Tenshi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δύο συμβουλές: Προσπάθησε να "μεγαλώσεις" την λαβή βάζοντας μια πετσέτα πάνω στο μονόζυγο.Εν καιρώ θα δυναμώσει η λαβή σου έτσι. Μετά απο το πέρας κάθε σετ βάρα παλαμάκια δυνατά,ακόμα και αν έχεις γάντια.Τρεις-τέσσερις φορές είναι αρκετό.Αποφεύγεις τις φουσκάλες και τους κάλους έτσι και παράλληλα ξεχνάς τον πόνο.
Skylined Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Όχι δεν κάνω λάθος απλά αυτό είναι το πρόβλημα μου είναι αφράτο το χέρι μου και μαλακό είναι σαν λιπακια δηλαδή.. και είναι τόσο μαλακα που μετακινούνται πάνω κάτω ... θα βγάλω μια φωτό για να καταλάβετε έχω δώσει χειραψίες σε τέτοια αφράτα χέρια, συνήθως είναι και υγρά για κανονικά χέρια αν γραπώνεις το μονόζυγο με σταθερή λαβή σύντομα δημιουργούνται περιοχές σκληρού, μάλλον νεκρού δέρματος κοντά στις αρθρώσεις και στο κάτω μέρος της παλάμης, μπορεί να τσούξει λίγο στην αρχή άλλα όλες οι μορφές γυμναστικής εμπεριέχουν το στοιχείο του πόνου ούτως ή άλλως
bosei Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάντως στο μονόζυγο στην ανοικτή λαβή που δεν έχει μαξιλαράκι έχω βάλει ταινία που βάζεις στη λαβή για ρακέτες τέννις...είναι αρκετά βολική και δεν γλυστράει το χέρι σου από το μονόζυγο. Σαν αυτές...
santana99 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Συγκεκριμένα το μονόζυγο είναι οδυνηρό για τις παλάμες είτε είσαι βαρύς είτε ελαφρύς είτε με ευαίσθητα χέρια είτε όχι. Για να τα σκληρύνεις δοκίμασε πράγματα τα οποία θα φθείρουν την παλάμη σου και έτσι θα δημιουργηθεί κάτι σαν κόρα (καλά μην φανταστείς πανοπλία παλάμης) αλλά θα βοηθήσει. Ή αυτό με την τσάπα, ή τρίβε ανάμεσα στο χέρια σου άμμο μερικές φορές την μέρα καθώς τα πλένεις ή πάρε γυαλόχαρτο και τρίψε τα κάγκελα στο σπίτι. Οτιδήποτε δλδ "ψιλοτρώει" τα χέρια.
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ειδικα το μονοζυγο το πρωτο καιρο που δεν την εχεις ακομα τη λαβη δεν εχει δυναμωσει δηλαδη το σφιξιμο ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο. καποτε εκανα πολυ μονοζυγο στα καλα μου χρονια λογω στιβου και δισκοβολιας που εκανα. και ειχα κανει φουσκαλες μεσα στη παλαμη. σιγα σιγα παρατηρησα 2 πραγματα. στο σημειο που εκανα τις φουσκαλες το δερμα χοντρυνε πολυ γρηγορα και εγινε σα πετσι πολυ σκληρο. επισης οσο δυναμωνει το χερι σου με τον καιρο και ειδικα η λαβη σου εχεις πλεον καλυτερο ελεγχο και δεν επιτρεπει αυτο το λιγο ανοιγμα και τη χαλαρωση της λαβης που παρασερνει και το δερμα και κανει τη φουσκαλα μεσω της τριβης. εν τω μεταξυ πλεον εχει ηδη σκληρυνει μερικως και το δερμα στο εσωτερικο οποτε...ολα οκ πολυ χρησιμη και σωστη η παρατηρηση του φιλου πριν για το πως να κανεις τη λαβη στο μονοζυγο ειδικα στην αρχη. να ξεχωριζεις το δερμα και ουσιαστικα η πιεση να ειναι ακριβως αναμεσα στο σημειο που ενωνει τη βαση των δαχτυλων με την παλαμη. γαντια δε χρησιμοποιησα ποτε ουτε στον παγκο απο οτι θυμαμαι αλλα σιγουρα ειναι χρησιμα. οσον αφορα την τσαπα δε σου την προτεινω γιατι στα πρωτα 10 λεπτα μαλλον θα σταζουν αιμα τα χερια σου και θα μεινει το δερμα σου πανω στο ξυλο... αν θες μια αγροτικη εργασια για να δυναμωσεις χερια και να σκληρυνει το χερι γρηγορα πηγαινε κλαδεψε ελιες με πριονι χειρος ''σαρακα'' που το λεμε στη κρητη. αυτα με την ξυλινη λαβη ομως. τρομερη ασκηση για τα χερια. σου τη συστηνω. αν δεν εχεις ελιες παρε απλα ενα κουτσουρο ξερο οπου βρεις παρε και ενα πριονι απο το πρακτικερ με 5 ευρω και αρχισε να κοβεις το κουτσουρι φετες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα