Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Και αναπτηρες. Nice, μπορει να εξελιχθει και σε παιχνιδι ολο αυτο.
FilipposMD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Πού ξεπουλάνε τίμπερλαντ με 70% τώρα;; Εδώ και κανά δίμηνο η Nautica και η Timberland, που της έχει η ίδια αντιπροσωπεία, πουλάνε τα πάντα με εκπτώσεις 60%-80%. Σε όλα τα κανονικά τους μαγαζιά (για Αθήνα λέω). Και, στην αρχή τουλάχιστον, είχαν απ' όλα τα μεγέθη. Τώρα δεν ξέρω τι έχει μείνει, αλλά εγώ πριν ένα μήνα έδωσα 200 ευρώ και έφτιαξα γκαρνταρόμπα για 5 χειμώνες. Φουτεράκι Nautica 27 ευρώ (από 85) λέει άσχημα.
athlios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Πουκαμισα με 30ευρω ειχε, μπουφανακια με ±50 ευρω και εχει ακομα απο οτι βλεπω καμια φορα που περναω απεξω.
Traumatias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Από yohji yamamoto και πάνω, nina ricci, valentino και δεν συμμαζεύεται η haute couture στη ντουλάπα μου Σιριουσλι, αυτά που έβαλες στην Α κατηγορία, στην πλειοψηφία τους μόνο Α κατηγορία δεν είναι. Προσωπικά, 1000 φορές το χειρότερο ρούχο από τα κινέζικα παρά να φορέσω gucci ρούχο, το οποίο imho μαζί με τα d&g είναι ότι χειρότερο έχει να παρουσιάσει η βιομηχανία του ενδύματος, εμφανισιακά πάντα, αλλά και από άποψης του τι δίνεις και τι παίρνεις στο θέμα της ποιότητας. Τα Ralph Lauren, παρ ότι ξέρω ότι είναι πολύ καλύτερα από τις προαναφερθείσες εταιρίες ποιοτικά, και πολύ λιγότερο κιτς σε πολλές περιπτώσεις, δεν μπορούν να μου βγάλουν από το μυαλό ότι έχουν το αμερικάνικο στιλ. Όσο ωραία/κομψά και αν είναι δεν έχουν τίποτα το ξεχωριστό, είναι όλα ίδια μεταξύ τους δεν έχουν χαρακτήρα, οπότε αν είναι να τα σκάσεις που λέμε καλύτερα όχι στον Ralph, για το γυναικείο ντύσιμο πάντα, το ανδρικό δεν το έχω κοιτάξει. Επίσης παρατήρησα ότι η ντουλάπα μου δεν εντάσσεται σε καμία από τις κατηγορίες που αναπτύχθηκαν, γιατί παρ ότι δεν αγοράζω -για κανένα λόγο- ρούχα lacoste κ.τ.λ, δεν αγοράζω ούτε από berska, h&m κ.τ.λ γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου, για την ποιότητα σιγά, ποιος νοιάζεται για ένα μπλουζάκι που το πλήρωσε 8 ευρώ ας πούμε για να το φοράει στη σχολή. Από την άλλη ούτε από καλάθια αγοράζω. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Helmi και τα attrativo, αν και τα τελευταία έχουν ανεβάσει ψηλά τον αμανέ τώρα τελευταία, και φυσικά μοναστηράκι ftw... Για πλεκτά έχω θεία που πλέκει άπαιχτα με αποτέλεσμα να έχω ότι σχέδιο θέλω στον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής Αυτά, τι κάθομαι και γράφω 12:30 η ώρα τη νύχτα...
alex_000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ψωνίζω 1- 2-3 αλλά μόνο στις εκπτώσεις, οπότε ντύνομαι σχετικά φτηνά. 1 σπανιότερα γιατι μου φαίνονται πολυ metrosexual και δεν ταιριάζουν με το χαρακτήρα μου.. βασικά δεν καταλαβαίνω και πολλά καθώς απο τις κατηγορίες που εγραψες γνωρίζω με το ζόρι τις μισές μάρκες.
viper2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Πού ξεπουλάνε τίμπερλαντ με 70% τώρα;; μπηκε σε πτωχεση η εταιρεια που τις εφερνε στην ελλαδα Από yohji yamamoto και πάνω, nina ricci, valentino και δεν συμμαζεύεται η haute couture στη ντουλάπα μου Σιριουσλι, αυτά που έβαλες στην Α κατηγορία, στην πλειοψηφία τους μόνο Α κατηγορία δεν είναι. Προσωπικά, 1000 φορές το χειρότερο ρούχο από τα κινέζικα παρά να φορέσω gucci ρούχο, το οποίο imho μαζί με τα d&g είναι ότι χειρότερο έχει να παρουσιάσει η βιομηχανία του ενδύματος, εμφανισιακά πάντα, αλλά και από άποψης του τι δίνεις και τι παίρνεις στο θέμα της ποιότητας. μπορει να ειναι οπως ειναι, αλλα το fit ειναι out of this world Τα Ralph Lauren, παρ ότι ξέρω ότι είναι πολύ καλύτερα από τις προαναφερθείσες εταιρίες ποιοτικά, και πολύ λιγότερο κιτς σε πολλές περιπτώσεις, δεν μπορούν να μου βγάλουν από το μυαλό ότι έχουν το αμερικάνικο στιλ. Όσο ωραία/κομψά και αν είναι δεν έχουν τίποτα το ξεχωριστό, είναι όλα ίδια μεταξύ τους δεν έχουν χαρακτήρα, οπότε αν είναι να τα σκάσεις που λέμε καλύτερα όχι στον Ralph, για το γυναικείο ντύσιμο πάντα, το ανδρικό δεν το έχω κοιτάξει. αφου τα φοραει ο λιαγκας, δεν τα αγγιζω Επίσης παρατήρησα ότι η ντουλάπα μου δεν εντάσσεται σε καμία από τις κατηγορίες που αναπτύχθηκαν, γιατί παρ ότι δεν αγοράζω -για κανένα λόγο- ρούχα lacoste κ.τ.λ, δεν αγοράζω ούτε από berska, h&m κ.τ.λ γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου, για την ποιότητα σιγά, ποιος νοιάζεται για ένα μπλουζάκι που το πλήρωσε 8 ευρώ ας πούμε για να το φοράει στη σχολή. Από την άλλη ούτε από καλάθια αγοράζω. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Helmi και τα attrativo, αν και τα τελευταία έχουν ανεβάσει ψηλά τον αμανέ τώρα τελευταία, και φυσικά μοναστηράκι ftw... Για πλεκτά έχω θεία που πλέκει άπαιχτα με αποτέλεσμα να έχω ότι σχέδιο θέλω στον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής Αυτά, τι κάθομαι και γράφω 12:30 η ώρα τη νύχτα... αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα