Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tropic Thunder

Την έχω δει πολλές φορές, μαζί με το alternative ending. Ταινιάρα κατ'εμέ.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Drop

Μέτρια ταινία. Μέτρια πλοκή. Ίσως η χειρότερη ταινία του Tom Hardy (συγκριτικά πάντα με τις ερμηνειάρες που έχει κάνει). Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αλλάζει ο χαρακτήρας του Hardy (Bob Saginowski) κατά τη διάρκεια της ταινίας.

• Like 1
Δημοσ.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Εκεί που νόμιζα πως το part 2 θα μας αποζημιώσει για το κακό part 1 και θα δούμε μια καλή μάχη με τον κακό Snow και την Έβελιν να παίρνει τα πάνω της, να τα πάλι τα κλάματα...

Πολύ προβλέψιμη η ταινία καθόλη τη διάρκεια της, χαζομάρες με love stories, τίποτα που να αξίζει τις σχεδόν 2 ώρες προβολής. Η χειρότερη ταινία της σειράς The Hunger Games.

Μείνετε μακρυά. :P

• Like 1
Δημοσ.

The Drop

Μέτρια ταινία. Μέτρια πλοκή. Ίσως η χειρότερη ταινία του Tom Hardy (συγκριτικά πάντα με τις ερμηνειάρες που έχει κάνει). Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αλλάζει ο χαρακτήρας του Hardy (Bob Saginowski) κατά τη διάρκεια της ταινίας.

η χειροτερη ειναι αυτη που ειναι στο αμαξι συνεχεια εβερ...

Superbad

Παλιά κωμωδία. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πλάκα είχε. Ίσως την είδα λόγω του Michael Cera. Γελάω πάντα με τον αμήχανο τρόπο που παίζει και μιλάει.

πολυ καλος ο τζανα χιλ στα καλα του...προσωπικα εκλαψα και εγω με τον μακ λοβεν αξιζει να την δει καποιος!

Δημοσ.

Link.png Site: TheGame

Ψυχολογικο θριλερ σκηνοθετημενο απο τον πολυ καλο fincher o οποιος σε κραταει για αλλη μια φορα σε εγρηγορση..

Εχει ωραια ατμοσφαιρα μυστηριου,προσπαθεις να καταλαβεις τι γινεται και που πηγαινει το ολο πραγμα εχοντας μια αγωνια καθ΄ολη την διαρκεια της ταινιας..

Καλη ταινια με αγωνια/μυστηριο/περιπετεια/λιγο υπερβολη κ ανατρεπτικο φιναλε που δεν περιμενα!!

7.5/10

• Like 5
Δημοσ.

βλεπεται δηλαδη ; 

Ξεκίνα την και θα καταλάβεις αυτό που έγραψα. Απλά δώσε βάση σε αυτό που λένε στα πρώτα λεπτά της ταινίας. Αν συμφωνείς, τότε συνέχισε, αλλιώς άσ'την.

Απλά να έχεις και μία εναλλακτική εκείνη την ημέρα σε περίπτωση που την αφήσεις. :D

Εμένα μου άρεσε.

Δημοσ.

η χειροτερη ειναι αυτη που ειναι στο αμαξι συνεχεια εβερ...

Κοίτα, το Locke, ότι μπορεί να σου προσφέρει, σου το προσφέρει. Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια σε μια ταινία με σκηνές μόνο σε ένα αυτοκίνητο. Ούτε και περιθώρια καλής ερμηνείας. Ότι μπορούσε το έκανε (έχει απίστευτη φωτογραφία). Αυτό που θέλω να πω, είναι πως δεν είχες και πολλές προσδοκίες έχοντας δει και το trailer. Ενώ στο The Drop, σε ψιλοαπογοητεύει...

Δημοσ.

Ξεκίνα την και θα καταλάβεις αυτό που έγραψα. Απλά δώσε βάση σε αυτό που λένε στα πρώτα λεπτά της ταινίας. Αν συμφωνείς, τότε συνέχισε, αλλιώς άσ'την.

Απλά να έχεις και μία εναλλακτική εκείνη την ημέρα σε περίπτωση που την αφήσεις. :D

Εμένα μου άρεσε.

οκ  . μαγνητιστηκε :) 

• Like 1
Δημοσ.

The Usual Suspects (1995)

Παλιά ταινία. Συνέχεια έλεγα να την δω και όλο έβλεπα κάποια άλλη τελικά. Έλεγα πόσο καλή μπορεί να είναι?...

Τ-Α-Ι-Ν-Ι-Α-Ρ-Α !

Όλα τα δευτερόλεπτα της ταινίας είναι δράση!

Όλοι οι πρωταγωνιστές παίζουν εκπληκτικά!

Προφανώς και την προτείνω...

9/10

• Like 3
Δημοσ.

Link.png Site: Serpico

Ταινιαρα αστυνομικη (βασισμενη σε αληθινη ιστορια) με τον εναν κ μοναδικο Αλ πατσινο!!

Αν ημουν λατρης των βιβλιων σιγουρα θα το διαβαζα..

Η ταινια εχει κ κατι απο Ελλαδα!!

8,5/10

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...