kid10100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 χθες ειδα το brothers 6/10 (καλη αλλα βαρετη λιγο)και το Man of Steel το ειδα πριν λιγες μερες αλλα ενταξει ρε παιδια δεν ειναι κατι το τελιως επικ...δηλαδη πιο πολυ μου αρεσε το Hobit(που δεν ειμαι φαν ουτε διαβασα ποτε βιβλια) αλλα το ειχα δει επειδη ειχα δει και τα lord of the ring...στο Μαν οφ στιλ θα βαλω 8/10 και στο hobit 9/10...και αυτα λογο οτι ειχα πολυ καλα εφε !! αλλα το hobit Πιστευω αξιζε πιο πολυ...!
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Europa report . Πολυ ωραια ταινια , μου αρεσε περισσοτερο απο αλλες ποιο ακριβες παραγωγες , ευχαριστω τα παιδια που την ανεφεραν . 7,5/10
firewalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Europa Report. Δεν περίμενα να είναι Found footage και απογοητεύτηκα. Δεν μου αρέσει το είδος. Δεν είναι κουραστική όμως αφού οι κάμερες είναι κυρίως στατικές. Καλύτερη από μέτρια θα έλεγα. http://www.imdb.com/title/tt2051879/
Superuser Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Seven Psychopaths Μόλις χαράμισα 2 ώρες από την ζωή μου
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 The Invasion 2007 Είναι η δεύτερη ταινία που βλέπω αυτού του σκηνοθέτη(Oliver Hirschbiegel) μετά το Das Experiment, και δεν πρόκειται να ξαναδώ άλλη γιατί παρότι ήθελα(το Der Untergang 2004), αυτός ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος. Όσον αφορά το das Experiment κατάφερε να πάρει μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και σχεδόν να την μετατρέψει σε φτηνή ταινία δράσης αλά χόλυγουντ. Τώρα για την εισβολή, η ταινία έχει αδύναμο σενάριο*, έχει χάλια ερμηνείες(με εξαίρεση την Νικόλ που έκανε μερικές καλές σκηνές). Ειδικά εκεί που της πετάγεται ο κοιμισμένος στο σπίτι του γκόμενου όταν τον πήρε φωτογραφία, τόσο χάλια σκηνή δεν βλέπουμε ούτε σε b-movies γ διαλογής. Μα καλά δεν είδαν τι έφτιαξαν να την ξαναγυρίσουν; Επίσης είχε και τον Daniel Craig του οποίου το πρόσωπο είναι ακατάλληλο για κινηματογράφο και καλύτερα να πάει να δουλέψει οικοδομή μαζί με τους άλλους αλβανούς χτίστες. Και η σκηνοθεσία είναι για τον πέο, δεν ξέρω αν το ανέφερα. 4,5 με 5/10 και καλύτερα να μην δει κανείς που είναι πάνω από 15 χρονών. Ή μάλλον ούτε αυτοί, κανείς γενικά. Λίγο μετά την μέση ευχόμουν το παιδί να το πατήσει αμάξι να τελειώνουμε * Τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα, δεν έχει καν σενάριο. Η πρωταγωνίστρια(Νικόλ) σε όλη την ταινία το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να επικοινωνήσει και αργότερα να σώσει τον γιο της, ενώ στο ενδιάμεσο απλώς είχε κάνει μερικές υποθέσεις για την ασθένεια που την ανέλαβαν άλλοι. Τελείως ανύπαρκτο δηλαδή. Δεν είναι ότι είχα προσδοκίες να δω αριστούργημα αλλά και για αυτό που είναι, χάλια είναι.
Plug Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Europa report. 7/10 Μικρή παραγωγή, αξιόλογη ομως. Οι χαρακτήρες ήταν σωστοί, αν κ με χάλασε ένας από αυτούς προς το τέλος. Στην αρχή νόμιζα ότι θα είναι καμιά φολα, στην οποία σκάει κάποιος εξωγήινος ή κάποιος από το πλήρωμα σαλταρει(σε κάποιο σημείο εκεί πήγαινε αλλά τσουυυυπ, το γύρισε) γενικά ενέπνεε μια Σοβαρότητα, η μουσική της μου άρεσε. Τα ενδιάμεσα σημεία, με τα άτομα της εταιρείας δε με πέθαναν αλλά η ταινία λέγεται αναφορά /έκθεση από τον Ευρώπη,οπότε έχουν λόγο ύπαρξης. Τώρα όσον αφορά το τέλος, που κάποιος σχολίασε. μια χαρά ήταν γιατί, δε μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό, σε αυτό το σενάριο. μιλάμε για μορφές ζωής, που ζουν στο σκοτάδι, συνέχεια μες το νερό κ οποίες δε μπορούν παρά να είναι στερεοτυπικες,το χταποδοειδες(μαλακιο) λοιπόν είναι κατάλληλο, μιας κ παράλληλα είναι κ αρχαίο είδος κ όχι ιδιαίτερα πολύπλοκο .] Τώρα όσον αφορά τη σύγκριση με αυτή τη μαλακια, που λέγεται προμηθεας... Νταξ τι να πει κανείς..
iparou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Είδα το Pan's Labyrinth που εκθείαζαν οι κριτικές και θεωρούνταν must-see ταινία... Τι παπαριά καμαρωτή ήταν αυτό ρε 'σεις ??? Παραμυθάκι για μικρά παιδιά δίχως νόημα...
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Είδα το Pan's Labyrinth που εκθείαζαν οι κριτικές και θεωρούνταν must-see ταινία... Τι παπαριά καμαρωτή ήταν αυτό ρε 'σεις ??? Παραμυθάκι για μικρά παιδιά δίχως νόημα... 2
~mxls~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 World war Z: Κατ'αρχας δεν φανταζόμουν ποτε ότι θα έβλεπα Μπραντ Πιτ ανάμεσα σε ζόμπι. Σου κινει την περιέργεια όπως να το δεις. Στα πρώτα 5-10 λεπτα φοβήθηκα...για μεγάλη σούπα παρα τις σχετικά συμπαθητικες κριτικές προς την ταινία. Δεν εχει κάτι διαφορετικό (σε σχέση με του είδους ταινίες) να δείξει, αλλά είχα να παρακολουθήσω κάτι αξιόλογο απ'το 2002 και το 28 days later, και το resident evil εκείνης της χρονιας μου ψιλοάρεσε επίσης, εδώ όμως η ταινία ίσως εστιάζει στην ψυχαγωγία και όχι τόσο στον φόβο, απ'οτι προτιμω εγώ , ωστόσο ήταν καλα γυρισμένη, κάποιες χαρακτηριστικές σκνηνες θα μου μείνουν πιστεύω ( στο αεροπλάνο, στο θάλαμο με τα εμβόλια, και ειδικά εκεί που προσπερνάνε το τοίχος και ξεσκίζουν τους Εβραίους ), γενικα μπόρεσε να με συνεπάρει, και ο Πίταρος έκανε (ξανα) την διαφορα. Για εκείνον που ξέρει τι πάει να δει, δεν θα κλάψει τα λεφτα του. 5.5/10. Α, και κατεβάζω να δω το Dead snow (2009), δεν την έχω δει. Ελπίζω να αξίζει τον χρόνο.
doubtful Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Seven Psychopaths Μόλις χαράμισα 2 ώρες από την ζωή μου Τοσο χαλια ηταν? και εγω ηθελα να τη δω σημερα...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Είδα το Pan's Labyrinth που εκθείαζαν οι κριτικές και θεωρούνταν must-see ταινία... Τι παπαριά καμαρωτή ήταν αυτό ρε 'σεις ??? Παραμυθάκι για μικρά παιδιά δίχως νόημα... To Pan's Labyrinth είναι από τις ομορφότερες ταινίες της τελευταίας 20ετίας. Και σίγουρα όχι παραμυθάκι για μικρά παιδία. 7
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 The Lone Ranger Δεν ανοιγω τσαμπα τοπικ, δεν το σηκωνει η ταινια Για 2.30 ωρες ειναι τιμια ταινια. Εχει δραση χιουμορ καλη ερμηνεια απο τον johnny depp. Ειχε καποια ενδιαφερουσα flashbacks απο σκηνοθετικη αποψη. Και το σεναριο εχει μια δομη, δεν ειναι χαζο. Με χαλασε λιγο το soundtrack που μου θυμιζε λιγο sherlock holmes και django και πιο πολυ που νομιζω οτι εδωσε και εναν παραπανω τονο κωμωδιας απο οσο θα επρεπε στην ταινια ηταν οι σκηνες στο τελος οπου γινεται η τελικη μαχη με ολα τα απροσδοκητα η οποια συνοδευοταν απο ενα αστειο τραγουδι. Δεν το βρισκω αλλα ειναι πολυ γνωστο και το βαζουν κυριως σε ευτραπελα. Αυτο του μοιαζει λιγο, οποτε αν καταλαβετε πιο λεω βαλτε το
bnvdarklord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 To Pan's Labyrinth είναι από τις ομορφότερες ταινίες της τελευταίας 20ετίας. Και σίγουρα όχι παραμυθάκι για μικρά παιδία. Ελα ρε σιγα μην το πε σοβαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις