Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ομάδα έξυπνων ανθρώπων με μαθηματική κλίση, μπαίνει σε μια δοκιμασία με άγνωστους όρους και εξέλιξη.

Η ιδέα είναι καλή αλλά στην εκτέλεση υστερεί. Οι γρίφοι είναι παιδικοί και χιλιοειπωμένοι, πόσο μάλιστα όταν απευθύνονται σε masters των μαθηματικών.

Βλέπεται απλά δεν σε προδιαθέτει να συμμετέχεις / αναρωτηθείς.

6,5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νισί των καταραμένων

μ'αρεσε αρκετά,λίγακι θρίλερ,αρκετό μυστίριο καλούτσικο τέλος,την παρακολουθείς άνετα μέχρι το τέλος.

Ενα 7αρι απο μένα

http://www.imdb.com/title/tt1130884/

mastoras007 αν βαζεις στο νησι των καταραμενων μονο 7 τοτε χωρις παρεξηγηση δεν ξερεις απο ταινιες . Η ταινια ειναι απιστευτη με φοβερες ερμηνειες και υποθεση
  • Like 3
Δημοσ.

mastoras007 αν βαζεις στο νησι των καταραμενων μονο 7 τοτε χωρις παρεξηγηση δεν ξερεις απο ταινιες . Η ταινια ειναι απιστευτη με φοβερες ερμηνειες και υποθεση

ισα ίσα έχω δει πάρα πολλές και έχω πολύ καλή άποψη, το 7 το έβαλα εγω εσύ αν θές βάλε 10 γούστα είναι αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες γίνεται να τα βρείτε στο 8,5? Δεν αντέχω άλλο δημοψήφισμα..

Όποιος βαθμολογεί με 7/10 το Shutter Island, ξέρει από ταινίες;

- Ναι

- Όχι

- ΔΞ/ΔΑ

• Like 1
Δημοσ.

- Ναι

- Όχι

- ΔΞ/ΔΑ

εγω του εχω 9 στο imdb, οποτε για αλλη μία φορά πρέπει να ψηφίσω όχι :P

Γούστα είναι αυτά παιδια, μη τρελαινόμαστε.

• Like 2
Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά παιδια, μη τρελαινόμαστε.

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ μια ζωή. Έλα όμως που μερικοί την έχουν δει κάτοχοι τής μίας και απόλυτης αλήθειας...

• Like 4
Δημοσ.

- Ναι

- Όχι

- ΔΞ/ΔΑ

Εγώ θα βάλω στον φάκελο ένα μεγάλο ΟΧΙ μαζί με τα αρχίδι@ μου
Δημοσ.

μιας και την ειδα προσφατα και εγω γιατι δεν την ειχα δει ανετα πανω απο 8...7 ειναι πολυ λιγο!Ειναι σαν να λεμε πως το μπατμαν του νολαν ειναι 7...ενω ειναι χαλαρα και 9

• Like 1
Δημοσ.

Για την συγεκριμένη ταινία ήξερα απο το μέσο της και μετά ποιο είναι το αποτελεσμα της,δέν θέλω να κάνω σπόιλ αλλά επιδή υπάρχουν παρόμοιες ταινίες οπου εξελίσετε κάπος έτσι κατάλαβα περι τίνος πρόκειτε.

ΠΧ μια ταινία που θα πλισίαζε το 9 για τα δικά μιου γούστα είναι το inception http://www.imdb.com/title/tt1375666/

Αλλά όπος προανέφεραν πάαρα πολοί γούστα είναι αυτά..

Εγώ προτιμώ σειρές περισότερο true detective,spartacus, homeland, game of thrones, walking dead, breaking bad και πολλές άλες

Εχω δώσει πόσα λευτά για TV Και home cinema και γουστάρω να αράζω τα βραδάκια και να βλέπω κάτι καλο.

Δημοσ.

Για την συγεκριμένη ταινία ήξερα απο το μέσο της και μετά ποιο είναι το αποτελεσμα της,δέν θέλω να κάνω σπόιλ αλλά επιδή υπάρχουν παρόμοιες ταινίες οπου εξελίσετε κάπος έτσι κατάλαβα περι τίνος πρόκειτε.

ΠΧ μια ταινία που θα πλισίαζε το 9 για τα δικά μιου γούστα είναι το inception http://www.imdb.com/title/tt1375666/

Αλλά όπος προανέφεραν πάαρα πολοί γούστα είναι αυτά..

Εγώ προτιμώ σειρές περισότερο true detective,spartacus, homeland, game of thrones, walking dead, breaking bad και πολλές άλες

Εχω δώσει πόσα λευτά για TV Και home cinema και γουστάρω να αράζω τα βραδάκια και να βλέπω κάτι καλο.

αν εχεις δει καποια απο τις αντιστοιχες (εχω δει και εγώ) τότε αλλάζει το πράγμα γιατί πράγματι ξέρεις που πάει.

Εμένα ήταν η πρώτη μου :P

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθω, δεν ηθελα να προσβαλω τον φιλο mastoras007 ολα ειναι θεμα γουστου . Απλα μου φανηκε πολυ περιεργο γιατι αντικειμενικα ειναι εξαιρετικη ταινια.

Δημοσ.

Nightbreed directors cut

Αν και η φωνή του κακού ηταν καπως χαμηλή, ηταν καλο. Επίσης, το τέλος ηταν καπως διαφορετικό απο το την προηγούμενη version.

• Like 1
Δημοσ.

τι σημαίνει ξέρει από ταινίες ρε μάγκες?

όπως ας πούμε, ξέρει να φτιάχνει καλό παστουρμά?

ή τζατζίκι? ή ντουλάπες?

Δημοσ.

τι σημαίνει ξέρει από ταινίες ρε μάγκες?

όπως ας πούμε, ξέρει να φτιάχνει καλό παστουρμά?

ή τζατζίκι? ή ντουλάπες?

Μια καλή ταινία είναι κάτι αντικειμενικο. Δεν προκειτε να πεις καλή ταινία το transformers όπως και δεν λες κακή ταινία το 12 angry Men. Το ένα budget στο Θεό αλλά αθλιο σενάριο και η δεύτερη αριστούργημα με πολλα νοήματα και μικρό budget. Για άλλους είναι υποκειμενικο αν σου αρέσει μια ταινία αλλά πιστεύω ότι είναι αντικειμενικο το θέμα όσον αφορά το τι βλέπουμε και αν είναι καλό η όχι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...