Προς το περιεχόμενο

Απορίες για κλειδωμένα νήματα


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Με αφορμή τις ερωτήσεις που κάνουν διάφορα μέλη, για το κλείδωμα του νήματος με τις "αστείες, περίεργες, ασυνήθιστες εικόνες", ορισμένες παρατηρήσεις:

 

Πρώτον, το κλείδωμα ενός νήματος αποτελλεί συντονιστική ενέργεια. Επομένως, βάσει των κανονισμών, κανονικά οι όποιες απορίες για το "πού πήγε το τάδε νήμα" ή "γιατί κλειδώθηκε το δείνα νήμα" καλό είναι να υποβάλλονται μέσω προσωπικού μηνύματος.

 

Δεύτερον, αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα σε κάποιο αρμόδιο συντονιστή, τουλάχιστον μην κάνετε τις ερωτήσεις αυτές σε άσχετα νήματα. Λόγου χάρη, το νήμα "Μικρές Απορίες-Σύντομες Απαντήσεις" δεν είναι γι' αυτή τη δουλειά. Και οπωσδηποτε στο συγκεκριμένο νήμα δεν έχουν θέση ανοησίες του στυλ "δεν γνωρίζω, μυστήριο".

 

Τρίτον, αν αποφασίσετε να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις, προσπαθείτε τουλάχιστον οι απαντήσεις σας, αν δεν παραπέμπουν στις εξηγήσεις που έχουν ήδη δώσει οι αρμόδιοι συντονιστές, να μη συσκοτίζουν το θέμα, με διφορούμενα ή "σιβυλλικά" σχόλια.

 

Για το κλείδωμα του νήματος που αποτέλεσε την αφορμή αυτού του κειμένου, έχω ήδη απαντήσει, καθώς και ο paredwse. Για οποιαδήποτε άλλη απορία, στη διάθεσή σας, μέσω προσωπικού μηνύματος.

 

edit: Υπάρχει πρόβλημα με τους συνδέσμους, καθώς η εικόνα που έχουν οι συντονιστές (και η αρίθμηση των μηνυμάτων) είναι διαφορετική από αυτή των μελών. Επομένως, αφού πρώτα ευχαριστήσω τα μέλη που ενημέρωσαν για το πρόβλημα, παραθέτω το μήνυμα του paredwse, ο οποίος εξηγεί εν συντομία τους λόγους για το κλείδωμα:

 

Βρε παιδιά, αν θέλουμε να δούμε στήθη και οπίσθια εδώ θα το κάνουμε; Νομίζω ότι όποιος θέλει να βρει, βρίσκει οτιδήποτε, απ' όλα τα γούστα, μεγέθη, χρώματα, σχήματα κλπ.

 

Το εν λόγω thread είχε καταντήσει πορνογραφικό. Συγγνώμη, δεν είναι αυτός ο σκοπός του εν λόγω thread ούτε είναι αυτός ο σκοπός του forum.

 

Δεν είναι θέμα πουριτανισμού, είναι θέμα στυλ . Και καλού γούστου.

 

Προσθέτω εδώ ότι θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα νέο νήμα, εάν και εφόσον κατορθώσουμε να καταλλήξουμε σε ένα επαρκώς σαφές και εφαρμόσιμο πλαίσιο. Δυστυχώς, τα spoiler ακυρώνονται όταν το μήνυμα που τα περιέχει παρατίθεται από άλλο χρήστη, ώστε τουλάχιστον να υπάρχει αυτή η "κάλυψη". Μόλις υπάρχει κάποια εξέλιξη επ' αυτού, θα ενημερωθεί άμεσα η κοινότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας