ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Προχθες ειδα το Molly's game. Ενω μου αρεσε σαν ταινια, νομιζω οτι ηταν λιγο μεγαλη καθως κοντευει 2,5 ωρες κι απο ενα σημειο και μετα σε κουραζει. Αν ηταν 20λ μικροτερο, θα εβαζα 8/10, τωρα 7/10.
armin Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, najinblue3 είπε αν σου αρεσει το horror εχω πολυ πραμα να σου προτεινω Προτεινε κανα δυο τις καλυτερες που θεωρεις, επειδη σπανια θα δω τρομου. 😬
najinblue3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, armin είπε Προτεινε κανα δυο τις καλυτερες που θεωρεις, επειδη σπανια θα δω τρομου. 😬 The baby's room, The orphanage, The Devi's backbone με την 1η ειχαμε θεματα 😂 1
panos_0079 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, armin είπε Προτεινε κανα δυο τις καλυτερες που θεωρεις, επειδη σπανια θα δω τρομου. 😬 θα τη θυμασαι για καιρο Απο τα καλυτερα σεναρια που εχω δει σε ταινια Αγγλικος τιτλος (The hidden face) ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΔΕΙΣ TRAILER ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 9/10 2
Weiss Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Andre the Giant (8.0/10) Ντοκιμαντερ από το HBO για τη ζωή ένός από τους πιο διάσημους παλαιστές των 80ς. Must see για όσους έβλεπαν wrestlemania εκείνη την εποχή.
M@dB0x Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Fog In August https://www.imdb.com/title/tt4250566/?ref_=nv_sr_1 Τι να πω, ισως η πιο Δυνατη Γερμανικη ταινια που εχω δει. Αληθινη ιστορια για το προγραμμα ευθανασιας που ειχαν οι Γερμανοι στο Β' παγκοσμιο πολεμο για να δημιουργησουν την Αρεια φυλη. 8/10 Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από M@dB0x
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Birdman Την είδα (επιτέλους) μετά από πολύ καιρό. Ήταν πράγματι πολύ ωραία, εντυπωσιακή, καλοδουλεμένη, με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στο soundtrack και με ένα δύσκολο μήνυμα που περνούσε με ιδιαίτερο τρόπο. Μόνο που στο φινάλε θεωρώ ότι το πήγε ένα βήμα παραπέρα απ' ότι έπρεπε και λίγο μου το χάλασε. Παραδόξως, προσπαθώντας η ταινία να γίνει πιο "αόριστη", βρίσκω ότι έγινε πιο "συγκεκριμένη". Αν είχε τελειώσει 10 λεπτά νωρίτερα, θα ήμουν ενθουσιασμένος. Δεν είμαι ακόμη σίγουρος γιατί συνέβη αυτό, γι' αυτό και άργησα να ποστάρω, ενώ την έχω δει εδώ και μερικές μέρες (το σκεφτόμουν). Δεν έχω κάτι εντελώς συγκεκριμένο να παραπονεθώ. Δεν είναι λες και έγινε κάτι διαφορετικό στο τέλος από αυτό που συνέβαινε σε όλη την ταινία, αλλά ενώ υπήρχε μια μαγική αίσθηση που μου άρεσε πολύ, στο τέλος ένιωθα λες και ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος μας έκανε μάθημα. Δεν ήταν πια ποίηση. Δύσκολο να βρει κανείς το όριο, και ενώ ένιωθα ότι το είχε πετύχει ακριβώς, τελικά το ξεπέρασε. Ενδιαφέρουσα πάντως σε κάθε περίπτωση και δίνει τροφή για συζήτηση. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
xavier Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 https://www.imdb.com/title/tt6338476/ lost in london αρκετα αστεια και εξυπνη σε αρκετα σημεια....αν θελετε να δειτε κατι ελαφρυ χωρις πολλα πολλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στις 26/5/2018 στις 3:56 ΜΜ, cobain_7 είπε Φανταστικη ερμηνεια απο τον Christopher Collet που κυριως τον γνωριζουν ολοι απο την ταινια The Manhattan Project που γυριστηκε δυο χρονια μετα οσο και απο τον Corey Haim που ηταν η πρωτη ταινια που γυρισε. Προτεινεται για τους λατρεις των 80's, με εμφανισεις των νεαρων τοτε Sarah Jessica Parker και Robert Downey Jr σε μικρους ρολους. Δεν το ειχα δει και απο το resume που διαβασα στο imdb ειχα την ελπιδα να ειναι στο επιπεδο του WarGames. Καμια σχεση, κακιστη ταινια απο πουθενα δεν μπορουσες να την πιασεις. Μπροστα του το D.A.R.Y.L (αγαπημενο και αυτο) ειναι αριστουργημα. Εχετε να προτεινετε καμια ταινιουλα εκεινη της περιουδου και με παρομοια θεματολογια;
Cro-Magnon Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Cro-Magnon
Que sera sera Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 ghost in the cell το ειχε σε εκπτωση το αμαζον και δικαιολογημένα αφου ηταν φολα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Up in the Air. Πάρα πολύ καλή ταινία, η οποία παρουσιάζει ένα μίνι πορτραίτο της Αμερικής τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης, με τις αθρόες απολύσεις, την αβεβαιότητα και τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε αυτή η κατάσταση στις σχέσεις των ανθρώπων, την καθημερινότητά τους. Ένας επαγγελματίας των "μαζικών απολύσεων", ο Ράιαν Μπίνγκαμ (Τζορτζ Κλούνεϊ) ταξιδεύει από τη μια άκρη των ΗΠΑ στην άλλη για να απολύσει εργαζομένους σε περιπτώσεις όπου οι ίδιες οι εταιρίες θέλουν να αποφύγουν να το κάνουν άμεσα. Είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι, διατηρεί ένα υποτυπώδες διαμέρισμα, πρακτικά άδειο, στο οποίο ζει ελάχιστα, τις δύο αδερφές του τις βλέπει ελάχιστα, οικογένεια δική του δεν έχει ούτε θέλει να αποκτήσει και, γενικά, είναι πανευτυχής με τη ζωή του, καθώς θεωρεί πως ζει απαλλαγμένος από κάθε είδους δέσμευση. Mάλιστα, στο περιθώριο της δουλειάς του, βγάζει και ένα έξτρα εισόδημα ως ομιλητής σε συνέδρια όπου παρουσιάζει τη φιλοσοφία του. Ο Μπίνγκαμ, όμως, βλέπει τον τρόπο ζωής του να απειλείται όταν μια νεαρή καινούργια υπάλληλος στην εταιρία (Άννα Κέντρικ) προτείνει να τερματιστούν τα ταξίδια και να γίνονται οι απολύσεις από τα κεντρικά της εταιρίας, με τηλεδιάσκεψη. Ο Μπίνγκαμ εκμεταλλεύεται την απειρία της, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση μπροστά στο αφεντικό τους, όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να τη "φορτωθεί" στο επόμενο ταξίδι του, προκειμένου να την εκπαιδεύσει στην πράξη σε τεχνικές απόλυσης. Πολύ καλές ερμηνείες από τους τρεις πρωταγωνιστές (Κλούνεϊ, Κέντρικ, Φαρμίγκα ) και ενδιαφέροντες χαρακτήρες -χωρίς να απουσιάζουν ορισμένα κλισέ: στην πορεία ο πρωταγωνιστής που ζει συνειδητά μόνος και αποκομμένος από τους πάντες θα ανακαλύψει την αξία των ανθρώπινων σχέσεων, θα πληγωθεί, θα βοηθήσει τη νεαρή συνεργάτιδά του να βρει το δρόμο της και τελικά θα επιστρέψει στη ζωή με "μια βαλίτσα στο χέρι", αυτή τη φορά όμως έχοντας χάσει την (ψευδ)αίσθηση της ευτυχίας. Η ταινία ξεχωρίζει γιατί κατορθώνει να περιγράψει μια πολύ δύσκολη κατάσταση με λιτό και πυκνό τρόπο, συνδυάζοντας την αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, τις κωμικές και τις δραματικές στιγμές. Οι σκηνές των απολύσεων, κορυφαίες. 3
Voodooman Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Atomic Blonde Η Charlize Theron κάνει την υπερκατάσκοπο σε ένα δαιδαλώδες κατασκοπευτικό παιχνίδι στο Βερολίνο τις παραμονές της πτώσης του Τείχους. Η κεντρική ανατροπή εμφανής από την μέση, τουλάχιστον, της ταινίας. Αλλά δεν αρκεί αυτό, εδώ έχουμε το πιο γελοίο, χαζό, ασυνάρτητο, αδικαιολόγητο φινάλε ταινίας του είδους που έχω δει. Έρχεται από το πουθενά, χωρίς εξηγήσεις, χωρίς να δικαιολογείται από αυτά που είδαμε, έτσι, απλά για μία τελευταία προσβολή στη νοημοσύνη μας. Ακόμη και αν όλα όσα είχαμε δει μέχρι τότε ήταν λογικά, το φινάλε από μόνο του θα αρκούσε για να τα τινάξει όλα στον αέρα. Η ταινία έχει και θετικά. Το σκηνικό όπου στήνεται όλο αυτό το παιχνίδι (Βερολίνο του τέλους των '80s) είναι πολύ γοητευτικό, το soundtrack απολύτως έξοχο και οι σκηνές ξύλου οι καλύτερες που μπορώ να θυμηθώ από την εποχή του Oldboy. Πολύ καλή σκηνοθεσία από τον μετέπειτα σκηνοθέτη του Deadpool 2 και συντελεστή στην σκηνοθεσία του John Wick-εξ'ου ίσως και οι ομοιότητες στην σκηνοθεσία και την χρήση του soundtrack. Ωραία φωτογραφία, σκηνικά και απεικόνιση του πυρετού της εποχής. Και κάτι ακόμη στα θετικά της ταινίας, έκανε ό,τι μπορούσε-και γενικά κατάφερε-για να παρουσιάσει θελκτική την ώριμη (και αρκετά "πειραγμένη" πλέον) Theron.
snake_plissken2112 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 αυτή η ταινία αν έκοβε το τελευταίο 5λεπτο ήταν John Wick x2 για μένα αλλά το τελευταίο αυτό 5λεπτο την γάμησε τελείως.... 2
Cro-Magnon Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Voodooman είπε Atomic Blonde Η Charlize Theron κάνει την υπερκατάσκοπο σε ένα δαιδαλώδες κατασκοπευτικό παιχνίδι στο Βερολίνο τις παραμονές της πτώσης του Τείχους. Η κεντρική ανατροπή εμφανής από την μέση, τουλάχιστον, της ταινίας. Αλλά δεν αρκεί αυτό, εδώ έχουμε το πιο γελοίο, χαζό, ασυνάρτητο, αδικαιολόγητο φινάλε ταινίας του είδους που έχω δει. Έρχεται από το πουθενά, χωρίς εξηγήσεις, χωρίς να δικαιολογείται από αυτά που είδαμε, έτσι, απλά για μία τελευταία προσβολή στη νοημοσύνη μας. Ακόμη και αν όλα όσα είχαμε δει μέχρι τότε ήταν λογικά, το φινάλε από μόνο του θα αρκούσε για να τα τινάξει όλα στον αέρα. Η ταινία έχει και θετικά. Το σκηνικό όπου στήνεται όλο αυτό το παιχνίδι (Βερολίνο του τέλους των '80s) είναι πολύ γοητευτικό, το soundtrack απολύτως έξοχο και οι σκηνές ξύλου οι καλύτερες που μπορώ να θυμηθώ από την εποχή του Oldboy. Πολύ καλή σκηνοθεσία από τον μετέπειτα σκηνοθέτη του Deadpool 2 και συντελεστή στην σκηνοθεσία του John Wick-εξ'ου ίσως και οι ομοιότητες στην σκηνοθεσία και την χρήση του soundtrack. Ωραία φωτογραφία, σκηνικά και απεικόνιση του πυρετού της εποχής. Και κάτι ακόμη στα θετικά της ταινίας, έκανε ό,τι μπορούσε-και γενικά κατάφερε-για να παρουσιάσει θελκτική την ώριμη (και αρκετά "πειραγμένη" πλέον) Theron. Η Σαρλιζ ηταν απογοήτευση στις σκηνές μάχης, καθως δεν είχε καθολου πλαστικοτητα στις κινησεις της. Στα υπόλοιπα συμφωνουμε-πολυ γελοία ταινία σε ολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις