LRoi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αμα διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι το δημοσιο παντα ζημιωνοταν, οπως και καθε αγοραστης Ναι, λογικό, όταν αγοράζω εγώ ένα παντελόνι, ζημιώνομαι ας πούμε...
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναι, λογικό, όταν αγοράζω εγώ ένα παντελόνι, ζημιώνομαι ας πούμε... σε σχεση με το κοστος παραγωγης: αφανταστα... σε σχεση αποδοσης/τιμης: παρα πολυ...
LRoi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Με βάση τη συλλογιστική σου λοιπόν, βγές από το internet γιατί ζημιώνεσαι και μάλιστα υπέρμετρα.
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Με βάση τη συλλογιστική σου λοιπόν, βγές από το internet γιατί ζημιώνεσαι και μάλιστα υπέρμετρα. μα γιατι? που αλλου θα βρω τετοιους κολλημενους σταυροφορους με μια fixed αποψη...?
LRoi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 μα γιατι? που αλλου θα βρω τετοιους κολλημενους σταυροφορους με μια fixed αποψη...? Στήσου μπροστά στον καθρέφτη και πες το ποίημα, να δεις που θα σου ταιριάξει απόλυτα.
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Στήσου μπροστά στον καθρέφτη και πες το ποίημα, να δεις που θα σου ταιριάξει απόλυτα. για να το λες, θα το εχεις δοκιμασει και θα εχει αποτελεσματα...
μαφαλντα Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 «Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ εάν το ευρώ έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα» Τι χρησμό θα έδινε η Πυθία σήμερα για το δίλημμα ευρώ ή δραχμή; Απάντηση από τον καθηγητή αρχαίας ελληνικής λογοτεχνίας Αρμάντ ντ' Ανγκόρ. Link
gtroza Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τι χρησμό θα έδινε η Πυθία σήμερα για το δίλημμα ευρώ ή δραχμή; εθνικό νόμισμα! εξαρτάται βέβαια σε τι podium θα πατούσε σήμερα .
μαφαλντα Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 εθνικό νόμισμα! εξαρτάται βέβαια σε τι podium θα πατούσε σήμερα . Ζηλεύω την σιγουριά σου. Με τρομάζουν οι Κασσάνδρες.
μαφαλντα Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ο συνδυασμός.Για Έλληνες πολιτικούς μιλάμε.
gtroza Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 όλοι αντλούμε γνώση και πληροφορίες απο διάφορες "έγκυρες ή μή" πηγές και "γεγονότα" η εικόνα που σχηματίζουμε στο κεφάλι μας και εμφανίζουμε στον διάλογο μας με τους άλλους δεν είναι απαραίτητα και η πραγματικότητα ο τιτανικός δεν είχε, νομίζω, τις απαιτούμενες λέμβους γιά να σωθούν όλοι οι επιβάτες αλλά αρκετοί σώθηκαν αυτό που ανέφερες, δεν νομίζω οτι μπορεί να δώσει λύση .
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ζηλεύω την σιγουριά σου. Με τρομάζουν οι Κασσάνδρες. δεν θα επρεπε. μερος του παιχνιδιου ειναι και αυτες
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα υπενθυμίσω, παρενθετικά, ότι η Κασσάνδρα την αλήθεια έλεγε. Άλλο που οι αφελείς Τρώες προτίμησαν να την αγνοήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις