Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Senna

Tωρα ετυχε να την δω μετα απο τοσο καιρο .Απο τις καλυτερες στο ειδος ισως η καλυτερη ,περιγραφει με ντοκυμαντεριστικο υφος την  αγωνιστικη ανοδο   και το κοινωνικο background ενος απο τους καλυτερους πιλοτους ολων των εποχων .

Η συρραφη  απο  πλανα  βοηθουν τα μεγιστα   ωστε περασει  το κλιμα και υφος της τοτε εποχης.

Δεν ειναι ουτε κατα διανοια ο αγαπημενος μου οδηγος  αλλα η ταινια κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα .

8/10

Δες και το TT3D, πολύ καλό ντοκιμαντέρ επίσης με θέμα το TT του Isle of Man.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Untouchables (1987)

Ένας αδιάφθορος πράκτορας του FBI (Kevin Costner) δημιουργεί μια ομάδα 4 τίμιων αστυνομικών με σκοπό να συλλάβει τον Αλ Καπόνε (Robert de Niro).

Ως τεράστιος φαν των γκανστερικών ταινιών, βλέποντας τόσο ονομαστό καστ και σκηνοθέτη (Brian de Palma, με ταινίες όπως Scarface και Carlito's Way) και μια υπόθεση τόσο ενδιαφέρουσα, βγαλμένη μάλιστα από την πραγματική ζωή, περίμενα τουλάχιστον εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όμως η ταινία ήταν απογοήτευση. Οι ερμηνείες ήταν κάτω του μετρίου, με τον Kevin Costner να έχει μονίμως μια βλακόφατσα τύπου Andy Samberg, τον De Niro σχεδόν σε ρόλο κομπάρσου, και τον Κόνερι να σώζει την παρτίδα. Γενικώς δεν υπήρχε καμία αγωνία στην εξέλιξη, και δεν βλέπουμε καμία αλληλεπίδραση μεταξύ των χαρακτήρων. Και το χειρότερο για το τέλος: η μουσική. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν. Ήταν πολύ κακή, αταίριαστη και γι'αυτό σε αποσπούσε από την ταινία.

Καμία σχέση με τις ταινίες-θρύλους του είδους (Godfather, Scarface, Goodfellas).

6/10

Για μενα ειναι μεσα στις 10 καλυτερες ταινιες (9/10)

Γουστα ειναι αυτα

• Like 1
Δημοσ.

'71 (http://www.imdb.com/title/tt2614684/?ref_=nv_sr_1)

σχετικα αγνωστο (για εμενα) καστ, αλλα πολυ καλη ταινια. σε κραταγε μεχρι τελους. εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον η εποχη και ο τοπος με τον οποιο ασχολειται. αγγιζει την εποχη των συγκρουσεων μεταξυ προτεσταντων και καθολικων στη βορεια ιρλανδια..

πολυ ενδιαφερουσα ταινια..

απο εμενα ευκολα ενα 8/10.

• Like 1
Δημοσ.

The body

http://www.imdb.com/title/tt1937149/

Ωραία ταινία μυστηρίου. Σε κρατάει σε αγωνία. Βέβαια μετά που δείχνει τι έγινε είναι από αυτά που δεν γίνονται αλλά το συνολικό πακέτο είναι απολαυστικό. 

6.7/10

Τeenage mutant ninja turtles 3D

Εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη από τις ταινίες της marvel. Το 3D αρκετά έως πολύ καλό. Πέρασε ευχάριστα η ώρα χωρίς να βαρεθώ. 

Δημοσ.

'71 (http://www.imdb.com/title/tt2614684/?ref_=nv_sr_1)

σχετικα αγνωστο (για εμενα) καστ, αλλα πολυ καλη ταινια. σε κραταγε μεχρι τελους. εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον η εποχη και ο τοπος με τον οποιο ασχολειται. αγγιζει την εποχη των συγκρουσεων μεταξυ προτεσταντων και καθολικων στη βορεια ιρλανδια..

πολυ ενδιαφερουσα ταινια..

απο εμενα ευκολα ενα 8/10.

Συμφωνω απολυτως. Πολυ ωραια ταινια.

Δημοσ.

Foxcatcher

Υποβλητικό δράμα με δυνατές ερμηνείες και από τους 3 πρωταγωνιστές. Τα κίνητρα του DuPont ποτέ δε γίνονται ξεκάθαρα, ίσως έτσι να ήταν και στη πραγματικότητα. Αρκετά αξιοπρεπής ταινία χωρίς όμως να καταφέρνει να κάνει το μεγάλο βήμα κατά τη γνώμη μου.

7,2/10

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μετράει αλλά είδα την ταινία Angry Video Game Nerd. Δείτε καλύτερα τα επεισόδια από την αρχή ξανά. Ο άνθρωπος είναι φοβερός στο γράψιμο αλλά η ταινία...no...όχι....niet....nein. Γέλασα μετρημένες τρεις φορές σε όλη την ταινία. Γέλασα με την ψυχή μου στα τελευταία χριστουγεννιάτικα επεισόδια που έφτιαξε. Νομίζω τα λέει όλα. 

Δημοσ.

Πωπω ειδα το birdman και καηκε ο εγκεφαλος μου. -2 ή -3 δε ξερω

χααχχααχα

Link.png Site: Turist

Σουηδικη ταινια απο τις πολυ καλες που εχει βγαλει η Βορεια Ευρωπη τα τελευταια χρονια σχετικα με μια οικογενεια που πηγε διακοπες στις Αλπεις για σκι  .

Πολυ δυσκολο το θεμα που πραγματευεται και το περναει λιτα  χωρις περιττους σχολιασμους .Καποιες φορες ειναι τοσο ισχυρα τα βλεματα και οι σιωπες που τα υπολοιπα περισσευουν.Μου αρεσει πολυ αυτος ο σκανδιναβικος  τροπος σκηνοθεσιας και διηγησης ταιριαζει εξαιρετικα με παρομοια θεματολογια  που συνηθως αναλωνεται σε ανουσιες  φιοριτουρες.

7.9/10 

Δημοσ.

Link.png Site: Nightcrawler (2014)

Ο Gyllenhaal αρκετά αλλαγμένος για τις απαιτήσεις της ταιναίας ίσως στην καλύτερη ερμηνεία του, κατά τη γνώμη μου. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί έχουν, λίγο ή πολύ, το ρόλο κομπάρσου αφού στην ουσία πρόκειται για ένα one man show. Κρίμα όμως που η ταινία δεν έχει και τίποτα αξιόλογο να δείξει εκτός από τον ψυχάκια Gyllenhaal. Όπως είπε και κάποιος πιο πριν η ταινία σου φέρνει στο μυαλό άλλες παλιότερες σε αρκετά σημεία.

6.2/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...