Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειχήρησα σήμερα να μπω στα jumbo στην Πάτρα, στο κατάστημα της Veso Mare και με σταμάτησε μία κοπέλα στη reception γιατί κρατούσα μία χάρτινη τσάντα με μερικά βιβλία. Μου είπε ότι απαγορεύεται να μπω στο μαγαζί( "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ?") με την τσάντα.

[Θεωρώ περιττό να σας πω πόσες φορές έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο και από άλλα καταστήματα Jumbo. Την τελευταία φορά μάλιστα, πριν αοπό ένα μήνα, άφησα στο συγκεκριμένο κατάσημα 100 ευρώ. Τα Jumbo είναι μία εταιρία με άπειρα καταστήματα ανά την Ελλάδα στα οποία πάντα τα ταμεία είναι γεμάτα και περιμένεις σε μία ατελείωτη ουρά για να αγοράσεις ένα αντικείμενο!]

Όταν ρώτησα την κοπέλα τη γίνεται σε αυτήν την περίπτωση μου είπε ότι θα κρα;τήσει αυτή την τσάντα και φεύγοντας θα περάσω από τη reception να την πάρω! Η τακτική του συγκεκριμένου καταστήματος είναι να κατάσχουν τα προσωπικά σου αντικείμενα για όση ώρα χρειάζεσαι για να κααταθέσεις τα λεφτά σου ταμείο του? Το αποκορύφωμα είναι ότι η έξοδος του καταστήματος είναι υπόγεια και οδηγεί στο πάρκιν τον αυτοκινήτων. Η απαίτησή τους λοιπόν ήταν να βγω από το μαγαζί, να περάσω δίπλα από το αυτοκίνητό μου, να ανέβω στο ισόγεια, να ξαναμπώ στο μαγαζί, να πάρω την τσάντα μου, να ξανακατέβω στο υπόγειο και να πάρω το αυτοκίνητό μου.( Η είσοδος από το υπόγειο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ..). Να σημειωθεί ότι και κατά την έξοδος υπάρχει κάποιος ο οποίος ελέγχει ότι αγόρασες.

Αν ανέφερα αυτο το πρόβλημα σε κάποιον ανώτερο και του έλεγα όλα αυτά για τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντυ στους πελάτες, για την εκτίμηση που ΔΕΝ δείχνουν στον κόσμο στον οποίο οφείλουν τα τόσα χρόνια λειτουργίας και τα τόσα καινούρια καταστήματα που ανοίγουν κάθε τόσο, και άλλα πολλά παρόμοια που αφορούν τα προσωπικά αντικείμανα ΚΑΙ δεδομένα, το πιο πιθανό θα ήταν να ακούσω ότι αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας τους για τους Α και Β λόγους!Γι' αυτό προτιμώ να εκθέσω αυτό το περιστατικό μέσα στο forum ελπίζοντας ότι εξαιτίας του "τρόπου λειτουργίας" της εταιρίας, θα δεχθεί κάποιες απώλειες (ήδη δέχθηκε μία...) και θα αρχίσει να εκτιμά και πάλι τους πελάτες της! Εγώ επέλεξα να μη δεχτώ αυτόν τον "τρόπο λειτουργίας" και να μην τους ξαναεπισκεφτω!

Δημοσ.

Μήπως γίνεσαι λίγο υπερβολικός?

Ο έλεγχος κατά την έξοδο ΔΕΝ είναι κάτι καινούριο.

Ούτε και το να αφήσεις την τσάντα σου στη reception ενός καταστήματος.

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι κλαίγεστε για τα jumbo και για την πολιτική της εταιρίας και όμως είναι η μόνη που εν καιρό κρίσης παρουσιάζει 20% αύξηση στο τζίρο της ..

Δημοσ.

Υπαρχουν κι αλλοι λογοι να μην ξαναπας στα Jumbo...

Ειναι μια επιχειρηση που δινει μισθους πεινας, κοβει ρεπο παρανομα απο τους εργαζομενους, κτλ...

Αθλια εν ολιγοις. Βεβαια, θα μου πεις οτι εχει τα παντα πιο φθηνα. Συμφωνω.

Εγω ομως προτιμω να δινω κατι παραπανω, σε τελικη αναλυση οτι κανουμε μας επιστρεφει.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δίνει το τζάμπο μισθούς πείνας δεν θα ξανά ψωνίσουμε από 'κει; Ρε σοβαρευτείτε γαμώτ'.

• Confused 1
Δημοσ.

Ρε μη πας απλά. Ολα σχεδον ειναι σαβουρες που εχει και κακη ποιοτητα. Για την ποιοτητα που δινει ακριβα ειναι.

Εγω μολις τα ειδα αυτα δε παω απλά ουτε παταω καν απεξω. Σε αντιμετωπιζουν σαν ηλιθιο ,ταμπελες για κλοπη κτλ, σε χρεωνουν στο παρκινγκ αν δε παρεις πανω απο κατι ευρω ! τιποτα (διπλ στο mall) .

Δημοσ.

Υπαρχουν κι αλλοι λογοι να μην ξαναπας στα Jumbo...

Ειναι μια επιχειρηση που δινει μισθους πεινας, κοβει ρεπο παρανομα απο τους εργαζομενους, κτλ...

Αθλια εν ολιγοις. Βεβαια, θα μου πεις οτι εχει τα παντα πιο φθηνα. Συμφωνω.

Εγω ομως προτιμω να δινω κατι παραπανω, σε τελικη αναλυση οτι κανουμε μας επιστρεφει.

Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα οριζόντια και διαγώνια έχοντας προσωπική εμπειρία . Για τα υπόλοιπα περί ποιότητας προϊόντων συμφωνώ και επαυξάνω .

Δημοσ.

Τι να σας πω εγω αν ανοιγα καταστημα παντως τετοιου τυπου αφου ο κοσμος επιμενει να πηγαινει σε τετοια καταστηματα τετοια και χειροτερη πολιτικη θα εφαρμοζα αφου αυτο αρεσει και εχει κερδος θα το συνεχιζα

Μονη λυση ειναι να μην πας, ευτυχως δεν ειναι μονοπωλειο.

Δημοσ.

Ε σαν μαγαζι μεγαλο φοβουνται μηπως στον πανικο ριξεις πραγματακια στις σακουλες σου. Παρα πολλοι κλεβουνε, αυτο ειναι ολο. Προφανως δεν αξιζει τον κοπο να βαλουνε τσιπακι σε καθε ενα πλαστικο μπλιχλιμπιδακι.

Εγω και να ειχα γιο/εγγονι/βαφτησιμια/ανηψακι που δεν εχω, δεν ψωνιζω απο τα τζαμπο γιατι

α) οι διαφημισεις τους ειναι ηχορυπανση

β)ειναι γεματος ο τοπος ο κινεζοφτηνοπραματομαγαζα ουτως ή αλλως

Επισης ts, δεν γινεται κατασχεση των προσωπικων σου αντικειμενων ουτε οσο εισαι μεσα καταθετεις τα χρηματα σου. Εκτος αν πιστευεις οτι αυτο το φορουμ αποτελει Συνταγματικο Ελευθερο Βημα Αποψεων, το ποστ σου ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ και το παρον θρεντ εχει περασει σε φαση ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Δημοσ.

Λογικο ειναι σε τετοιο καταστημα να μην επιτρεπουν να κουβαλας αλλες σακουλες για την αποφυγη κλοπης αντικειμενων.Επισης δεν καταλαβαινω αυτο το ''Εχω δωσει τοσα λεφτα στο εν λογω καταστημα''.Που κολλαει αυτο???

• Moderators
Δημοσ.

Επειχήρησα σήμερα να μπω στα jumbo στην Πάτρα, στο κατάστημα της Veso Mare και με σταμάτησε μία κοπέλα στη reception γιατί κρατούσα μία χάρτινη τσάντα με μερικά βιβλία. Μου είπε ότι απαγορεύεται να μπω στο μαγαζί( "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ?") με την τσάντα.

λολ απλά.

Σου είπε μια κοπέλα στη ρεσεψιόν ότι απαγορεύεται να κουβαλάς τσάντα κι εσύ το δέχτηκες έτσι απλά; Έπρεπε να αδιαφορούσες για την ύπαρξή της και να συνέχιζες τις αγορές σου. Τι θα σου έκανε δηλαδή;

Επίσης, ναι, μην ξαναπάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...