star12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 KIng Arthur - The legend of the malakia.... 3/10 Το έργο απεθύνεται στο παιδικό κοινό... Δεν εξηγείται διαφορετικά! Πώς αλλιώς να κολλήσεις άθλιες ερμηνίες με γκλόσι κοστούμια και γκέι γούνες, αλά Λιμπεράτσε, βιντεογκειμίστικη αισθητική χαμηλής ποιότητας και ηθοποιούς, που ξεφτυλίζονται για τα ταλαρα, ενώ, αν μη τι άλλο, κάποτε σέβονταν τον εαυτό τους, όπως ο Τζουντ Λο κι ο Ερικ Μπάνα. Ο μύθος του βασιλιά Αρθούρου βιάζεται παρά φύσει από κάποιον Γκάι Ρίτσι, που μάλλον συνωνυμία θα είναι με τον άλλον το Ρίτσι, το γνωστό Βρετανό σκηνοθέτη. Αν ήθελα να δω τον Αρθούρο να δουλεύει στα μικράτα του στην Τρούμπα του Λονδίνου, ως άλλος Όλιβερ Τουίστ και να εκπαιδεύεται στο κουνγκ φου από αγέραστο Κινέζο σιφού - άλλα'ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα, παρέα με γιγάντιους ελέφαντες και σκηνικά αντιγραμμένα από τον Άρχοντα των δακτυλιδιών, θα μπορούσα να το καταφέρω καλύτερα με ένα μπάφο!!! Τουλάχιστον θα είχα την ορίτζιναλ ψυχεδέλεια.... Φυσικά το παράτησα στο 20λεπτο. το οτι παιζει και σε ενα μικρο ρολο ο μπεκαμ,αυτο τα λεει ολλα 1
armin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ghost in the Shell (2017) Πιστευω πως η ταινια αυτη θα μου αρεσε πολυ περισσοτερο αν δεν ειχα δει ποτε μου το ανιμε. Εχει ομορφα σκηνοθετημενες σκηνες δρασης,εντυπωσιακα αν και αποστασιοποιημενα σκηνικα,καλους και γρηγορους διαλογους και γενικα μια ιστορια που δεν σε αφηνει να βαρεθεις. (Προφανως και θα ειχε μια ενδιαφερουσα ιστορια ομως,καθως απεσπασε δυο απο τις καλυτερες ιστοριες της σειρας,και τις εχωσε σε 1μισι ωρα ταινια.) Εχοντας δει το αρχικο ανιμε ομως δεν μπορω παρα να συγκρινω,καθως ο σκηνοθετης προσπαθει χωρις καμια ντροπη να αντιγραψει σκηνες του πρωτου,που θεωρω πως ειναι ενας πολυ ευκολος και φτηνος τροπος να εντυπωσιασεις τους φαν του ανιμε. Κυριως αυτο που με ενοχλησε στην ταινια ομως ηταν το γεγονος,οτι ενω απο μονη της η ιστορια σου εθετε ερωτηματα σχετικα με τον ανθρωπο και μηχανη,τι ειναι ψυχη αν υπαρχει,κτλ,οι σεναριογραφοι ενιωσαν υποχρεωμενοι να βαλουν τους ηθοποιους να τα αναλυσουν αυτα καθε 5λεπτο της ταινιας. Αυτος ηταν ο σκοπος των σιωπηλων σκηνων στην αρχικη ταινια,ετσι ωστε να τα αναλογιστουμε απο μονοι μας,να μπουμε στην θεση της πρωταγωνιστριας. 7/10
ASFE Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 http://www.imdb.com/title/tt1905040/ The Dyatlov Pass Incident Ξεκιναει καλα....καταληγει μαπα!
papoys1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 http://www.imdb.com/title/tt4680182/ Από τις ταινίες που μόλις τελειώσουν δεν θυμάσαι τίποτε και αναρωτιέσαι γιατί έχασες ένα δίωρο. Απορώ πως πιάνει το 6,2 στο imdb.
fylatos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν το βαριέσαι ποτέ το We were soldiers που παίζει τώρα. Από τις καλύτερες πολεμικές ταινίες. Την έχω δει 6-7 φορές κάθε φορά με αμείωτο ενδιαφέρον. 1
Mr.Basil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν το βαριέσαι ποτέ το We were soldiers που παίζει τώρα. True. Δοκίμασες το BlackHawk Down?
