Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και κάπως έτσι θα καταλήξουμε σ' έναν overrated Κιούμπρικ, σκηνοθέτη φανφάρα κ.λπ..

Το ξέρουμε όλοι το ρητό με τις απόψεις στο internet.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, najinblue3 είπε

απλα συμβιβαζεσαι οτι ο καθενας θα λεει οτι να ναι απλα για να τραβηξει προσοχη, και απλα γελας

Καθενας λεει τη γνωμη του. Επειδη τυγχανει να μην ειναι ιδια με τη δικια σου δε σημαινει οτι το κανει για να τραβηξει την προσοχη,οπως επισης δε σημαινει οτι η δικη σου γνωμη ειναι η σωστη και των υπολοιπων ειναι  λαθος.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, talibanakos είπε

Καθενας λεει τη γνωμη του. Επειδη τυγχανει να μην ειναι ιδια με τη δικια σου δε σημαινει οτι το κανει για να τραβηξει την προσοχη,οπως επισης δε σημαινει οτι η δικη σου γνωμη ειναι η σωστη και των υπολοιπων ειναι  λαθος.

δεν με ενοχλει που δεν ειναι ιδια με τη δικια μου, αυτο ελειπε να ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα

αλλα οταν ο καθενας γραφει καταστροφικα σχολια για αποδεδειγμενα πολυ καλες ταινιες, τοτε νομιζω δεν εχω εγω το θεμα

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε

Μεγαλοψυχο σε βρίσκω... 

Ρε ιεροσυλε...θα σηκωθει απο τον ταφο του ο Κιουμπρικ ναπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Omar (2013) 7.5/10

https://www.imdb.com/title/tt2852406/

Φοβερή κωμωδία σχετικά με τα γκομενικά, από τον αραβικό κόσμο. Καιρό είχα να γελάσω τόσο, με έξυπνους διαλόγους και οικογενειακές καταστάσεις από την Ανατολική Μεσόγειο!

Ο Ομάρ κι ο Αμτζάντ, φίλοι παιδικοί αλλά και αντίζηλοι, ζαχαρώνουν την αδερφή του φίλου τους Τάρικ και πρέπει να επιστρατεύσουν ό,τι κόλπο δεν απαγορεύει το Κοράνι, για να την κατακτήσει ο καθένας για λογαριασμό του.

Προσφέρεται για ζευγαράκια που είναι ακόμη στα σιρόπια και θελουν να δουν κάτι για να ξεσκάσουν, όταν οι τσέπες είναι άδειες για βραδυνή έξοδο.

Επεξ/σία από Cro-Magnon
Δημοσ.

Annihilation

Eνας απο τους αγαπημενους μου σεναριογραφους ο Garland   που μας εχει χαρισει την ταινια σταθμο Τhe beach που ενεπνευσε μια ολοκληρη γενια ταξιδιωτων  την εποχη που μεσορανουσε η ηλεκτρονικη μουσικη δινοντας   τους κινητρο να ανακαλυψουν  καινουριους ξεχωριστους  και σπανιους προορισμους ανα την υφηλιο.Ο δημιουργος του πολυ καλου Ex machina και 28 days later  μας παραδιδει ενα  sci-fi που αποτελει επιτομη για το ειδος υπογραφοντας  και την σκηνοθεσια.

Βαζοντας στον πυρηνα του φιλμ  τον ανθρωπο υποσκαπτει τα θεμελια του ορισμου  της  φυσης ,της ιδιας της υπαρξης του .Αναθεωρει θεμελιωδεις βιολογικες αρχες  και  το κανει με προσχημα  εναν "εξωτερικο παραγοντα".Ειναι σαφεστατες οι φιλοσοφικες προεκτασεις που ξεδιπλωνονται με αυτον τον τροπο πυροδοτωντας συζητησεις και σκεψεις γυρω απο το εργο .

Πολυ καλη φωτογραφια ,οι εικονες απο την παραλια με τα κρυσταλινα δεντρα ειναι εικαστικου επιπεδου .

7.8/10

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Μετριο sci-fi το annihilation.

Κι εγώ την είχα πατήσει λογω Ex Machina. Κακιστες ερμηνείες, κλισεδιαρικες καταστάσεις, πρωτοτυπία μηδεν. Μπιμουβιά και πολύ του είναι. 

Επεξ/σία από Cro-Magnon
  • Like 2
Δημοσ.

Απο τις ελαχιστες φορες που δε θα συμφωνησω με το Φωτη . Με μεγαλη προσπαθεια το ειδα ολοκληρο το annihilation αφου το σεναριο δε μου δημιουργησε τη παραμικρη αναγκη για να δω πως τελειωνει και το κανενα δεσιμο με καποιο χαρακτηρα της ταινιας . Σου δινει την αισθηση οτι ειναι η πρωτη προσπαθεια εκπεδευόμενου σεναριογραφου και σκηνοθετη .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν την ειδα ακριβως,πιο πολυ προσπαθω να τη δω,για δευτερη φορα.

Ο λογος για το baby driver.Το ειχα κατεβασει πριν κανα χρονο,ειδα καποιο μισαωρο και το εκλεισα.
Ο πιτσιρικας δε βλεπεται,δεν ειναι μουτρα αυτα για πρωταγωνιστη,ποσο μαλλον για wheelman.

Συγχρονιζοντας υποτιτλους ηδη εχω ξενερωσει,παιζει τελικα να το βαλω για να με παρει ο υπνος.

Βασικα μεχρι να τελειωσω αυτο το κειμενο  εχω ηδη αποφασισει να σβησω το αρχειο.

Επεξ/σία από talibanakos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...