Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη η αγορά/ενοικίαση ταινιών στο ελληνικό iTunes Store


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως φαίνεται πως όλοι προς τα κεί πάνε για τις ταινίες. Άντε να τα δίνουν όλοι όπως πρέπει (σε σωστή ποιότητα, με σωστούς υπότιτλους, κλπ) για να σταματήσουν και όλοι να κατεβάζουν ότι να ναι απ' όπου να ναι και μετά να παίρνουν τηλέφωνο τον κάθε πληροφορικό φίλο και να λένε "ρε συ πάλι κάτι κόλησα!"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δείτε στο επόμενο link πως μπορείτε να βάλετε υπότιτλους στις ταινίες που έχετε αγοράσει από το itunes: http://www.greek-iphone.com/20111026/how-to-use-greek-subtitles-on-itunes-movies/ και στην συνέχεια αναζητήστε την είδηση της σύλληψης ενός ερασιτέχνη υποτιτλιστή πριν λίγες εβδομάδες κάπου στο πολύ μπλα μπλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου (μπορεί να έχει γραφτεί και να μου έχει ξεφύγει)...Σχετικά το Apple TV 2 τι γίνεται δουλεύει (αν το έχει δοκιμάσει κάποιος)? Για τους Ελληνικούς υπότιτλους πιστεύω ότι η Apple θα το κάνει και αυτό...επίσης προσωπική μου άποψη, τις τιμές (σε οτιδήποτε) τις καθορίζουν οι καταναλωτές και όχι οι εταιρείες...ας φάνε λίγο γράψημο....και θα φτιάξουν οι τιμές...Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ αγόρασα το Apple TV, είναι τέλειο καθώς τώρα μπορώ να βλέπω και ταινίες από το iTunes (ενώ με το Apple TV δεν μπορούσα να το κάνω). Πιστεύω ότι η πρώτη κίνηση της Apple ήταν να ανοίξει τις ταινίες για να πουλήσει και στην Ελληνική αγορά λίγο. Από την άλλη (από πληροφορίες που έχω) είναι ζήτημα χρόνου να μπουν και οι υπότιτλοι στο iTunes. Το θέμα είναι θα πέσουν οι τιμές??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχ, πως φαινεται η ελλειψη θεωρητικου υποβαθρου. Ο μετασχηματισμος fourier λεει οτι αμα κανεις δειγματοληψια σε ρυθμο 2f (δηλ δυο φορες τη συχνοτητα του αναλογικου μεσου που θες να γραψεις, ή 2 φορες το μεγιστο της συχνοτικης αποκρισης του ανθρωπινου αυτιου),

 

 

μεγαλυτερο απο 2 φορες πρεπει να ειναι οχι ισο

 

http://www.efunda.com/designstandards/sensors/methods/DSP_nyquist.cfm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...