gregdais Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 exoskeletor file mou distixws to pcaki einai barebone kai den xwraei to panelaki! mia erotisi, xwris na vrisketai se leitourgia to fan mporei na anteksei?? den tha paizw sixna games, alla to pc tha einai monimws online
Exoskeletor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 logika den tha anteksh man, otan den tha pezeis games mporei me to zorh na antexei alla otan pas na peksis kana game se 5 lepta tha exei ftasei 110 bathmous kelsiou. mporeis na baleis kapoio proggy gia na deis posous bathmous pianei h karta sou. nomizo kai to atitool tora poia douleyei me nvidia kartes
billpeppas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 logika den tha anteksh man, otan den tha pezeis games mporei me to zorh na antexei alla otan pas na peksis kana game se 5 lepta tha exei ftasei 110 bathmous kelsiou. mporeis na baleis kapoio proggy gia na deis posous bathmous pianei h karta sou. nomizo kai to atitool tora poia douleyei me nvidia kartes Από όσο θυμάμαι η σειρά GeForce 4 της nVIDIA δεν είχε diode για μέτρηση θερμοκρασιών, ούτε κάποιος κατασκευαστής καρτών είχε ενσωματώσει κάποιον ( χάλια όπως πάντα ) thermistor για την μέτρηση της θερμοκρασίας. Έτσι ότι πρόγραμα και να βάλει, ένδειξη δεν θα δεί. Αλλά και εγω δεν θα πρότεινα να την δουλεύει χωρίς fan. Ιδιαίτερα κατά το gaming θα ζεματάει η κάρτα, και πολύ πιθανό να crashάρει ή και στο τέλος να ψηθεί.
Exoskeletor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 pouse re billy arxige. oti leei o billis man
gregdais Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 billy swstos alla nomizw i Gainword evgale mia ti4600 ultra kai kala pou eixe polla kerata! eixe sensora gia thermokrasia,vivo kai alla... afto to silencer pou tha to petixw re paidia?? exei to plaisio??
unre@l Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Biull: http://www.overclockers.co.uk/acatalog/6800_Series.html edo leei ta specs tis kartas. an 8es sigkrineta me tis GT. pados ego asus den 8a eperna. (an krino tin 6800 pou eixe enas filos mou) Vasika me eixe tsadisei i en logo karta dioti to molex tis trofodosias tis tin itan sto simeio pou itan stin reference card tis nvidia. Kai xriastike na ksekoliso to Molex epidi xtipage pano sto molex mia psiktra pou eixa parei gi autin logo autou tou provlimatos. alla min me akous. 6800 nai'nai kai as einai opos 8elei
Biull Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 unre@l: Τσέκαρα όλες τις εταιρείες που έρχονται στην Ελλάδα και φοράνε το τσιπάκι της Nvidia 6600GT και είδα ότι η Asus έχει τα καλύτερα specs. Όταν λέω specs εννοώ το memory και engine clock αλλά και το Ramdac. Όλες φοράνε το τσιπάκι τις Nvidia άρα κατά την γνώμη μου (αφού καταλήξαμε στο τσιπάκι) μετράνε όλα τα παραπάνω. Φυσικά μιλάμε για την ίδια μνήμη:128Mb. Άρα όποιος είναι να πάρει κάρτα και θέλει την 6600GT ας πάρει Asus κατά την γνώμη μου πάντα. Μπορεί κάποιος να μου πεί τι μνήμη φοράει η Asus 6600GT 128Mb; Φοράει 2.0NS ή κάποια άλλη;Θα με βοηθήσετε πολύ εαν μου πείτε.
nikostz9 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 καλη και η gygabyte αλλα προτιμησε asus.
