Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμενα να το δω στο σινεμα αλλα για καλη μου τυχη το φερε ο θειος και σε αριστη ποιοτητα. Η ταινια αν και τη περιμενα αμερικανικης παραγωγη αλλα τελικα αγγλικη ειναι,βλεπεται ειχαριστα και σιγουρα δεν ειναι αλλο ενα wannabe     ρινγκ και το προσφατο αναμπελ.Σε αυτο συντελουν βεβαια και οι ερμηνειες μιας και το παιδι και η μητερα ειναι εξαιρετικα καλοι στους ρολους τους,κατι που θα σου θυμισει για λιγο το  others     .Το εργο εχει το κλειστοφοβικο και ψυχολογικο τρομο, αν και οχι τοσο τρομακτικο, αλλα πλην αγωνιωδες να δεις τι συμβαινει, πως θα τελιωσει,και σε κανει να πεταχτεις σε κανα 2 σκηνες.

Θα το χαρακτηριζα σαν ενα παραμυθακι τρομου με οχι τοσο εμφαση στα ευκολα εφε και στο αιμα,αλλα τοσο στο τι συμβαινει οταν οι φοβιες που εχουμε γινονται αληθινοι.

για σινεμα δε πιστευω οτι αξιζει να το δεις αλλα για σπιτι με κλειστα φωτα ειναι οτι πρεπει

Δημοσ.

Extraterrestrial

Oh boy the parody. Παρόλο που μ'αρέσουν οι xfilοταινίες και είχα καιρό να βρώ κάτι σχετικό δε μπορώ να πω οτι χάρηκα ιδιαίτερα με το χρόνο που ξόδεψα για να δώ το παραπάνω. Κακή απο την αρχή μέχρι το τέλος. ΟΚ για να την έχεις να παίζει στο φόντο παράλληλα με κάτι άλλο αλλα είναι αδύνατο να κάτσεις να τη δείς. Time waster.

Deliver us from evil

Τα χρειάστηκα ουκ ολίγες φορές. Δεν είναι και απο τις αξιομνημόνευτες ταινίες ή απο αυτές που κάνουν κάτι διαφορετικό αλλα τη δουλειά του για θρίλερ την κάνει. Πολύ flat/low budget though, το σκηνικό αλλάζει ελάχιστες φορές και το δώσαν όλο σε μακιγιέζ και μπογιατζήδες :P

Δημοσ.

Into the storm . 

Καλή για να περάσεις την ώρα σου αν σ αρέσουν και λίγο φυσικές καταστροφές κλπ. Με κράτησε ειδικά η ιδέα ότι πρόκειται για περιστατικά που συνέβησαν σε πολλές πολεις που πέρασαν τυφώνες τύπου Katrina.

Δημοσ.

Into the storm και εγώ.

Ευχάριστη ταινία. Υπερβολική όπως χρειάζεται να είναι. Αμερικανιά και κλισέ here and there αλλα γενικά επειδή γενικά έχω ένα θέμα με την ανεξέλεγκτη φύση (είναι απο τα λίγα πράγματα που φοβάμαι) με κράτησε πολύ άνετα καθ'όλη τη διάρκεια της.

Δημοσ.

The Judge

Drama made in Hollywood 100%. Καλογυρισμένη με εξαιρετικό cast μα συνάμα τόσο κλισέ και προβλέψιμη, δίνοντας σου την αίσθηση ότι κάπου την έχεις ξαναδεί. Η αργή πλοκή και η μεγάλη διάρκεια αντισταθμίζονται από τις εξαιρετικές ερμηνείες.

7/10

Και επιτέλους την Πέμπτη έρχεται το interstellar :)

• Like 1
Δημοσ.

all about my mother

συναισθηματικη ταινία, σε γενικές γραμμές νομίζω οτι δεν μου άρεσε. Βαθμολογία (5/10). Σορρυ Αλμοδοβαρ!

Δημοσ.

The Judge

Drama made in Hollywood 100%. Καλογυρισμένη με εξαιρετικό cast μα συνάμα τόσο κλισέ και προβλέψιμη, δίνοντας σου την αίσθηση ότι κάπου την έχεις ξαναδεί. Η αργή πλοκή και η μεγάλη διάρκεια αντισταθμίζονται από τις εξαιρετικές ερμηνείες.

7/10

Και επιτέλους την Πέμπτη έρχεται το interstellar :)

Γενικά την συστήνεις; Σκέφτομαι να την δω σήμερα..αλλά αμα ειναι πολύ βαρετή να μην χάσω και 2 ωρες απο την ζωή μου...

Δημοσ.

Γενικά την συστήνεις; Σκέφτομαι να την δω σήμερα..αλλά αμα ειναι πολύ βαρετή να μην χάσω και 2 ωρες απο την ζωή μου...

κιν/φο μην τη δεις.ειναι ελαφρως αργη η υποθεση.πολυ σικε.χολυγουντ.ξερεις τελος και πλοκη πως θα εξελιχθουν πανω κατω.ειναι ολη ραμμενη πανω στο ρομπερτ τζ. και ντιβαλ λιγοτερο.σπιτι δες τη οκ.

Δημοσ.

Δεν ειναι βαρετή, απλα αργή. Προσωπικά δεν με χάλασε ο κινηματογράφος.

Δημοσ.

Beowulf 3D

Μαγευτικό ταξίδι στην σκανδιναβία, μέσω της μεταφοράς του αγγλικού επικού μεσαιωνικού ποιήματος. Η ταινία σε ταξιδεύει, ωραίες εικόνες, μουσική, δράση. Κάποια πρόσωπα είναι τόσο καλοφτιαγμένα που σε στιγμές μπερδεύεσαι αν βλέπεις animation ή κανονικούς ηθοποιούς. Η ταινία δεν είναι για παιδιά μια και εχει αρκετή βία.

Το 3D ενώ είναι καλό και έχει αρκετά εφέ, χάνει στο ότι η ταινία από την φύση της είναι σκοτεινή, νύχτα και σε σκοτεινά μέρη. Πάντως συνολικά σε ταξιδεύει και αξίζει αν έχει κάποιος καλό σύστημα.

Μπορώ να πω πως την φχαριστήθηκα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...