kgian Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 The Hobbit: battle of the five armies 3D Το 3D ανύπαρκτο έως κακό με αρκετές σκοτεινές σκηνές. Η ταινία δεν είχε καμία σχέση με το βιβλίο. Είχε γελοία σκηνικά, δράση χωρίς όρια και αρκετό CGI. Παρόλα αυτά δεν κοίταξα καθόλου το ρολόι και δεν βαρέθηκα. Αν όμως την είχα δει στο σινεμά μάλλον θα έκλαιγα τα χρήματά μου και οπωσδήποτε δεν είναι να την δει γυναίκα, θα πάει η μουρμούρα σύννεφο.
Arwindan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αυτό ξαναπες το. Είχαμε δύο γυναίκες στην παρέα όταν είχαμε πάει να τη δούμε στο σινεμά και δεν σταμάτησαν να μιλάνε και να χαζογελάνε όλη την ώρα. Χειρότερη εμπειρία σε σινεμά ever
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 American Sniper Το βρήκα αρκετά flat. Χωρίς ιδιαίτερη ένταση και χωρίς να σου μένει κάτι που θα θυμάσαι. Σκηνές μαχης, εκπαιδευσης, ερμηνείες απλά οκ. Δεν ήταν κακό αλλά σίγουρα έχουμε δει πολύ καλύτερες ταινίες σχετικά. 6,5/10 Με εχεις τρελανει!
viper2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 The proposition 2005 Αν και το σεναριο ηταν κάπως μικρό (δηλαδή θα μπορούσαν να το απλώσουν στην αρχή) η ταινια ειναι αρκετα καλη με κάποια πλάνα που είτε ηταν απλώς όμορφα ή που αναλάμβαναν τον ρόλο του αφηγητή. Το acting ηταν, προφανώς, κορυφαίο με πρωτο παράδειγμα τον mike και τους υπόλοιπους να ακολουθούν σε μικρη απόσταση. Επίσης, το δραμα ηταν αρκετα καλο αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι θα το καταλάβει ο μέσος θεατής μιας και κάποια (λίγα) στοιχεια τα θέτει ως ερωτήσεις απο χαρακτήρα σε χαρακτήρα και οχι σαν ρητορική ερώτηση ή ανοιχτό διάλογο. Either way, αρκετα καλο. Υγ. Πως και μου ξέφυγε τετοια ταινια... 1
Arwindan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Site: Needful Things (1993) Μία κάτω του μετρίου μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Stephen King. Το σενάριο πάσχει από κάποια plot holes και αυτό οφείλειται κυρίως στο ότι ο σκηνοθέτης προσπάθησε να χωρέσει πολλά πράγματα από το βιβλίο σε μία ταινία δύο ωρών, με απολέσμα να μην μπορεί να αναπτύξει τις διάφορες σκηνές-ιστορίες όπως θα έπρεπε. Μόνο θετικό σημείο που βρήκα είναι η ερμηνεία του Max von Sydow. 5.5/10
viper2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Essential killing Θα ηταν εξαιρετικο αν δεν είχαν την σκηνή με το bear trap. Τώρα ειναι απλώς μια παρά πολλή καλη ταινια με έναν πρωταγωνιστή που παρόλο που δεν μιλάει δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.
paragontikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) amazing spiderman 2 σε 3D μιας και δεν το ειχα δει ουτε σε 2D, γενικα μαρεσουν τα spiderman,το βρηκα καλυτερο απο το πρωτο αν και δεν επρεπε να σκοτωσουν την emma stone , σαν 3D ετσι και ετσι δεν τρελαθηκα αλλα ηταν σχετικα ευχαριστο Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από paragontikos
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) εμενα στα παπακια μου μιας και δεν βλεπω κινουμενα σχεδια ουτε παιδικα , ομως καποιος που θα ηθελε να το δει τον φορμαρες κανονικα ! edit οταν το εκανα παρεθεση δεν υπηρχε σποιλερ ηταν ετσι χυμα φορα παρτιδα ! ομως ολα οκ φιλος , τελειωσε μην το κανουμε κ θεμα .. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από Mau-Maus 7
paragontikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οκ εσυ που και βαρύς και δε βλεπεις παιδικα, τωρα εισαι ενταξει?
Linus_Lost Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οκ εσυ που και βαρύς και δε βλεπεις παιδικα, τωρα εισαι ενταξει? Αντι να ζητησεις συγνωμη βγαινεις και απο πανω? Εγω δεν την εχω δει ακομα την ταινια και μου την κατεστρεψες με το σποιλερ που το πεταξες ετσι... 7
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Καλά σου λέει. Αλλά κι ο αλλος που το βάζει και με bold στην απάντηση δε πάει πισω. Εγώ που μπήκα τώρα το είδα το σποιλερ απο αυτόν, ο άλλος πρόλαβε και το έβγαλε. Χέστηκα βέβαια για το Spiderman, κουβέντα να γίνεται... 5
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Καλά σου λέει. Αλλά κι ο αλλος που το βάζει και με bold στην απάντηση δε πάει πισω. Εγώ που μπήκα τώρα το είδα το σποιλερ απο αυτόν, ο άλλος πρόλαβε και το έβγαλε. Χέστηκα βέβαια για το Spiderman, κουβέντα να γίνεται... αχχαχα ΘΕΟΣ! 1
Arwindan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Site: Three Colors: Blue (1993) Ομολογώ ότι μέχρι και λίγο μετά τη μέση της ταινίας δεν ήμουν και πολύ ενθουσιασμένος αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Η ταινία αφηγείται την ιστορία μία γυναίκας η οποία έχασε τον άντρα και την κόρη της σε ένα ατύχημα και προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλειά τους. Η αλλαγή της πρωταγωνίστριας κατά τη διάρκεια της ταινία είναι πραγματικά εκπλητική και δείχνει το πως μπορεί κάποιος να ξεπεράσει ένα τόσο δυσάρεστο συμβάν στη ζωή του. Πολύ καλή και η ερμηνεία της Juliette Binoche. 7.5/10 1
diplo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 αχχαχα ΘΕΟΣ! Καλά σου λέει. Αλλά κι ο αλλος που το βάζει και με bold στην απάντηση δε πάει πισω. Εγώ που μπήκα τώρα το είδα το σποιλερ απο αυτόν, ο άλλος πρόλαβε και το έβγαλε. Χέστηκα βέβαια για το Spiderman, κουβέντα να γίνεται... Με εχεις τρελανει! DeadOrganPlayer μεταξύ μας και μη βγει παραέξω, αλλά νομίζω ότι σε γουστάρει ο φωτης
kgian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Exodus: gods and kings 3D Εξαιρετική ταινία. Άψογη παραγωγή, σε σημείο που να κάνει το hobbit που είδα προχτές να μοιάζει με ερασιτεχνική ταινία. Σκηνικά, κοστούμια, ήχος, μουσική, οπτικά εφέ άψογα. 3D πολύ καλό, φωτεινό που σε ρουφάει μέσα στην ταινία και σε κάνει να την ζεις. Παρόλο που ήταν αρκετά μεγάλη σε διάρκεια, 2.5 ώρες, δεν κουραστήκαμε ούτε θεωρήσαμε πως έκανε κοιλιά. Από τις λίγες μεγάλες ταινίες που νιώθεις πως της χρειαζόταν. Η ιστορία είναι φυσικά η γνωστή και ενδιαφέρουσα, με κάποιες αλλαγές που δίνουν βάθος στους χαρακτηρες. Πάντως δεν έχει γελοιότητες, κωμικά στοιχεία και λοιπά.. Πολύ καλή. Δεν πιστεύω πως η βαθμολογία της στο imdb αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις