Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη η αγορά/ενοικίαση ταινιών στο ελληνικό iTunes Store


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα ολα αυτα απλα δεν μπορω να φανταστω κοπο μια διαδικασια οπως την παρακατω.

 

 

1) Ανοιγουμε ΕΝΑ (1) site που λεγεται subs4free και με ενα search διαλεγουμε μια ταινια που μας αρεσει

2) Ανοιγουμε ΕΝΑ (1) torrent site και κανουμε copy paste τον τιτλο που κατεβασαμε απο το προηγουμενο site και κατεβαζουμε το αποτελεσμα.

3) Βλεπουμε την ταινια.

 

Στην χειροτερη των περιπτωσεων να κανουμε copy paste απο το ενα site στο αλλο και δευτερη φορα επειδη δεν βρηκαμε τον ιδιο ακριβως τιτλο.

 

Και οχι μονο δεν την φανταζομαι σαν κοπο, αλλα ειδικα δεν την φανταζομαι και κοπο που για να τον αποφυγω θα πλερωσω 3 Γιουρια. Και μεθαυριο αλλα 3 και παραμεθαυριο αλλα 3.

 

Και για ποιοτητα δεν το συζηταω καν ετσι, αν ξερεις και 2 πραγματα απλα, βλεπεις σχεδον απαραμιλλη 1080 ή 720 με DTS 5.1.

Ετσι κ αλλιως μεχρι τις 40 ιντσες διαφορα δεν προκειται να καταλαβεις που να χτυπιεσαι κατω. Στανταρακι επισης πως απο την ποιοτητα που θα την δεις απο το AppStore, θα ειναι σιγουρα καλυτερα να την κατεβαζες απο αλλου. Εκτος βεβαια και αν σε βαλουν να κατεβασεις 50giga untouched BlueRay και κανεις μια μερα να την κατεβασεις.

 

Τωρα τα λοιπα του να θυμομαστε πιανου την εκδοση κατεβασαμε κλπ τα θεωρω απλα δικαιολογιες. Αλλα απτην αλλη θα μου πεις και θα χεις και δικιο κουμαντο στη τσεπη του κανει ο καθενας και οσα θελει πλερωνει και λογαριασμο δε δινει. Σωστος.

Αλλα και γω που δεν θελω να τα δωσω παλι σωστος ειμαι και με 3 Γιουρια περισσοτερα :)

 

Την εχω υποστηριξει πολλες φορες την Apple στο παρελθον αλλα εδω νομιζω ειναι too much

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τελικά τις περισσότερες φορές τα off-topic έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. :lol:

 

Και ακόμα περισσότερες φορές δεν είναι και τόσο off-topic όσο νομίζουμε... :lol: :lol: :lol:

 

Αν δεν υπήρχαν τα φορητά cd-players και στην συνέχεια τα mp3-player η μουσική δεν θα μας συνόδευε σχεδόν παντού δεν θα γινόταν μέρος της καθημερινότητάς μας δεν θα έβγαζαν οι δισκογραφικές χρήμα με το τσουβάλι μέχρι βέβαια που αναπτύχθηκε το δίκτυο οπότε και κυριάρχησε από την μία το file sharing και από την άλλη το itunes... (είδατε τελικά που δεν είναι και τόσο off-topic :-))

 

Όταν λοιπόν οι παραμορφώσεις σε αυτούς τους ενισχυτές είναι τόσο μεγάλες που όχι γίνονται αντιληπτές αλλά καπελώνουν το ίδιο το σήμα τότε αναγκαστικά θα ανεβάσεις την στάθμη του σήματος κατά αρκετά db κόβοντας όμως όσα ήταν ήδη ψηλά.

 

Το να πάρεις λοιπόν αυτά τα masterings και να τα συμπιέσεις με μή απωλεστικές μεθόδους (πχ flac) δεν πρόκειται να κερδίσεις απολύτως τίποτα, δλδ δεν έφταιγε η απωλεστική συμπίεση του mp3 και αυτό μπορείτε να το δείτε με το mp3gain και το audacity και αναφέρω αυτά που είναι δωρεάν και εύκολα μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

 

Από εκεί και πέρα δυστυχώς πολλοί αγόραζαν πανάκριβα μηχανήματα για να τα τοποθετήσουν σε ακατάλληλους μη ισορροπημένους ακουστικά χώρους και το μόνο που τους έμενε να αλλάξουν για να δουν την όποια διαφορά ήταν η αλλαγή των καλωδίων ή η αγορά ακόμα ακριβότερων συσκευών (πηγών/προενισχυτών/τελικών ενισχυτών/ηχείων).

 

Αλλά έτσι είναι αυτά βλέπετε η δημιουργία μιας τέτοιας αγοράς αφήνει τεράστια κέρδη και όταν ο άλλος έχει πληρώσει ένα σκασμό λεφτά και πρόβλημα ακοής να έχει κάτι περισσότερο θα ακούσει, δεν μπορεί!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δλδ αν κάποιος φτιάξει για καθαρά προσωπική του χρήση ένα honda civic θα τον αποκαλέσεις κλέφτη;;;

 

Μάλλον όχι, αλλά το πρόβλημα θα ήταν όταν τα έφτιαχνε μόνος του και τα χάριζε σε φίλους και γνωστούς οπότε και η honda θα έχανε (εν δυνάμει πάντα) πελάτες...

Λίγο άτυχο το παράδειγμα σου...με βάζεις να σου απαντήσω σε κάτι που έχεις δίκιο αλλά το στηρίζεις λάθος. Όλες τις πειρατικές ταινίες τις έχουν γυρίσει άτομα που είναι ερασιτέχνες και τις μοιράζουν για την πλάκα τους???

 

Από εδώ και κάτω είμαστε σύμφωνοι πάντως...

 

Η τιμή είναι απλά υπερβολική, δεν μπορεί το υλικό μέσο να έχει χρέωση 1.5 ευρώ και η χρέωση μέσω δικτύου 3!!!

 

Όχι όταν δυνητικά απευθύνονται σε τόσο μεγάλο ποσοστό παγκοσμίως.

 

Κάποιος παραπάνω ανέφερε το usenet, άλλος ανέφερε file-hosters, άλλος μπορεί να αναφέρει p2p (torrent) streaming, δλδ ερασιτεχνική ενασχόληση που υποκαθιστά ή και αντικαθιστά σε κάποιες περιπτώσεις τον επαγγελματία διανομέα, εκεί λοιπόν η λύση είναι η προσφορά καλύτερου (ποιοτικότερου) υλικού σε τιμή τέτοια που να μην μπει στην λογική ο άλλος να αποκτήσει την γνώση ή να ασχοληθεί με την προσφορά των ερασιτεχνών εκεί όπου η ποιότητα δεν είναι εξασφαλισμένη.

 

Ειδικά τώρα που είναι ακόμα αρχή θα πρέπει να δώσουν τιμές κάτω από μισό ευρώ για την ενοικίαση ώστε να μαζέψουν κόσμο και στην πορεία αφού φύγει ο κόσμος από τους άλλους τρόπους διανομής να αυξήσουν την τιμή και να βγάλουν τα "σπασμένα".

 

Ειλικρινά, ώρες-ώρες απορώ με τον τρόπο που σκέπτονται...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγο άτυχο το παράδειγμα σου...με βάζεις να σου απαντήσω σε κάτι που έχεις δίκιο αλλά το στηρίζεις λάθος. Όλες τις πειρατικές ταινίες τις έχουν γυρίσει άτομα που είναι ερασιτέχνες και τις μοιράζουν για την πλάκα τους???

 

Από εδώ και κάτω είμαστε σύμφωνοι πάντως...

 

Άλλος το ανάφερε το παράδειγμα με το civic για αυτό και η αναφορά. Εξάλλου η αναπαραγωγή για ιδιωτική χρήση δεν απαγορεύεται, αυτό που απαγορεύεται είναι η δημόσια (άνευ άδειας) διανομή η οποία θίγει την λεγόμενη κανονική εκμετάλλευση του έργου, από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να ξαναγυρίσεις μία ταινία, απλά την αναπαράγεις και όπως είπα την χαρίζεις σε φίλους και γνωστούς, δλδ σε περιορισμένο κύκλο οπότε και δεν θίγονται άμεσα τα συμφέροντα των εταιριών, είναι της ίδιας λογική του να κλειδαμπαρώνεσαι στο σπίτι για να δεις μπάλα από το συνδρομητικό και να μην αφήνεις φίλους και γνωστούς σου να σε επισκεφτούν επειδή εκείνοι δεν είναι συνδρομητές...

 

Όσο για το αν το κάνουν για την πλάκα τους, αυτό ναι μπορώ να το υποστηρίξω λέγοντας ότι they do it just for fun, τουλάχιστον αυτοί που ξέρω εγώ, υπάρχουν βέβαια και άλλοι οι οποίοι βγάζουν χρήματα από αυτή την ιστορία είτε άμεσα μέσω vip/premium accounts, file-hosters, trackers με διαφημίσεις, usenet με επί πληρωμή πρόσβαση και αυτούς πρέπει να τους κυνηγήσουν γιατί δεν έχουν κάποια σχέση με το file-sharing μεταξύ γνωστών και φίλων σε κλειστό (περιορισμένο) κύκλο αλλά παραχωρούν δημόσια το υλικό αυτό χωρίς άδεια κάτι που είναι παράνομο.

 

Το αστείο πάντως είναι ότι οι τελικοί αποδέκτες δεν είναι παράνομοι ακόμα και αν αποκτούν από δημόσια μή αδειοδοτημένη διανομή το υλικό αυτό αφού σε όλα τα άγραφα μέσα και συσκευές που χρησιμοποιούνται έχουμε ήδη πληρώσει ένα ποσοστό (το ίδιο ποσοστό το οποίο θα έπαιρνε ο δημιουργός από τους εκδότες) με το σκεπτικό ότι σε αυτά τα άγραφα μέσα και συσκευές θα μπορούσαμε να γράψουμε χωρίς άδεια copyrighted υλικό για προσωπική μας πάντα χρήση.

 

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλέον ένας άνθρωπος 30-40 ετών δεν το έχει σε τίποτα να κατεβάσει μια ταινία. Πριν 10 χρόνια δε συνέβαινε αυτό. Κατά τα αλλά, υποτίθεται πως για να σε δελεάσει πρέπει να είναι φθηνότερο από το video club όπου θα νοικιάσεις το κανονικό blu ray και θα το δεις σε τέλεια ποιότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όσο καλό και αν είναι το πρόγραμμα ψηφιοποίησης όμως πάντα κάτι (έστω κάτι ελάχιστο) θα σου κόψει..!

H συμπίεση Meridian Lossless Packing που χρησιμοποιει το DVD-Audio, καθως και η μεθοδος που χρησιμοποιει το Flac δεν κοβουν τιποτα. Ειναι αυτο που λεμε lossless (μη-απωλεστικη). Μετα την αποσυμπιεση απο τον καταλληλο decoder, η κυματομορφη που παιρνεις ειναι η ακριβως η ιδια με την αρχικη ασυμπιεστη κυματομορφη. Το AudioCD ειναι ασυμπιεστο. Οποτε και στις τρεις περιπτωσεις δεν κοβεται τιποτα. Διαβασε επισης οτι εγραψα πιο πανω για τον fourier. Ετσι, θα καταλαβεις οτι 1) κατα τη μετατροπη απο αναλογικο σε ψηφιακο δεν κοβεται τιποτα και 2) κατα την lossless συμπιεση δεν κοβεται τιποτα. Οποτε το ψηφιακο σημα δεν κοβει τιποτα. Δεν "σου φαινεται" οτι δεν εχει κοπει τιποτα, πραγματικα δεν εχει κοπει τιποτα! Φυσικα υπάρχει η απωλεια καθως το αναλογικο σημα περναει απο τα κυκλωματα του μετατροπεα σε ψηφιακο (δηλαδη του analog to digital converter), αλλα η απωλεια που υφισταται το αναλογικο καθως περναει απο τα κυκλωματα εγγραφης του αναλογικου συστηματος ειναι ιδια αν οχι μεγαλυτερη.

 

Λογικά, την αρχή του oversampling που λες την εφαρμόζουν στα lossless αρχεία , πχ wav.

Ωχ, αυτο μου εβγαλε το ματι. Τo oversampling ειναι διαδικασια που εφαρμοζεται παντα μετα την αποσυμπιεση (και αρα δεν εχει σημασια αν η συμπιεση ηταν lossless ή lossy) και πριν η κυματομορφη δωθει στην καρτα ηχου.

 

Για να σου δωσω να καταλαβεις τι θα πει "συμπιεση": Δινεις στον encoder μια κυματομορφη ("το ασυμπιεστο" οπως λεμε), και αυτο στο μετατρεπει σε ενα αρχειο, το οποιο δεν σε ενδιαφερει τι περιεχει. Για να γινει αναπαραγωγη, πρέπει να δωσεις αυτο το αρχειο σε εναν decoder (αποσυμπιεστης). Ο decoder παιρνει το αρχειο και δινει σαν εξοδο μια κυματομορφη, που ειναι ειτε ιδια με την αρχικη ασυμπιεστη κυματομορφη (DVD-Audio, flac) ειτε περιπου ιδια με την αρχικη (mp3). Αυτη η κυματομορφη εχει κανονικα sampling rate, και αρα δινεται για oversampling. Στην περιπτωση του AudioCD (το AudioCD δεν εχει συμπιεση, αποθηκευει την κυματομορφη οπως ειναι), η κυματομορφη δινεται κατευθειαν για oversampling (δεν υπάρχει σταδιο decoding).

 

Απλά στα mp3s αφαιρείς κάτι.

Αυτο ειναι προβλημα του mp3. Δηλαδη το "προβλημα" του mp3 ειναι οτι η decoded (αποσυμπιεσμενη) κυματομορφη ειναι λιγο διαφορετικη απο την αρχικη, επειδη ειναι lossy. Παρε φορητο player με υποστηριξη για flac, ή ενα DVD-Audio player.

 

Σε ένα mp3 αρχείο υπάρχει η πληροφορία του sampling rate του μητρικού wav? Είναι τα 44100 που αναφέρουν?

Υπάρχει αποθηκευμενη σαν αριθμος μεσα στο αρχειο (στην αρχη ή στο τελος του αρχειου), και "βοηθα" τον decoder να παραγει σωστα την decoded κυματομορφη. Οποτε ναι, με απλά λογια και τα συμπιεσμενα αρχεια εχουν sampling rate! Για τα mp3 ειναι συνηθως στα 44.100 (σπανια 48.000). Στο DVD-Audio φτανει μεχρι 192.000. Οποτε δεν βλεπω λογο, μετα την αποσυμπιεση απο τον decoder, να μην μπορει να δωθει η αποσυμπιεσμενη κυματομορφη για oversampling. Βεβαια στην περιπτωση του DVD-Audio, το sampling rate ηδη τοσο ψηλο, που πολυ απλά δεν χρειαζεται oversampling (αλλα γινεται αμα θες με το καταλληλο μηχανημα).

 

To sampling rate του καθε αρχειου εμφανιζεται με το VLC (Εργαλεια -> Πληροφοριες codec)

 

Και ποιο είναι το πρόγραμμα που λες ότι δεν εμφανίζει το oversampling?πχ το winamp?

To oversampling ειναι μια διαδικασια που εφαρμοζουμε στο σημα πριν το δωσουμε στην καρτα ηχου. Ειναι σαν να παιρνεις μια φωτογραφια και να κανεις τετραπλασιασμο του αριθμου των pixel (πχ 640x480 -> 2560x1920). Δεν ειναι κατι που μπορεις να το "δεις" κατα την αναπαραγωγη. Το προγραμμα ειτε το κανει ειτε δεν το κανει. Και ναι, ολα τα καλα προγραμματα (WMP, VLC, WinAmp, MPC-HC κλπ) το κανουν.

 

Το ανθρωπινο αυτι εχει μεγιστη συχνοτικη αποκριση 20.000Hz (δηλαδη 40.000Hz δειγματοληψια), αρκει κατα την αναπαραγωγη να γινει 4x oversampling των δειγματων (δηλαδη τετραπλασιασμος σε 160.000 δειγματα). Μην ρωτας γιατι και πως, ειμαστε off-topic. (στην περιπτωση του AudioCD εχουμε 44.100 δειγματα και oversampling σε 176.400, δηλ αποτελεσμα που υπερβαινει τις ικανοτητες του πιο ικανου αυτιου).

 

Απλά αυτο που ειπα ειναι οτι, αμα βαλεις μια κυματομορφη σε ενα προγραμμα επεξεργασιας (πχ Audacity) εκει κατα κανονα στο δειχνει χωρις oversampling, οποτε μπορει να σου φαινεται "σκαλοπατιαστη" (οπως φανηκε στον filip123go). Αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ακους (το οποιο εχει περασει απο oversampling).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παραμόρφωση δημιουργείται από το dac (ή από τον ενισχυτή) αλλά αυτή είναι πολύ μικρή σε σχέση με τις παραμορφώσεις που δημιουργούν τα ηχεία ή ακόμα περισσότερο ο ίδιος ο χώρος.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Quantization_%28signal_processing%29

 

και γενικότερα:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Digital-to-analog_converter

 

Την μεγαλύτερη όμως και πλέον μόνιμη παραμόρφωση την υφίσταται ο ίδιος ο άνθρωπος ο οποίος αφενός ψάχνει φαντάσματα στην μνήμη του και αφετέρου αδυνατεί να αντιληφθεί τις αλλαγές που ο ίδιος έχει υποστεί. :-)

 

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ μεγάλο το κόστος. Αρκετά βιντεοκλάμπ κάνουν καλύτερες τιμές. Οι άνεση και η ποικιλία του iTunes είναι σημαντική. Το HD είναι ακόμα και σήμερα είναι προβληματικό στα περισσότερα βιντεοκλάμπ. Το συστήνω για δυσεύρετες ταινίες με άριστη ποιότητα εικόνας και υπότιτλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παραμόρφωση δημιουργείται από το dac (ή από τον ενισχυτή) αλλά αυτή είναι πολύ μικρή σε σχέση με τις παραμορφώσεις που δημιουργούν τα ηχεία ή ακόμα περισσότερο ο ίδιος ο χώρος.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Quantization_%28signal_processing%29

 

Για τριτη φορα λεω οτι αμα η δειγματοληψια (το quantization) γινει στο σωστο sampling rate ΔΕΝ υπαρχει απωλεια συμφωνα με τον fourier. Το αναλογικα συστηματα (βινυλιο κασσετα κλπ) δεν καταγραφουν απειρη λεπτομερεια, αλλα εχουν μια μεγιστη συχνοτητα η οποια περιοριζει τη μεγιστη λεπτομερεια που μπορουν να καταγραψουν. Το ανθρωπινο αυτι εχει μια μεγιστη συχνοτητα αποκρισης που περιοριζει τη λεπτομερεια που μπορει να ακουσει. Διαβασε το ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα.

 

Η οποια παραμορφωση του dac ειναι ιση ή μικροτερη απο αυτη που εισαγει το κυκλωμα αναπαραγωγης του αναλογικου συστηματος. Το ιδιο και κατα την εγγραφη (δες το πανω ποστ μου σε αυτην την σελιδα).

 

Την μεγαλύτερη όμως και πλέον μόνιμη παραμόρφωση την υφίσταται ο ίδιος ο άνθρωπος ο οποίος αφενός ψάχνει φαντάσματα στην μνήμη του και αφετέρου αδυνατεί να αντιληφθεί τις αλλαγές που ο ίδιος έχει υποστεί. :-)

 

Για να μην μεινουν λαθος εντυπωσεις, το AudioCD, SACD, DVD-Audio και flac ειναι ανωτερο απο οτιδηποτε αναλογικο. Οποιος νομιζει οτι το αναλογικο ειναι καλυτερο απο τα παραπανω τεσσερα φορμα ή δεν εχει καλο μηχανημα ή οπως ειπες ακουει φαντασματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως καταφέρνεις να αυτοαναιρεθείς στο ίδιο ποστ μέσα μάλιστα σε δυο συνεχόμενες παραγράφους... μάλλον εσύ θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις το ποστ σου... :lol: :P

 

Δεν σύγκρινα το αναλογικό αποθηκευτικό μέσο με το ψηφιακό, το έχασες μου φαίνεται, αυτό που είπα ήταν ότι η ψηφιοποίηση επιφέρει όπως οποιαδήποτε μετατροπή απώλειες http://en.wikipedia.org/wiki/Total_harmonic_distortion ανεξάρτητα του αν αυτές δεν γίνονται αντιληπτές από το ανθρώπινο αυτί για αυτό άλλωστε και στάθηκα κυρίως στο κομμάτι της ακουστικής και το τι τελικά φτάνει στο αυτί του καθενός αλλά και πως αυτός το συγκρίνει με κάτι που νομίζει ότι θυμάται πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο εγκέφαλός μας και το αισθητήριο όργανο έχουν υποστεί τις φυσιολογικές φθορές του χρόνου (δεν αναφέρομαι σε καμένους... :lol:).

 

Ποιος να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις και σε τι;;; Όσοι επιμένουν ότι τα βινύλιά τους παίζουν πολύ καλύτερα από πολλά cd έχουν δίκιο και για αυτό φταίει το mastering και όχι το μέσο δλδ αν μεταφέρουν την μουσική τους σε flac αυτή το ίδιο καλά θα παίζει και αυτά τα έχουμε ξαναπεί τότε σε εκείνο το thread με τα 5.1 ενεργά ηχεία για το pc.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Loudness_war

 

Έγραψα για αυτό σε προηγούμενο ποστ μου, ανάφερα και εργαλεία για να δει ο καθένας στην πράξη τι σημαίνει αυτό και από εκεί και πέρα το δικαιολόγησα κάνοντας αναφορά στην εξάπλωση της μουσικής αλλά και στην δυνατότητα να την έχουμε διαρκώς μαζί μας και ας μην είναι hifi.

 

Διάβαζε λοιπόν καλύτερα τα ποστ των άλλων πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πόσο μάλλον πριν κρίνεις. :-)

 

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης. :-)

 

Υ.Γ. Για να μην δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις (:lol: :P) εννοείται ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να ευχαριστιέται ακούγοντας φαντάσματα. :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην μεινουν λαθος εντυπωσεις, το AudioCD, SACD, DVD-Audio και flac ειναι ανωτερο απο οτιδηποτε αναλογικο. Οποιος νομιζει οτι το αναλογικο ειναι καλυτερο απο τα παραπανω τεσσερα φορμα ή δεν εχει καλο μηχανημα ή οπως ειπες ακουει φαντασματα.

αυτό ακριβώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...