Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: it follows (2014)

Αρκετα καλο ψυχολογικο θριλερ.Αποφευγει τα κλισε των κλασσικων ταινιων αυτου του ειδους.Ειχα παρα πολυ καιρο να δω θριλερ που να με επηρεασε.

καλο το βρηκα και εγω .

μου θυμησε λιγο την μεταδοτικοτητα του  "the hidden" του 87 η και του "the faculty" του 98 η του "Invasion of the Body Snatchers" 56 / 78 και  "invasion" του 2007 η του "Invaders from Mars" του 53 / 86 η ακομη και του "the thing" ,  με κατιτις το υπερφυσικο απο "the entity" του 82 . 

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

It Follows  

Συμπαθητικο θριλερακι σκηνοθετικα και σεναριακα, αξιζει να το δειτε .

ενα πραγμα σαν κοχυλι που διαβαζε η κοπελιτσα με τα γυαλια τι ηταν;

Δημοσ.

It Follows  

Συμπαθητικο θριλερακι σκηνοθετικα και σεναριακα, αξιζει να το δειτε .

ενα πραγμα σαν κοχυλι που διαβαζε η κοπελιτσα με τα γυαλια τι ηταν;

Μου φαίνεται οτι ηταν κινητό...

Δημοσ.

Link.png Site: Spare Parts

Eιχε ενα ενδιαφερον σεναριακα : μη προνομιουχα παιδια/παρανομοι μεταναστες σε αντιστοιχο σχολειο που πανε να διαγωνιστουν το ΜΙΤ σε διαγωνισμο ρομποτικης .

Σαν  υλοποιηση ομως ηταν ανευρη σε πολλα σημεια  βαρετη και γεματη κλισε .Ειδα τα 2/3 μεχρι εκει αντεξα...

4.8/10

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Οταν είχα γράψει και εγώ το δικό μου μπινελικάτο review γι αυτήν την ταινία της πλάκας βγήκαν να με κράξουν. Και εγώ τη θεώρησα τουλάχιστον αστεία, ίδια κατηγορία με το drag me to hell σε θέμα αστειότητας αλλά τουλάχιστον αυτό είχε ορισμένες καλές σκηνές. Το insidious ήταν εντελώς αδιάφορο και είχε και μέσα τον Darth Maul με τον οποίο αντάλλαξε μάπες ο κεντρικός ήρωας σε κάποια φάση...riiiiiiiiiight......

ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧ καλά όταν εμφανίστηκε ο Darth Maul εκεί να δεις γέλιο :')

Συμφωνούμε. Η ταινία βγήκε αστεία. Καμία σχέση με Conjuring που ήταν πολύ ανώτερο και είχε και λίγο τρομακτική ατμόσφαιρα ρε παιδί μου.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά ήταν το insidious για το είδος της ταινίας. Έχω δει πολύ χειρότερες ταινίες τρόμου. Το Drag Me To Hell συμφωνώ ότι περισσότερο γελούσα με τις σκηνές παρά τρόμαζα. 

• Moderators
Δημοσ.

Link.png Site: Spare Parts

Eιχε ενα ενδιαφερον σεναριακα : μη προνομιουχα παιδια/παρανομοι μεταναστες σε αντιστοιχο σχολειο που πανε να διαγωνιστουν το ΜΙΤ σε διαγωνισμο ρομποτικης .

Σαν  υλοποιηση ομως ηταν ανευρη σε πολλα σημεια  βαρετη και γεματη κλισε .Ειδα τα 2/3 μεχρι εκει αντεξα...

4.8/10

ειναι πραγματικη ιστορια αυτο φωτη! Το ειδα και γω προσφατα

Δημοσ.

Chappie

Φοβερή ταινία..τα πρώτα 5 λεπτά. Μετά παίρνει τον κατήφορο. Κάθε λεπτό είναι χειρότερο από το προηγούμενο. Απολύτως τίποτα καινούριο, προβλέψιμο σενάριο και γενικώς μια ταινία φτιαγμένη για παιδάκια - αν εξαιρέσουμε τα χαζά μπινελίκια που υπάρχουν μέσα χωρίς λόγο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι η παρουσία του Jackman. Πολύ κακή επιλογή εκ μέρους του. Πήγε και έκανε το βλάκα, όταν σίγουρα θα είχε καλύτερες προτάσεις.

4/10

Δημοσ.

Link.png Site: PK 2014  

Μία πολύ ξεχωριστή και άκρως διασκεδαστική ταινία με ισχυρά μηνύματα.

8/10 την συνιστώ ανεπιφύλακτα

Δες και το 3 Idiots

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται οτι ηταν κινητό...

δεν ξερω παραξενη ταινια, υποτιθεται οτι ειναι εποχης 70s-80s και η πιτσιρικα ειχε smartphone 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...