Biull Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Βέβαια αν θες και εσύ ρίξε μια ματιά και στις 2 και κρίνε! Για ότι θες ξαναρώτα!Ότι απορία έχεις γενικά για την ορολογία κοίτα και το PowerUp Your Grafic Card! Παντως η ASUS σου δίνει και 3 χρόνια εγγύηση ενώ η Gigabyte 2 χρόνια νομίζω!(Μπορεί να είναι και ένας χρόνος) Αν βέβαια σκοπεύεις να "πειράξεις" την κάρτα δεν νομίζω οτι η διάρκεια της εγγύησης σε ενδιαφέρει μιας και την χάνεις.
username Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Αληθεια, καρτες οπως η Χ800GT, X850Pro και καποιες αλλες, πού τοποθετουνται στον πινακα της πρωτης σελιδας του topic? Νομιζω καιρος να γινει ενα update.
HellasVagabond Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Από όσο θυμάμαι η σειρά GeForce 4 της nVIDIA δεν είχε diode για μέτρηση θερμοκρασιών' date=' ούτε κάποιος κατασκευαστής καρτών είχε ενσωματώσει κάποιον ( χάλια όπως πάντα ) thermistor για την μέτρηση της θερμοκρασίας. Έτσι ότι πρόγραμα και να βάλει, ένδειξη δεν θα δεί. Αλλά και εγω δεν θα πρότεινα να την δουλεύει χωρίς fan. Ιδιαίτερα κατά το gaming θα ζεματάει η κάρτα, και πολύ πιθανό να crashάρει ή και στο τέλος να ψηθεί.[/quote'] Βασικα η Creative GeForce 4 ti4600 ειχε thermal sensor και εχει ακομα αφου την εχω στον server μου.
Biull Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Καλά Χριστούγεννα σε όλους....! Παιδιά SOS. Πήρα την 6600GT σε δίαυλο AGP της ASUS! Την έβαλα στο PC και δούλεψε κανονικά!Είχα συνδέσει κανονικά το molex και όλα ρολόι.Τα molex που βγαίνουν από το τροφοδοτικό(Chieftech) μου είναι διπλά δηλαδή δεν βγαίνουν από το τροφοδοτικό 1 - 1 molex αλλά 2 μαζί σε διακλάδωση!Στην αρχή σύνδεσα την κάρτα στο 2ο molex που έβγαινε από τον ένα δίσκο μου!Αποφάσισα(για λόγους καλύτερης τροφοδοσίας της κάρτας) να πάρω μια διακλάδωση και να βάλω τους 2 δίσκους μου στην διακλάδωση και να αφήσω μόνη της την κάρτα με ένα molex και το άλλο να το αφήσω ελεύθερο χωρίς να συνδέσω κάτι πάνω.Όταν πήγα να παίξω το age of empires 3 στο αρχικό βίντεο μου βγήκε μια κατακόρυφη γραμμή δεξιά(πάνω από το πλοίο για όποιους ξέρουν).Καθώς έπαιζα η κατακόρυφη γραμμή δεν υπήρχε αλλά όταν πήγα να αυξήσω τα γραφικά το παιχνίδι άχισε να χαλάει,δεν καταλάβαινες τι βλέπεις(μια εικόνα σαν και αυτή που είχε ανεβάσει ο m00nlight(sorry εάν το έγραψα λάθος)νομίζω στην προηγούμενη σελίδα αυτού του thread).Επίσης στο nfs most wanted έχω βάλει τέρμα τα γραφικά και εκεί που αρχικά κόλλαγε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και σπάνια τώρα κολλάει πολύ περισσότερες φορές και για πολύ περισσότερο χρόνο! Τι γίνεται;Τι να κάνω;Βοηθήστε παιδιά γιατί δεν ξερώ τι να κάνω, έχω τρελαθεί!!!189ε είναι αυτά!Και μέσα στα Xριστούγεννα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το Pc μου; Thanxxxx!
Biull Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Και κάτι άλλο: Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω εάν η κάρτα μου δουλεύει καλά; Πιθανόν με κάποιο πρόγραμμα; Το λέω γιατί μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και με τους σκληρούς τώρα που τους έβαλα πάνω σε διακλώδωση που υπήρχε σε ήδη υπάρχουσα διακλάδωση(όπως είπα και στο πιο πάνω topic) Helppppp!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα