Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Legend

Πολύ καλή ταινία gangster με τον Tom Hardy να δίνει ρέστα.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Point Break

• Κοιλιακοί: Μέχρι και το συνεργείο.
  • Διάλογοι: Να παρακαλάς να σταματήσουν.
  • Ρεαλισμός: Θα ήσασταν νεκροί στους τίτλους αρχής.
  • Υπόθεση: Ενα κλικ λιγοτερο απο διαφημιση του Red Bull.
  • Νοήματα: Νά τος και ο κυνηγός και σκότωσε το λύκο, που έφαγε το βόδι, που ρούφηξε το ποτάμι, που σβησε τη φωτιά, που έκαψε το ξύλο, που σκότωσε το σκύλο, που έπνιξε τη γάτα, που έφαγε τον ποντικό, που πήρε το φιτίλι, μέσα από το καντήλι, που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντίλι.

Ενα 7/10 όμως θα το πάρει για αυτο που είναι.

Δεν νομίζω να ζητήσει ποτέ κανείς τα ρέστα για διαφυγόντα επειδή κατεβάσαμε αυτή τη σαβούρα.

Δημοσ.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Ποτέ δεν μου άρεσε που έβαζαν τον Batman μαζί με σουπερήρωες. Από παλιά που έβλεπα Justice League. Και αυτό επειδή δεν έχει υπερδυνάμεις. Και επειδή δεν έχει υπερδυνάμεις, μπορεί να "παίζει" σε έναν κόσμο χωρίς το υπερφυσικό. Με κανονικούς κακούς, κινδύνους και συνθήκες. Διαφορετικά, για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, θα πρέπει να τον φουσκώνουν με gadgets που υπερβαίνουν το αποδεκτό και στολές τύπου iron man (καλή ώρα). Τέλος πάντων.. 

Μου άρεσε το "σκοτάδι" της ταινίας. Δεν έχει πολλά χαχαχούχα και τα πράγματα είναι από την αρχή σοβαρά. Γενικά, η ατμόσφαιρα δεν είναι άσχημη στην αρχή. Δεν μου άρεσε ο Alfred. Ξινός. Όπως δεν μου άρεσε και το batmobile. Batman και Superman, μπερδεμένοι με τις ηθικές τους και τα εσώψυχά τους. Ο Snyder κάνει μπαμ από μακριά, ειδικά στις σκηνές μάχης, κάτι που δεν αναφέρεται απαραίτητα σαν θετικό. Το χάνει λίγο προς το τέλος, σκάει και η Wonder woman... καλά κρασιά. 

Δεν είναι κακή ταινία. Απλά πήξαμε σε αυτού του είδους τελευταία. 

6.5/10

• Like 3
Δημοσ.

Bribge of spies, 8/10 μονο και μονο οτι με μετεφερε σε εκεινη την εποχη.

Αυτο το Rush ρε παιδια το εχω κατεβασει και δε μου κανει καρδιά να πατήσω play. Το τραυμα σε σινεμα απο μια παλιοτερη ταινια με f1 δεν εχει επουλωθει ακομη, επαιζε ο σταλονε αν θυμαμαι καλα? Μη ζητησετε link δε θελω να ερθω καν σε επαφη.

Δημοσ.

Bribge of spies, 8/10 μονο και μονο οτι με μετεφερε σε εκεινη την εποχη.

Αυτο το Rush ρε παιδια το εχω κατεβασει και δε μου κανει καρδιά να πατήσω play. Το τραυμα σε σινεμα απο μια παλιοτερη ταινια με f1 δεν εχει επουλωθει ακομη, επαιζε ο σταλονε αν θυμαμαι καλα? Μη ζητησετε link δε θελω να ερθω καν σε επαφη.

Καμμια σχεση η μπουρδα που επαιζε ο Σταλονε  με το Rush  η μερα με την νυχτα ειναι ,δες το δεν παιζει να μην σου αρεσει, ειναι σαν την Johansson :P

• Like 7
Δημοσ.

Death Sentence (2007)

Τρομερή ταινία action-drama-crime με έναν εξαιρετικό όπως πάντα Kevin Bacon.

• Like 1
Δημοσ.

για αλλη μια φορα , το the devils advocate 

ειναι για μενα απο τις ταινιες σταθμους που κρινουν τον δρομο που εχει παρει η ανθρωποτητα .

Η αγαπημένη μου ταινία ever, η ταινία είναι φουλ στον μυστικισμό και στο νόημα ενώ περιέχει κανονικότατα το υπερφυσικό. Το έχω στανταράκι να την δω τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και την τιμάω από τότε που βγήκε μέχρι και σήμερα (μάλιστα εκείνη την εποχή την σνόμπαρα κιόλας τρομάρα μου). 

• Like 3
Δημοσ.

Η αγαπημένη μου ταινία ever, η ταινία είναι φουλ στον μυστικισμό και στο νόημα ενώ περιέχει κανονικότατα το υπερφυσικό. Το έχω στανταράκι να την δω τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και την τιμάω από τότε που βγήκε μέχρι και σήμερα (μάλιστα εκείνη την εποχή την σνόμπαρα κιόλας τρομάρα μου).

Κι εγω την σνομπαρα. Με το που ακουω υποθεση "ενας δικηγορος...", ενταξει ελεγα αντε γεια. Την περιοδο εκεινη αν δεν ακουγα σφαίρες απο τους τίτλους αρχης, δεν έβλεπα ταινια.

Οποτε για αυτο το ΠΣΚ εχουμε rush και τον δικηγορο του διαβολου, ισα που το θυμαμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sleepers (1996)

http://www.imdb.com/title/tt0117665/?ref_=fn_al_tt_1

Πολύ καλή ταινία, την προτείνω και της βάζω 8/10

Memento (2000)

http://www.imdb.com/title/tt0209144/?ref_=nv_sr_1

Εντάξει τι να λέμε τώρα, ΤΑΙΝΙΑΡΑ! 9,5/10

Επεξ/σία από The Spirit
  • Like 5
Δημοσ.

Moon (2009)

Τι επική ταινία Drama/Sci -Fi. Ο Sam Rockwell δίνει ρέστα. Όλα τα λεφτά.

• Like 4
Δημοσ.

Deadpool. 

Δεν έχω να πω τίποτα, είναι απλά κορυφή. Οι ατάκες πάνε σύννεφο και πιάνει στο στόμα του τα πάντα όλα, video games, ταινίες, comics, πες το και έγινε. Είναι -πράγματι- ιστορία αγάπης όπως ακριβώς το λέει στην αρχή. Το ενδιάμεσο όμως είναι απλά αλλού. Ο Reynolds αν και δεν μου λέει πολλά σε ορισμένες ταινίες τον βρίσκω ότι ταιριάζει γάντι και ο χαρακτήρας του deadpool δείχνει σαν να φτιάχτηκε για τα δικά του μέτρα. Η ταινία έχει φοβερή δράση, πραγματικά κάφρικο αλλά καλαίσθητο χιούμορ, όπως θα περίμενε κάποιος το R-rated είναι δικαιολογημένο αξίωμα. Μόνο αδύναμο σημείο της ταινίας είναι ο κακός που είναι meh αν και καλύτερος από άλλους και το γεγονός ότι η ταινία δεν έχει το scale και scope που έχουν άλλες του είδους καθώς διαδραματίζεται σε ένα μικρό σημείο της πόλης. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη super hero movie που υπάρχει αλλά θα την κατατάξω μέσα στις αγαπημένες μου με σχετική άνεση. 

Από εμένα γι αυτό που είναι βάζω 9/10. 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως ο Reynolds είναι φτιαγμένος για τέτοιου είδους χιούμορ. Δες Blade III - Trinity.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Smartass? :P

Το μόνο που μου την έσπασε είναι ότι ενώ ο Ajax δεν είχε κάποια regen/healing power, τον είχε ξεκωλίασει και δεν πέθανε ή για κάποιο λόγω healαρε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...