CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ran (1985) Ο πανίσχυρος άρχοντας Χιντετόρα αποφασίζει να μοιράσει το βασίλειο στους τρεις γιους του υπό τον όρο να μείνουν ενωμένοι και να υπακούουν τον πρωτότοκο. Ο μικρότερος τον προειδοποιεί για το λάθος του κι εκείνος, εξοργισμένος, τον αποκληρώνει, σύντομα όμως θα αποδειχτεί ότι είχε απόλυτο δίκιο. http://www.imdb.com/title/tt0089881/ 8/10 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT 5
KilliK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 μπα, το λαθος του ηταν Spoiler που πηρε για νυφη του πρωτοτοκου γιου του, την κορη αυτουνου που σκοτωσε και πηρε το καστρο του. 1
pj2501 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Call Me By Your Name (2017) http://www.imdb.com/title/tt5726616/?ref_=nv_sr_1 Πολύ δυνατό σε κρατάει καθόλη την διάρκεια...δυνατές ερμηνείες πιστεύω θα πάρει μερικά απο τα Όσκαρ που είναι προτεινόμενο... 8,5 απο μενα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από pj2501
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, pj2501 είπε Call Me By Your Name (2017) http://www.imdb.com/title/tt5726616/?ref_=nv_sr_1 Πολύ δυνατό σε κρατάει καθόλη την διάρκεια...δυνατές ερμηνείες πιστεύω θα πάρει μερικά απο τα Όσκαρ που είναι προτεινόμενο... 8,5 απο μενα Romance ?meeeehh
Lanike71 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, pj2501 είπε Call Me By Your Name (2017) http://www.imdb.com/title/tt5726616/?ref_=nv_sr_1 Πολύ δυνατό σε κρατάει καθόλη την διάρκεια...δυνατές ερμηνείες πιστεύω θα πάρει μερικά απο τα Όσκαρ που είναι προτεινόμενο... 8,5 απο μενα Τα Όσκαρ, δεν είναι απόδειξη ότι η ταινία αξίζει. Εδώ πήρε και η αρκούδα του Ντι Κάπριο, τι σημαίνει αυτό; 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Murder on the Orient Express Το πασιγνωστο εργο της Agatha Christie σε μια νεα εκμοντερνισμενη διασκευη με αμφιβολα αποτελεσματα απο τον Branagh. Παρελαση απο αστερες πρωτου μεγεθους που εχουν ομως δυσαναλογη προσφορα στο ερμηνευτικο κομματι .Στιβαρη σκηνοθεσια ,αρτια καδρα ,πολυ καλο επιπεδο παραγωγης αλλα αποτυχια στην δημιουργια της ατμοσφαιρας μυστηριου που ειναι και το ζητουμενο σε τετοιου ειδους ταινιες . 6,7/10 5
snake_plissken2112 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 14 hours ago, pj2501 said: Call Me By Your Name (2017) http://www.imdb.com/title/tt5726616/?ref_=nv_sr_1 Πολύ δυνατό σε κρατάει καθόλη την διάρκεια...δυνατές ερμηνείες πιστεύω θα πάρει μερικά απο τα Όσκαρ που είναι προτεινόμενο... 8,5 απο μενα εξαιρετικό, μαζί με το Florida Project οι καλύτερες αμερικάνικες ταινίες του '18 so far 3
najinblue3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Justice league, Ezra γαμάτος κ είναι από τους.αγαπημενους μου, ο Bats πολύ weak παρουσιαστικε, να μην είχε τα κλισέ My man και τα λοιπά θα ήταν καλύτερη, γενικά πέρασε εύκολα το 2ωρο και θα ήθελα σόλο Flash σιγουρα Θα έδινα 7/10 μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερη
Voodooman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/16/2018 στις 11:09 ΠΜ, Fotis13 είπε Murder on the Orient Express Το πασιγνωστο εργο της Agatha Christie σε μια νεα εκμοντερνισμενη διασκευη με αμφιβολα αποτελεσματα απο τον Branagh. Παρελαση απο αστερες πρωτου μεγεθους που εχουν ομως δυσαναλογη προσφορα στο ερμηνευτικο κομματι .Στιβαρη σκηνοθεσια ,αρτια καδρα ,πολυ καλο επιπεδο παραγωγης αλλα αποτυχια στην δημιουργια της ατμοσφαιρας μυστηριου που ειναι και το ζητουμενο σε τετοιου ειδους ταινιες . 6,7/10 Από την ταινία μου έμεινε κυρίως το κέφι στην σκηνοθεσία και στις ερμηνείες των πολλών και πασίγνωστων πρωταγωνιστών. Μου άφησε την αίσθηση ότι όλοι διασκέδασαν πάρα πολύ και ότι περνούσαν πολύ ωραία, τόσο που δεν νοιάζονταν να δώσουν αυτήν την αίσθηση μυστηρίου που χρειαζόταν.
armin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 The Gift (2015) Εξαιρετικο θριλλερ. Αρκετα πολυπλοκη και ομορφα εξελισσομενη ιστορια κατα τη γνωμη μου. Ολες οι ερμηνειες ειναι πολυ καλες, η σκηνοθεσια ειναι ιδανικη για την περιπτωση και γενικοτερα ολα δενουν σε ενα ''πακετο'' πολυ ομορφο. 8,5/10 5
Cro-Magnon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Murder on the Orient Express 4/10 Πήγα να το δω για την feel good ατμοσφαιρα, επειδή ήθελα κάτι ευχάριστο να περάσει η ώρα. Δυστυχώς, από τη μια ο ...Κάπταιν Ίγκλο, με το πιο άθλιο γαλλικό αξάν, από την άλλη ένας κακογερασμένος, σαν γεροτράβελος, Ντεπ (...από τότε που τον παράτησε η Χέρντ) κι ένα επιτελείο μετριότητας κι αταλαντοσύνης (μέχρι και καράτε είδαμε....), η ταινία δεν πήγε μακριά, πριν εκπαραθυρωθεί... Να καταγγείλω επίσης το ότι στους εκπρόσωπους των θρησκειών στην Πανάγιο Τάφο, υπήρχε ο ραβίνος κι ο λιμοκοντόρος ο λατίνος, αλλά όχι ο ορθόδοξος ιερέας. Σα να λέμε δηλαδή ότι απουσίαζε ο καπετάνιος, αλλά ήταν εκει ο μάγειρας κι ο μούτσος. Έχω από καιρό εγκαταλείψει την πεποίθηση ότι τετοια λάθη είναι απλά τυχαία, από αγραμματοσύνη του υπεύθυνου παραγωγής. Με λύπη μου παρατηρώ ότι ο Ελληνισμός εκριζώνεται αργά και σταθερά από την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Cro-Magnon 1
postfire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 http://www.imdb.com/title/tt5462326/ Μεγαλη πατατα! κριμα για τον nicolas cage
phanispal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, postfire είπε κριμα για τον nicolas cage Ναι, μεγάλη ηθοποιάρα. 2
kargo130 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Murder on the Orient Express 4/10 Πήγα να το δω για την feel good ατμοσφαιρα, επειδή ήθελα κάτι ευχάριστο να περάσει η ώρα. Δυστυχώς, από τη μια ο ...Κάπταιν Ίγκλο, με το πιο άθλιο γαλλικό αξάν, από την άλλη ένας κακογερασμένος, σαν γεροτράβελος, Ντεπ (...από τότε που τον παράτησε η Χέρντ) κι ένα επιτελείο μετριότητας κι αταλαντοσύνης (μέχρι και καράτε είδαμε....), η ταινία δεν πήγε μακριά, πριν εκπαραθυρωθεί... Να καταγγείλω επίσης το ότι στους εκπρόσωπους των θρησκειών στην Πανάγιο Τάφο, υπήρχε ο ραβίνος κι ο λιμοκοντόρος ο λατίνος, αλλά όχι ο ορθόδοξος ιερέας. Σα να λέμε δηλαδή ότι απουσίαζε ο καπετάνιος, αλλά ήταν εκει ο μάγειρας κι ο μούτσος. Έχω από καιρό εγκαταλείψει την πεποίθηση ότι τετοια λάθη είναι απλά τυχαία, από αγραμματοσύνη του υπεύθυνου παραγωγής. Με λύπη μου παρατηρώ ότι ο Ελληνισμός εκριζώνεται αργά και σταθερά από την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.... Cro σε διαβαζω παντα με ενδιαφερον.......αλλα εχω καταληξει οτι αν μια ταινια δεν εχει ρωσικα μπουτια και βυζγια μεσα δεν υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις