Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ιδανική για όσους είναι 15 ετών και κάτω, αγοράκια κυρίως που θέλουν να δουν κανα βυζί, καναν κώλο, τέτοια φάση.

Κατεβαίνει.

• Like 2
  • Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προειδοποιώ όμως

σε μια φάση θα δεις κι ένα ζόμπι πέος το οποίο το αρπάζουν, κόβεται και μετά το πετάνε. Σίγουρα θες να συνεχίσεις το κατέβασμα; :P

• Like 2
Δημοσ.

ένα ζόμπι πέος το οποίο το αρπάζουν, κόβεται και μετά το πετάνε.

Τι έπρεπε να κάνουν δηλαδής μανδάμ; Να το φυλάξουν;

• Like 4
Δημοσ.

Deathgasm

Σπλατερια,χαβαλες και  heavy metal

7/10 

what we do in the shadows

Το περιμενα καλυτερο αλλα ειχε το γελιο του σε πολλα σημεια.

6.8/10

Housebound

Το πιο σοβαρο απο τα τρια και ωραια ατμοσφαιρα ειχε και ωραια υποθεση και γελιο.

7.8/10

Δημοσ.

In the mood for love 

Εχω να πω πολλα καλα λογια για την ταινια.

Αρχικα οι δυο πρωταγωνιστες εκαναν μια φανταστικη δουλεια σε θεμα υποκριτικης.

Επισης η χρηση της μουσικης σε συγκεκριμενες σκηνες ηταν απλα αριστουργηματικη,και εδινε παρα πολυ χαρακτηρα στην ταινια.Αν δεν υπηρχανε αυτες οι σωστα επιλεγμενες μουσικες στιγμες στην ταινια,τοτε θα ηταν ενα τελειως διαφορετικο εργο,και τολμω να πω,εμφανως χειροτερο.

Απο αποψη σκηνοθεσιας,καποιοι ισως αντιπαθησουνε τελειως την ταινια.Προσωπικα και εγω την πρωτη φορα που την ειχα δει,δεν ειχα καταλαβει και πολλα πραγματα και νομιζα οτι αυτο ηταν ευθυνη και λαθος του σκηνοθετη,και κατηγορησα την ανικανοτητα του να δομησει σωστα μια ιστορια.Αλλα τωρα πια στην τριτη επαναληψη της ταινιας,εχω εκτιμησει πληρως την ευφυια στην σκηνοθεσια.

Για να μην μπω σε λεπτομερειες που ισως χαλασουνε την εμπειρια καποιων για την ταινια,θα πω απλα οτι σιγουρα θα χρειαστειτε να κανετε τουλαχιστον μια επαναληψη στην ταινια αυτη για να κατανοησετε το πληρες βαθος της ιστοριας,των συναισθηματων και των διαλογων που λαμβανουνε μερος.

Αλλα σιγουρα απο την πρωτη φορα που θα δειτε την ταινια θα ερωτευτειτε τον τροπο που χρησιμοποιειται η μουσικη,και θα παρατηρησετε την επιρροη που θα εχει επανω σας.

Δινω στην ταινια 9.5/10, και αφαιρεσα αυτο το 0.5 διοτι πιστευω οτι οι διαλογοι θα μπορουσανε να ειναι λιγο καλυτεροι...αλλα τι ξερω και γω.

Καταπληκτική ταινία, αν έχεις ζήσει και λίγο Ασία παθαίνεις μεγάλο λαλα

Ο Kar Wai Wong φτιάχνει απίστευτα πλάνα και είναι κρίμα που τον τσίμπησε το Hollywood για να τον βάλει να γίνει "κανονικός, κατανοητός και ψιλοβαρετός"

Και φυσικά ψάχνεις να βρεις το 2046 την επόμενη ταινία από το mood for love, (με χαλαρή σύνδεση μαζί της).

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το απόλυτο αριστούργημα του Wong

• Like 1
Δημοσ.

Προειδοποιώ όμως

σε μια φάση θα δεις κι ένα ζόμπι πέος το οποίο το αρπάζουν, κόβεται και μετά το πετάνε. Σίγουρα θες να συνεχίσεις το κατέβασμα; :P

Δημοσ.

Είδα διάφορες αυτές τις μέρες. Θα εστιάσω όμως σε δύο από αυτές.

Bill & Ted's Excellent Adventure [1/10]. Απλώς τραγική. Μια κωμωδία χωρίς καθόλου χιούμορ που φτιάχτηκε για άτομα ηλικίας 5-10 ετών που ζούσαν στις ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας του 80. Μια ταινία που ελπίζω ο Keanu Reeves να μην αναφέρει σρο βιογραφικό του, καθώς έπαιζε σαν να πρωταγωνιστούσε σε σχολικό θίασο (μπορεί και να ήταν σχολικός θίασος. Δεν ξέρω).

Magnum Force [8/10]. Δεν είμαι πια μεγάλος fan του συγκεκριμένου είδους, αλλά το Magnum Force μου ασκεί μια περίεργη έλξη. Η ατμόσφαιρα του, τα πλάνα, η σκηνοθεσία, η μουσική. Χωρίς να υπάρχει κανένα φοβερό σενάριο, τα πάντα έχουν αυτό το... κάτι που θέλεις για να απολαύσεις μια ταινία (σε αντίθεση με το επόμενο Dirty Harry, το The Enforcer, που σε σημεία έφτανε να γίνει ακόμη και γελοίο, δείχνοντας μια γυναίκα να τρέχει συνεχώς σαν παλαβή. Στερεότυπα rulez).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: Anomalisa

To νεοτερο πονημα του kaufman που υπογραφει και το σεναριο (  μας εχει δωσει τα  πολυ καλα  eternal sunshine of the spotless mind kai being John Malkovich)  μαζι με τον Duke johnson  που ειδικευται σε αυτο το ειδος ,του οποιου ο τιτλος προερχεται απο αναγραματισμο της Mona Lisa.

Γυρισμενο ολο με την τεχνικη του stop motion animation και χρηματοδοτημενο απο το kickstarter.

Eυφυεστατο  το ευρημα που ολοι ειναι ιδιοι και απαραλαχτοι σε φωνη και εμφανιση .

Animated ταινια για ενηλικες .

Απλα εξαιρετικο .

8.2/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 7
Δημοσ.

The Conjuring 2

Απο τα λιγα θριλερ που συνδιαζουν ατμοσφαιρα-ερμηνιες-εφτασετοσκατοστηνκαλτσα. 

Το πρωτο καλυτερο αλλα κ αυτο εξησου παρα πολυ καλο.

Την ευχαριστηθηκα οσο δε πηγαινε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...