Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους μετα απο τοσα χρονια ειδα το RockNRolla.Απολαυστικος Gerard Butler(ειδηκα στη σκηνη που τον κυνηγα ο Ρωσσος στα τουνελ εκλαψα πραγματικα απο τσ γελια).

Ενταξει κατα τ αλλα βλεπετε απλα ευχαριστα.

6/10 απο μενα.

• Like 1
  • Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

beckett 19ενας θεος ξερει ποτε

αρκετα καλο με ωραια σκηνικα, κομπαρσους, εξωτερικα γυρισματα και machiavellian διαλογους. Ενα προβλημα ειχε η ταινια, τα ματια τους ηταν υπερβολικα μπλε

Δημοσ.

1.Requiem For A Dream

Παλιά ταινία,περίεργη σκηνοθεσία(εφόσον είναι παλιά).Φοβερό soundtrack,και η πλοκή..απλά τέλεια!Εχει να κάνει με τον εθισμό και τις συνέπειες..10/10 απο μένα είναι αγαπημένη.

2.The Butterfly Effect

Τι να πω?Ισότιμη με την προηγούμενη,δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι καλύτερη αν και οι πλοκές δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.10/10 απο μένα

• Like 1
Δημοσ.

Child 44

Eνα καλο βιβλιο κατακρεουργηθηκε.

Με δυσκολια παρακολουθειται ενω ακομα και τεχνικα εχει απαραδεκτα σημεια. Δειτε το Citizen X καλυτερα αν θελετε να μαθετε την ιστορια του κιλερ.

5/10

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά πραγματικά η ταινία ήταν τρομερά κακή και με πολλά λάθη και ακροβασίες στο ιστορικό πλαίσιο. Θυμίζει τόσο έντονα ψυχροπολεμική παραγωγή των '50ς που απορώ γιατί οι κατά τα άλλα καλοί ηθοποιοί δέχτηκαν να συνεργαστούν σε αυτό το έκτρωμα που μόνο σκοπό έχει να το παίξει σε σύγχρονο πλαίσιο προπαγάνδας αντιπουτινικό (που και ο Πούτιν είναι φασίστας κι όχι κομμουνιστής).

Δημοσ.

Εμένα, ρε φιλαράκια, θα μού πει κάποιος αν τελικώς έχει κάποια σχέση το Child 44 με τον Chikatilo και ποια είναι αυτή; Έχω καταλάβει λάθος ότι η ιστορία - σύμφωνα με όσα διαβάζω στο net, τουλάχιστον - τοποθετείται στο 1950; Τι δουλειά έχει η δράση τού Chikatilo εκείνη την εποχή;

Δημοσ.

Εμένα, ρε φιλαράκια, θα μού πει κάποιος αν τελικώς έχει κάποια σχέση το Child 44 με τον Chikatilo και ποια είναι αυτή; Έχω καταλάβει λάθος ότι η ιστορία - σύμφωνα με όσα διαβάζω στο net, τουλάχιστον - τοποθετείται στο 1950; Τι δουλειά έχει η δράση τού Chikatilo εκείνη την εποχή;

Η σχέση είναι καθαρά επιφανειακή, ο συγγραφέας προφανώς δανείστηκε την ιστορία του Τσικατίλο που έγινε πολύ μεταγενέστερα για να την προσαρμόσει στο σταλινικό περιβάλλον του βιβλίου του. Και προφανώς για προπαγανδιστικούς σκοπούς επειδή οι μαζικοί φόνοι παιδιών είναι πολύ πιασάρικο θέμα  και να! Φταίνε για όλα οι κομμουνιστές! Πάντως το Citizen X είναι πολύ πιο τίμια ταινία χωρίς υπερβολές και πιστή στις προθέσεις της.

Δημοσ.

Ω ναι! Φάση είχε το What we Do in the Shadows!

Σήμερα ξαναείδα Back to the Future part II (9/10), πολυαγαπημένο και πάντα διασκεδαστικό. Μένει να δω το part III να το θυμηθώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...