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 True. Δοκίμασες το BlackHawk Down? Προφανώς. Τώρα τέλειωσα το The Wall, το οποίο ήταν δυστυχώς "λίγο" και μέσα στη wannabe ανατρεπτικότητά του, απεδείχθη πιο προβλέψιμο από τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, άρα δε σώθηκε ούτε από αυτό. 5/10. Μην το δείτε, δεν υπάρχει λόγος να χάσετε ένα 2ωρο με αυτόν τον τρόπο. Καλύτερα να ξαναδείτε το χορταστικό Lone Survivor.
fylatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Προφανώς. Τώρα τέλειωσα το The Wall, το οποίο ήταν δυστυχώς "λίγο" και μέσα στη wannabe ανατρεπτικότητά του, απεδείχθη πιο προβλέψιμο από τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, άρα δε σώθηκε ούτε από αυτό. 5/10. Μην το δείτε, δεν υπάρχει λόγος να χάσετε ένα 2ωρο με αυτόν τον τρόπο. Καλύτερα να ξαναδείτε το χορταστικό Lone Survivor. Σου έχω και χειρότερο... Το mine Το μπέρδεψα με το wall ήταν αισχρή αλλά είπα να τη δω. Κακώς
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Σου έχω και χειρότερο... Το mine Το μπέρδεψα με το wall ήταν αισχρή αλλά είπα να τη δω. Κακώς Τα φίλτρα μου δεν μου επιτρέπουν να κατεβάσω/δω τέτοιου επιπέδου ταινίες. 1
fylatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τα φίλτρα μου δεν μου επιτρέπουν να κατεβάσω/δω τέτοιου επιπέδου ταινίες. Έκανα λάθος ειλικρινά και βαρέθηκα να το ψάξω. Κάπου στο 20 λεπτό λέω κάτσε ρε... Αρχίζει παρόμοια για αυτό
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 The Prophecy (1995) 8/10 Αναδρομή back to basics, μια ταινία που συνεχίζω να την βλέπω κατά καιρούς - Από τα αγαπημένα μου!! Μοναδικό, ατμοσφαιρικό και Christopher Walken... ΥΓ. Είναι πενταλογία αλλά μόνο τα 3 πρώτα αξίζουν. Προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε. 2
Fotis13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Site: Shotcalller Εχουμε δει πολλες ταινιες με θεμα φυλακη-φυλακισμενοι, μερικες απο αυτες ειναι πολυ καλες κανα 2-3 ειναι αριστουργηματα και οι υπολοιπες ειναι κατω του μετριου . Η συγκεκριμενη ενω στην ουσια δεν προσφερει κατι φρεσκο -αλλωστε σχεδον εχει εξαντληθει το θεμα- ειναι σε πολυ καλο επιπεδο ,εχει ενδιαφερον σε κρατα σε αγωνια .Η ερμηνεια του Waldau γνωστου απο το GoT ειναι αξιοπρεπεστατη, επισης εκανε πολυ δουλεια με το σωμα του για τις αναγκες του ρολου και αυτο φαινεται . 7.7/10 5
jokerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 The Prophecy (1995) 8/10 Αναδρομή back to basics, μια ταινία που συνεχίζω να την βλέπω κατά καιρούς - Από τα αγαπημένα μου!! Μοναδικό, ατμοσφαιρικό και Christopher Walken... ΥΓ. Είναι πενταλογία αλλά μόνο τα 3 πρώτα αξίζουν. Προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε. πω τι μου θύμισες...θα συμφωνήσω τα τρία πρώτα ήταν μια χαρά με το πρώτο βέβαια να ξεχωρίζει με πρωταγωνιστή τον Λιακο... οφείλουμε να πούμε οτι τα δυο τελευταία ακολουθούν τελείως δικό τους story line.... 1
najinblue3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Shot caller, πολύ ωραία ταινία, ο πρωταγωνιστής σε πείθει γενικά και περνάει η ώρα πολύ ευχάριστα 7.5/10
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 πω τι μου θύμισες...θα συμφωνήσω τα τρία πρώτα ήταν μια χαρά με το πρώτο βέβαια να ξεχωρίζει με πρωταγωνιστή τον Λιακο... οφείλουμε να πούμε οτι τα δυο τελευταία ακολουθούν τελείως δικό τους story line.... Τα 2 τελευταία (που δεν παίζει και ο Walken) απλά δεν έπρεπε να βγούν ποτε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις