Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ran (1985)

MV5BZDBjZTM4ZmEtOTA5ZC00NTQzLTkyNzYtMmUx

Ο πανίσχυρος άρχοντας Χιντετόρα αποφασίζει να μοιράσει το βασίλειο στους τρεις γιους του υπό τον όρο να μείνουν ενωμένοι και να υπακούουν τον πρωτότοκο. Ο μικρότερος τον προειδοποιεί για το λάθος του κι εκείνος, εξοργισμένος, τον αποκληρώνει, σύντομα όμως θα αποδειχτεί ότι είχε απόλυτο δίκιο.

http://www.imdb.com/title/tt0089881/

8/10

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
  • Like 5
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπα, το λαθος του ηταν

Spoiler

που πηρε για νυφη του πρωτοτοκου γιου του, την κορη αυτουνου που σκοτωσε και πηρε το καστρο του.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Call Me By Your Name (2017)

http://www.imdb.com/title/tt5726616/?ref_=nv_sr_1

Πολύ δυνατό σε κρατάει καθόλη την διάρκεια...δυνατές ερμηνείες πιστεύω θα πάρει μερικά απο τα Όσκαρ που είναι προτεινόμενο...

8,5 απο μενα

Επεξ/σία από pj2501
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, pj2501 είπε

Πολύ δυνατό σε κρατάει καθόλη την διάρκεια...δυνατές ερμηνείες πιστεύω θα πάρει μερικά απο τα Όσκαρ που είναι προτεινόμενο...

8,5 απο μενα

Romance ?meeeehh

Δημοσ.
12 ώρες πριν, pj2501 είπε

8,5 απο μενα

Τα Όσκαρ, δεν είναι απόδειξη ότι η ταινία αξίζει.

Εδώ πήρε και η αρκούδα του Ντι Κάπριο, τι σημαίνει αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Murder on the Orient Express

Το πασιγνωστο  εργο της Agatha Christie σε μια νεα εκμοντερνισμενη διασκευη  με αμφιβολα αποτελεσματα απο τον Branagh.

Παρελαση απο αστερες πρωτου μεγεθους που εχουν ομως δυσαναλογη προσφορα στο ερμηνευτικο κομματι .Στιβαρη σκηνοθεσια ,αρτια καδρα ,πολυ καλο επιπεδο παραγωγης αλλα αποτυχια στην δημιουργια της ατμοσφαιρας μυστηριου που ειναι  και το ζητουμενο  σε τετοιου ειδους ταινιες .

6,7/10

• Like 5
Δημοσ.
14 hours ago, pj2501 said:

8,5 απο μενα

εξαιρετικό, μαζί με το Florida Project οι καλύτερες αμερικάνικες ταινίες του '18 so far

• Like 3
Δημοσ.

Justice league, Ezra γαμάτος κ είναι από τους.αγαπημενους μου, ο Bats πολύ weak παρουσιαστικε, να μην είχε τα κλισέ My man και τα λοιπά θα ήταν καλύτερη, γενικά πέρασε εύκολα το 2ωρο και θα ήθελα σόλο Flash σιγουρα

Θα έδινα 7/10 μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερη 

Δημοσ.
Στις 2/16/2018 στις 11:09 ΠΜ, Fotis13 είπε

Murder on the Orient Express

Το πασιγνωστο  εργο της Agatha Christie σε μια νεα εκμοντερνισμενη διασκευη  με αμφιβολα αποτελεσματα απο τον Branagh.

Παρελαση απο αστερες πρωτου μεγεθους που εχουν ομως δυσαναλογη προσφορα στο ερμηνευτικο κομματι .Στιβαρη σκηνοθεσια ,αρτια καδρα ,πολυ καλο επιπεδο παραγωγης αλλα αποτυχια στην δημιουργια της ατμοσφαιρας μυστηριου που ειναι  και το ζητουμενο  σε τετοιου ειδους ταινιες .

6,7/10

Από την ταινία μου έμεινε κυρίως το κέφι στην σκηνοθεσία και στις ερμηνείες των πολλών και πασίγνωστων πρωταγωνιστών. Μου άφησε την αίσθηση ότι όλοι διασκέδασαν πάρα πολύ και ότι περνούσαν πολύ ωραία, τόσο που δεν νοιάζονταν να δώσουν αυτήν την αίσθηση μυστηρίου που χρειαζόταν. 

Δημοσ.

Το δώρο Poster

The Gift (2015)

Εξαιρετικο θριλλερ. Αρκετα πολυπλοκη και ομορφα εξελισσομενη ιστορια κατα τη γνωμη μου. Ολες οι ερμηνειες ειναι πολυ καλες, η σκηνοθεσια ειναι ιδανικη για την περιπτωση και γενικοτερα ολα δενουν σε ενα ''πακετο'' πολυ ομορφο.

8,5/10

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Murder on the Orient Express   4/10

Πήγα να το δω για την feel good ατμοσφαιρα, επειδή ήθελα κάτι ευχάριστο να περάσει η ώρα.

Δυστυχώς, από τη μια ο ...Κάπταιν Ίγκλο, με το πιο άθλιο γαλλικό αξάν, από την άλλη ένας κακογερασμένος, σαν γεροτράβελος, Ντεπ (...από τότε που τον παράτησε η Χέρντ) κι ένα επιτελείο μετριότητας κι αταλαντοσύνης (μέχρι και καράτε είδαμε....), η ταινία δεν πήγε μακριά, πριν εκπαραθυρωθεί...

Να καταγγείλω επίσης το ότι στους εκπρόσωπους των θρησκειών στην Πανάγιο Τάφο, υπήρχε ο ραβίνος κι ο λιμοκοντόρος ο λατίνος, αλλά όχι ο ορθόδοξος ιερέας. Σα να λέμε δηλαδή ότι απουσίαζε ο καπετάνιος, αλλά ήταν εκει ο μάγειρας κι ο μούτσος. Έχω από καιρό εγκαταλείψει την πεποίθηση ότι τετοια λάθη είναι απλά τυχαία, από αγραμματοσύνη του υπεύθυνου παραγωγής. Με λύπη μου παρατηρώ ότι ο Ελληνισμός εκριζώνεται αργά και σταθερά από την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου....

Επεξ/σία από Cro-Magnon
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Murder on the Orient Express   4/10

Πήγα να το δω για την feel good ατμοσφαιρα, επειδή ήθελα κάτι ευχάριστο να περάσει η ώρα.

Δυστυχώς, από τη μια ο ...Κάπταιν Ίγκλο, με το πιο άθλιο γαλλικό αξάν, από την άλλη ένας κακογερασμένος, σαν γεροτράβελος, Ντεπ (...από τότε που τον παράτησε η Χέρντ) κι ένα επιτελείο μετριότητας κι αταλαντοσύνης (μέχρι και καράτε είδαμε....), η ταινία δεν πήγε μακριά, πριν εκπαραθυρωθεί...

Να καταγγείλω επίσης το ότι στους εκπρόσωπους των θρησκειών στην Πανάγιο Τάφο, υπήρχε ο ραβίνος κι ο λιμοκοντόρος ο λατίνος, αλλά όχι ο ορθόδοξος ιερέας. Σα να λέμε δηλαδή ότι απουσίαζε ο καπετάνιος, αλλά ήταν εκει ο μάγειρας κι ο μούτσος. Έχω από καιρό εγκαταλείψει την πεποίθηση ότι τετοια λάθη είναι απλά τυχαία, από αγραμματοσύνη του υπεύθυνου παραγωγής. Με λύπη μου παρατηρώ ότι ο Ελληνισμός εκριζώνεται αργά και σταθερά από την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου....

Cro σε διαβαζω παντα με ενδιαφερον.......αλλα εχω καταληξει οτι αν μια ταινια δεν εχει ρωσικα μπουτια και βυζγια μεσα δεν υπαρχει περιπτωση να σου αρεσει....:D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...