Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Riddick

http://www.imdb.com/title/tt1411250/?ref_=nv_sr_1

Αλλιώς μπορούμε να το πούμε και Pitch Black 2. Η ταινία είναι συνέχεια του προηγούμενου Riddick σε ότι αφορά το timeline αλλά μπορείς να τη θεωρήσεις και σαν ένα μικρό remake ή συνέχεια του Pitch black μιας και είναι ίδιας νοοτροπίας. Την ευχαριστήθηκα προσωπικά. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι εξαιρετικά διασκεδαστική και οι ηθοποιοί επίσης φαίνεται να περνάνε καλά που βρίσκονται εκεί οπότε και εσύ αισθάνεσαι ότι περνάς καλά γιατί έχουν χημεία μεταξύ τους παρά το γεγονός ότι οι χαρακτήρες είναι μονοδιάστατοι πλην του Johns που έχει κάτι παραπάνω να δείξει. Η Katee είναι φυσική επιβλητική και όμορφη παρουσία και είναι από τις λίγες σύγχρονες γυναικείες φάτσες που θα μπορούσαν να σταθούν ανάμεσα στους υπόλοιπους buff άντρες που υπάρχουν μέσα στην ταινία επειδή έχει και τη σωματική διάπλαση αλλά και το στυλ. 

Από εμένα θα πάρει 7/10 και θα πω ότι βλέπεται ευχάριστα τόσο μόνος όσο και με παρέα. Θα ήθελα λιγότερο CGI να πω την αλήθεια για ορισμένα πράγματα αλλά οκ. 

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Miss Sloane

Καλο πολιτικο θριλερακι και με γρηγορο ρυθμο σχετικα με τη νομοθεσια στην Αμερικη για τα οπλα.

Η Chastain ηταν αρκετα καλη στο ρολο της αντι ηρωιδας και ειχε και καλο supporting cast που μαζι με το ρυθμο που ανεφερα βοηθησαν να μην κανει κοιλια το εργο.

Αλλη μια γρηγορη ματια στον κοσμο του lobbying και πως δουλευουν τα πραγματα και πως ασκουνται επιρροες κτλ. Δεν ενθουσιαστικα με την κορυφωση του εργου να πω την αληθεια και εξηγω

1) To twist ηταν αναμενομενο με ολη την αφηγηση που ειχε προηγηθει και μια συγκεκριμενη σκηνη που εδειξε 2)Μετα την αποκαλυψη της Σλοαν στο τελος στην αιθουσα, ολοι εκαναν σαν 5 χρονα. Ο αλλος ειχε το λαπτοπ ψηλα( ναι, ξερω το λογο) και πραγματικα εβαλα τα γελια λες και εβλεπα καποιον να λατρευει τη κορνιζα του Αγιατολαχ.

Κυριως ομως δεν το λατρεψα διοτι επρεπε να ειχαν μεινει σαν πλευρα που εχασε τη μαχη (αν ηθελε το εργο να παραμεινει ρεαλιστικο....)

• Like 2
Δημοσ.

Στο split με πηρε ο υπνος και την τελειωσα το επομενο μεσημερι.....

Δλδ.............σας ριχνουν και σας υπνωτικο στις ταινιες? :P

Δημοσ.

Στο split με πηρε ο υπνος και την τελειωσα το επομενο μεσημερι.....

νομιζα οτι ημουν ο μονος που με πηρα ο υπνος...

• Like 1
Δημοσ.

The 5th wave

http://www.imdb.com/title/tt2304933/

Η αληθεια ειναι πως η συγκεκριμενη ταινια με προβληματισε αρκετα.ενω απο τη μια πλευρα εχει καποιο ισως μετριο σεναριο χαλαει σε ολα τα υπολοιπα...

Για εφε δε μιλαω απλα της πλακας!ξεκιναει καλα κανει μια κοιλια και σε κουραζει αρκετα.θα μπορουσε να γυριστει καλυτερα αλλα χανει σε πολλα.

Και μονο για το σεναριο ενα 4,5...

Την είδα σήμερα, χωρίς να έχω δει ούτε trailer, ούτε να έχω διαβάσει τίποτα για αυτή.

Δεν ήταν κακή, η ώρα πέρασε καλά, τα εφφε δεν με χάλασαν, αλλά ναι, θα περίμενες πολύ καλύτερα σε τέτοιου είδους ταινία και με πιο σωστά εφφε θα γινόταν πιο επιβλητική. Είχε αρκετά καλά στοιχεία και σε κράταγε στην περισσότερη ώρα αλλά είχε κάποια κλισέ που την υποβάθμιζαν αρκετά.

Το τέλος κάπως απότομο και κάτω του μετρίου, αλλά αφήνει υπόνοια για 2ο μέρος (βιβλίο 2ο πάντως έχει βγει από όσο είδα στα γρήγορα) αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα το βγάλουν γιατί έχει μέτριες κριτικές.

ΥΓ: Α και που'στε.. ερωτεύτηκα... (και ας μην είναι του γούστου μου οι ξανθιές γυναίκες και χωρίς στήθος :P )

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt5052448/

Get out 2017   7/10

Πολύ ωραίο θριλεράκι, ειδικά για μη φαν του είδους όπως εγώ.

Έξυπνη κεντρική ιδέα, καλές ερμηνείες για να μπεις στο κλίμα, ελάχιστες σεναριακές τρύπες ή ευκολίες.

Δυο ωρίτσες περνάνε ευχάριστα καθώς προσπαθείς να καταλάβεις αυτό που δεν πάει καλά από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Obvinion με τον Τομ Κρουζ.

Επιστημονικης φαντασιας, πολυ καλη ταινια απο την αρχη ακομα.

Εχει ομοιοτητες με την

the moon νομιζω λεγεται οπου παιζει ενας ηθοποιος μονο

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπών, αν και δεν νομίζω να χρειάζεται review για τα παρακάτω (επανήλθα στα συγκεκριμένα για 3η φορά), είναι αυτονόητα... οπότε back to basics!

Felon

MV5BZmNhYjNlNDQtYjdlMS00NzM4LThjMzctOTA2

Ουδέν σχόλιο... 8/10

Apocalypse Now

MV5BMDg1MDgzMmQtNDhlYS00MzZiLTllZGItNzli

Ουδέν σχόλιο... 9/10

ΥΓ.

Όπως καταλάβατε, πέρασα καλά το ΣΚ.

Δημοσ.

The Secret Scripture [1.5/5]

Αν και το έργο διαθέτει μια λαμπερή καλλιτεχνική κομψότητα και μια δυνατή σκηνοθεσία, το όλο εγχείρημα δεν υποστηρίζεται από ένα στιβαρό σενάριο για να το απογειώσει. Ως εκ τούτου το «Η Μυστική Γραφή» δεν είναι τίποτα άλλο από μια μετριότητα.

The Boss Baby [2/5]

Φτιαγμένο για παιδιά τα οποία σίγουρα δεν θα ενδιαφερθούν για τα σημεία της πλοκής που δεν έχουν νόημα. Κατά πάσα πιθανότητα θα απολαύσουν την ταινία, αν μη τι άλλο, χάρη στο πολύχρωμο animation και την όμορφη μεταγλώττιση. Εν κατακλείδι, οι ενήλικοι θα απογοητευτούν, τα παιδιά θα πάρουν όσα ζητήσουν και με το παραπάνω.

The Fate of the Furious [2.5/5]

Σε γενικές γραμμές, το «Fast & Furious 8» δίνει μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση των οπαδών: μικρές αναφορές και νύξεις δίνουν στο κοινό την αίσθηση ότι εξακολουθούν να είναι μέρος μιας οικογένειας. Αυτό λειτουργεί συνολικά αρκετά καλά. Φυσικά, οποιαδήποτε προσδοκία για κάτι το σεναριακά ευφυές θα πρέπει σαν θεατής να το αφήσεις έξω από την αίθουσα. Και ακόμα και τότε, πολλοί διάλογοι θα σας κάνουν να φρίξετε και ατάκες να παραλογίσετε από το πόσο κλισέ είναι. Συμπερασματικά, όσοι δεν αντέχουν να δουν κάτι τόσο χαζό ας μην περάσουν ούτε απ` έξω. Για τους λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων και της περιπέτειας, το «Fast & Furious 8» αξίζει μια επίσκεψη στον κινηματογράφο.

Δημοσ.

Link.png Site: Elcuerpo

Aλλη μια ισπανικη ταινια του ιδιου σκηνοθετη με το Contratiempo .

Κινειται στα ιδια επιπεδα  σασπενς και ανατροπων και κατ'εμε  ειναι ελαχιστα κατωτερο .

Φυσικα και πρεπει να το δειτε .

7.5/10

• Like 4
Δημοσ.

Ανακάλυψα 4 διαμαντάκια low budget films Horror Genre - είναι όλα εξαιρετικά (για το budget τους) και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγάλες παραγωγές. 

SouthBound

MV5BMTU1NDg3NjE5MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzQx

Bastard

MV5BMTczNTUwMjI3MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDM3

Dead Slow Ahead

MV5BZGU4ZjI1MjMtYzllNy00OWM3LWI1YTctYTUz

We go on

MV5BMjZjYzAwZWQtNDcxYS00YzllLWE3ODItOWFj

• Like 2
Δημοσ.

Furious 8

Εξαιρετικη ταινια δρασης.Μετρια ταινια.

Το καστ ειδικα με την συμβολη του Τζονσον και του Στειθαμ εγινε πολυ πιο ισχυρο απο οτι παλιοτερα,ανανεωση που πιστευω πως ηταν απαραιτητη για να διατηρηθει φρεσκο του franchise.Προφανως οι χαρακτηρες πληρως μονοδιαστατοι,αν και σε καποια σημεια ο βραχος εδειχνε καποιο βαθος συναισθηματων στις συναλλαγες του με το Στειθαμ.Η Θερον ψιλοαπαισια ως ο κακος κατα τη γνωμη μου,αν και εχω ακουσει αλλους που τους αρεσε,εμενα μου φανηκε πολυ ξενερωτη.

Υπηρχαν απειρα πραγματα που δεν εβγαζαν νοημα,αλλα δεν πας στην ταινια αυτη με το σκεπτικο της λογικης προφανως.

Εχω ακουσει φημες για sequel που θα πρωταγωνιστουν Τζονσον και Στειθαμ και αυτο με χαροποιησε ιδιαιτερα.

8/10 για ταινια δρασης.

6/10 στη πραγματικοτητα.

Mulholland Dr.

Το προβλημα μου με την ταινια αυτη ειναι οτι θα μπορουσε να ειναι ενα εξαιρετικο κομματι στην ιστορια του σινεμα,αν ο Lynch μπορουσε να πατησει λιγο φρενο στην παρανοια προς το τελος.Το τελευταιο μισαωρο ειναι σκετη,ακατανοητη τρελα.

Αλλα μεχρι τοτε η ταινια αυτη για εμενα ηταν δεκαρι.Η υπεροχη ανατριχιαστικη μουσικη,η πληθωρα ενδιαφεροντων χαρακτηρων και οι εξαιρετικες ερμηνειες τους,μας προετοιμαζαν για ενα τελος που θα ενωνε ολα αυτα τα περιπλοκα νηματα και θα εβγαζε νοημα.Δυστυχως ομως ο Lynch επελεξε απλα να τα παρατησει και να δωσει ενα τελειως παρανοικο και αβασιμο τελος.Οσοι προσπαθουν να βρουνε καποιο νοημα στο τελευταιο μισαωρο της ταινιας,τους λυπαμαι.

8/10

• Like 4
Δημοσ.

Mulholland Dr.

Το προβλημα μου με την ταινια αυτη ειναι οτι θα μπορουσε να ειναι ενα εξαιρετικο κομματι στην ιστορια του σινεμα,αν ο Lynch μπορουσε να πατησει λιγο φρενο στην παρανοια προς το τελος.Το τελευταιο μισαωρο ειναι σκετη,ακατανοητη τρελα.

Αλλα μεχρι τοτε η ταινια αυτη για εμενα ηταν δεκαρι.Η υπεροχη ανατριχιαστικη μουσικη,η πληθωρα ενδιαφεροντων χαρακτηρων και οι εξαιρετικες ερμηνειες τους,μας προετοιμαζαν για ενα τελος που θα ενωνε ολα αυτα τα περιπλοκα νηματα και θα εβγαζε νοημα.Δυστυχως ομως ο Lynch επελεξε απλα να τα παρατησει και να δωσει ενα τελειως παρανοικο και αβασιμο τελος.Οσοι προσπαθουν να βρουνε καποιο νοημα στο τελευταιο μισαωρο της ταινιας,τους λυπαμαι.

8/10

Ο τρόπος που συνδέεται το πρώτο κομμάτι με το δεύτερο είναι κατά τη γνώμη μου αριστουργηματικός. Όλα όσα γίνονται στο δεύτερο μισό, εξηγούν τους λόγους που

τα είδε έτσι στο στο όνειρο

• Like 1
Δημοσ.

Είδα...

http://m.imdb.com/title/tt4600952/

Μια άθλια avengers wannabe ταινία,χαρακτηριστική της οπτικής ,του Επίσης άθλιου ρωσικού καθεστώτος και Πολιτισμού.

Τόσο άθλια που χτύπησε μπλε οθόνη το πισι

ε και συ το rating το δες... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...