Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2001: A space odyssey.

Αν και λατρης των διαστημικων ταινιων και ντοκιμαντερ, η συγκεκριμενη με απογοητευσε. Προσπαθησα να μη τη δω σε fast - forward αλλα δεν τα καταφερα. Πολλα λεπτα που δεν γινεται απολυτως τιποτα. Απλες σκηνες απο διαστημα που κρατουσαν αρκετα χωρις λογο. Δεν μιλαω για το πρωτο 20λεπτο το οποιο ειχε 3 λεπτα μαυρη οθονη και 17 λεπτα πιθηκια να χοροπηδανε..O πρωτος διαλογος στην ταινια εγινε στο 25λεπτο! Δεν θελω να την χαρακτηρισω αρνητικα γιατι σιγουρα για την εποχη της ηταν πολυ μπροστα η ταινια( εφε, εικονα, απεικονιση του διαστηματος ), αλλα για τα σημερινα δεδομενα(εχοντας δει τοσα ντοκιμαντερ και ταινιες για διαστημα απλα δεν βλεπεται.

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως η ταινια εινα αλληγορικη δεν εχει ως θεμα τους διαστημικους σταθμους και τις τεχνικες δυσκολιες που συνανταμε η' την τεχνολογια που ενσωματωνουν.

Μπορεις να μας πεις καποιες διαστημικες ταινιες 'που ειδες και σου αρεσαν.

Παντως καλο ειναι να διαβαζουμε και λιγα πραγματα για ταινιες που ειναι τοσο σημαντικες στην ιστορια του κινηματογραφου πριν τις δουμε  η' γραψουμε σε ενα δημοσιο φορουμ ,δεν ειναι η" Αλικη στο ναυτικο" ολες θελουν και μια προεργασια ....

• Like 1
Δημοσ.

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως η ταινια εινα αλληγορικη δεν εχει ως θεμα τους διαστημικους σταθμους και τις τεχνικες δυσκολιες που συνανταμε η' την τεχνολογια που ενσωματωνουν.

Μπορεις να μας πεις καποιες διαστημικες ταινιες 'που ειδες και σου αρεσαν.

Παντως καλο ειναι να διαβαζουμε και λιγα πραγματα για ταινιες που ειναι τοσο σημαντικες στην ιστορια του κινηματογραφου πριν τις δουμε  η' γραψουμε σε ενα δημοσιο φορουμ ,δεν ειναι η" Αλικη στο ναυτικο" ολες θελουν και μια προεργασια ....

Καταρχας εννοειται πως σεβομαι την ταινια και η αποψη ηταν καθαρα προσωπικη* και εννοειται πως οταν βλεπω μια παλια ταινια ειμαι πιο επιεικης στην κριση της.

Δεν ειναι το οτι δεν καταλαβα την ταινια, απλα την εβαλα να παιξει και περιμενα να βρω κατι να με κρατησει σε ενδιαφερον. Δεν εγινε ποτε. Ειχε ωραια πλανα δε λεω αλλα ως εκει. Παρ ολα αυτα, εαν θελω να αφιερωσω 2 ωρες απ τη ζωη μου για να δω ωραια πλανα απο διαστημα σιγουρα θα προτιμουσα να δω καποιο συχνρονο ντοκυμαντερ που θα μαθω και κατι.(πχ Journey to the edge of the universe, our universe).

Η αγαπημενη μου ταινια με διαστημα μιας και ρωτας ειναι το sunshine του 2007

Επισης,

Mission to mars,forbidden planet,contact και ισως λιγες ακομα που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη.

*αυτο παει για τα ατομα που τρολαρουν.

Δημοσ.

THE LEGEND OF HERCULES το είδα ευχάριστα είχε και μπόλικη δράση μια χαρά

σε παρακαλώ πες μου οτι το λές ειρωνικά.....

Γιατί το λες αφού το είδα ευχάριστα. Δεν είπα οτι ειναι η ταινία απλώς βλέπετε δεν βαρέθηκα.
Δημοσ.

Γιατί το λες αφού το είδα ευχάριστα. Δεν είπα οτι ειναι η ταινία απλώς βλέπετε δεν βαρέθηκα.

Που να δεις και την ζηνα που επαιζε στο star..επος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είδα χθες το Captain America:The Winter Soldier!!!Ωραία ταινία που πιστεύω ότι αξίζει να τη δει κανείς!!Είχε κάποιες κλασικές αμερικανιές που λέμε,αλλά κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή!

Δημοσ.

Εγώ είδα χθες το Captain America:The Winter Soldier!!!Ωραία ταινία που πιστεύω ότι αξίζει να τη δει κανείς!!Είχε κάποιες κλασικές αμερικανιές που λέμε,αλλά κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή!

σινεμα?

Δημοσ.

Μολις ειδα το Blood and Bone Link.png Site: Imdb

Αρκετα καλη ταινια και αρκετο ξυλο.
Επεισης πολυ ωραια (αν και παλια λιγο) ειναι το Blue Streak Link.png Site: Imdb

εχει πολυ γελιο

Δημοσ.

Homefront

Κλασσικη Statham περιπετεια.Τιποτα το ιδιαιτερο. Αμα βαριεσαι καλη ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...