Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

'Ντάξει, δεν τον λες και κομπλέ. Αμέσως μετά το ατύχημα όντως έτρεξε, αλλά μπορείς να πεις ότι ήταν από την αδρεναλίνη, τον πανικό, το πείσμα κλπ κλπ. Όταν έφτασε όμως και έκατσε να παίξει, του 'φευγαν οι μπαγκέτες απ' τα χέρια και γενικά φαινόταν ότι με το ζόρι στεκόταν...

Πόσο γαμάτος όμως αυτός ο J.K. Simmons? Απίστευτη ερμηνεία.

ο ρόλος του δεν ήταν και πολύ απαιτητικός αφού μόνο ένα συναίσθημα έπρεπε να βγάζει. αυτό του θυμού.

σα φυσιογνωμία όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. τέρμα συμπαθητικός.

Δημοσ.

Nightcrawler

Φοβερη ερμηνεια απ τον Gyllenhaal.Tον ρολο του sociopath τον εκανε πολυ καλα.Δεν κουρασε σε κανενα σημειο και δεν ειχε καμια κλισε πλοκη

8.5/10

Την είδα σε 2 δόσεις, Παρασκευή το 1ο μέρος -γιατί ξεκίναγε η Νικολούλη και καταλαβαίνετε... :fear: - και Σάββατο το υπόλοιπο. Τίποτα το ιδιαίτερο. Ο ψυχάκιας σταθερή αξία σε ό,τι και αν κάνει αλλά γενικά μια μετριότητα. 6,5/10.

Δημοσ.

Μετριοκαλός είναι. Αν σκεφτείς ότι το μέτριο είναι το 5. Επίσης για ανταγωνιστικό εξαρτάται τι βαθμολογίες έχεις για τις άλλες ταινίες. Εγώ την έβαλα 7.5/10 αυτήν που την θεωρώ καλή.

Δημοσ.

Μετριότητα και 6.5/10 δεν πάνε μαζί. Το 6.5 είναι καλός και ανταγωνιστικός βαθμός. 

Με βάση τις βαθμολογίες του imdb (όχι πως έχει κάποιο νόημα η κουβέντα), 5 παίρνουν κάτι σαβούρες.

Δημοσ.

ο ρόλος του δεν ήταν και πολύ απαιτητικός αφού μόνο ένα συναίσθημα έπρεπε να βγάζει. αυτό του θυμού.

σα φυσιογνωμία όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. τέρμα συμπαθητικός.

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν απλά θυμός. Ο χαρακτήρας που υποδυόταν μου έφερνε πιο πολύ σε sociopath, παρά σε έναν απλά θυμωμένο-στριμμένο άνθρωπο. Πάντως, και έτσι να μην είναι, οι έντονες συναισθηματικές εναλλαγές, οι εκρήξεις και αυτή η τρέλα στο μάτι, είναι κάτι περισσότερο από απλή τσαντίλα.

Δημοσ.

Πολίτης Κέιν 9/10 Δεν έχω συνηθίσει να βλέπω ασπρόμαυρες ταινίες και πραγματικά ήμουν διστακτικός στο να δω μια τόσο παλιά ταινία.ΑΛΛΑ άξιζε κάθε λεπτό.Πολύ καλές ερμηνείες,φοβερή σκηνοθεσία και πολύ όμορφο σενάριο.Την είδα τόσο εύκολα όσο θα έβλεπα μια "αμερικανιά".Σίγουρα αξίζει μια θέση στις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών

Δημοσ.

50 αποχρώσεις του γκρι (έκανα χάρη στην σύντροφο).

Χαμένα χρήματα και χρόνος. Οι Ευρωπαϊκές ταινίες με παρόμοιο περιεχόμενο είναι απείρως καλύτερες και δυνατές.

Δημοσ.

Μας τα έχουν πρήξει με μια παραγωγή που κανονικά δε θα έπρεπε να καταφέρει να προβάλλεται στο μέσο σινεμά... Η μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του κινηματογράφου η εμπορική της επιτυχία.

(Εννοείται δε την έχω δει, αλλά αμφιβάλλω αν την αδικώ)

• Like 1
Δημοσ.

birdman....το ειδα προχτες...προσωπικη μου αποψη το 8,1 στο imbd ειναι παραλογο...γυρο στο 6,5 θα εβαζα εγω.. Επίσης 

είδα το παιχνιδι της μιμισης, πολύ καλή ταινία .. εκεί θα έβαζα ενα 8 οπως επίσης και στη θεωρία των πάντων οπού ο πρωταγωνιστης ειναι φοβερος !

Δημοσ.

Χθες βράδυ είδα το Shame ;) ;) ;)

Μμμμμ για άλλη μια φορά θα δηλώσω ότι αγαπώ Michael Fassbender. Την φωνή του, το κορμί του, τα πάντα.

Κατά τ'άλλα η ταινία σαν σύνολο αδιάφορη. Δεν είχε να μου πει τίποτα. Μάλλον χαμένος χρόνος.

5/10, μόνο για χάρη του Fassbender.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...