Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.

προσπαθω να βρω στο ιντερνετ και να κατεβασω καρτες για Pecs στα ελληνικα και δεν βρισκω τιποτα!

ειναι καρτες για ατομα με ειδικες αναγκες ή αλλιως καρτες επικοινωνιας!

μου δινει μια καρτα με ενα μηλο....του δινω ενα μηλο...αλλα η λεξη πρεπει να ειναι στα ελληνικα!

αυτο που καταφερα ειναι να βρω σε μορφη PDF καποιες

* http://www.childrenwithspecialneeds.com/downloads/pecs/photopecs/photosfoods1.pdf

* http://www.childrenwithspecialneeds.com/downloads/pecs/pecspics/animals2.pdf

και ρωταω εγω ...μπορω με καποιο προγραμμα να τις επεξεργαστω και να διαγραφω τα αγγλικα και να βαλω ελληνικα??

υπαρχει καποιο προγραμμα να τις μεταφερω εκει και να τις διαμορφωσω καπως?

ευχαριστω!!

Δημοσ.

Αν είναι έτσι μία σελίδα το ποιο εύκολο είναι να πατήσεις το πλήκτρο PrtScn και να κάνεις επικόλληση σε κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής ακόμα και το mspaint κάνει αυτό που θες.

Αν βρεις και με πολλαπλές σελίδες τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει το pdf σε ξεχωριστές εικόνες ανά σελίδα π.χ. το Some PDF Images Extract.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι μία σελίδα το ποιο εύκολο είναι να πατήσεις το πλήκτρο PrtScn και να κάνεις επικόλληση σε κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής ακόμα και το mspaint κάνει αυτό που θες.

Αν βρεις και με πολλαπλές σελίδες τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει το pdf σε ξεχωριστές εικόνες ανά σελίδα π.χ. το Some PDF Images Extract.

ευχαριστω πολυ!

εκανα το δευτερο που μου ειπες...και βρηκα μετατροπεα σε word...οποτε εχω εικονες και απλα θα προσθετω λεξεις.

αν παλι δεν τα καταφερω ....θα ξαναρωτησω!!

καλο απογευμα!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ!

εκανα το δευτερο που μου ειπες...και βρηκα μετατροπεα σε word...οποτε εχω εικονες και απλα θα προσθετω λεξεις.

αν παλι δεν τα καταφερω ....θα ξαναρωτησω!!

καλο απογευμα!!

Τελικα δεν καταφερα τιποτα!!

με τονμετατροπεα...γινονται τα pdf αρχεια word αλλα παραμορφωμενα!!! οι συγκεκριμενες σελιδες μαλιστα ανοιγουν στο word και ολοτο περιεχομενο ειναι σε μεγαλα τετραγωνα με κενο αναμεσα τους!

δεν κανω τιποτα ετσι!

οσο για το PrtScr επισης δεν γινεται....!!δεν μπορω να επιλεξω τι 8ελω να κανω copy paste....!!! με αποτελασμα ολο το παραθυρο pdf να το κανω επικολληση! αστα βραστα!!!

καμια αλλη ιδεα???

Δημοσ.

Μην απελπίζεσαι εύκολο είναι απλά θέλει λιγάκι δουλειά,όπως είπα κάνε όλο το παράθυρο pdf επικόλληση στο mspaint που υπάρχει σε κάθε έκδοση windows.Πιάσε το πινέλο από τα εργαλεία το άσπρο χρώμα διάλεξε και ένα μεγαλούτσικο μέγεθος και σαν πρώτο βήμα σβήσε όλα τα αγγλικά από την φωτό.

Μετά, αφού την αποθηκεύσεις αυτήν την φωτό,για την περίπτωση που κάτι κάνεις τρομερά λάθος,διαλέγεις και πάλι το μαύρο χρώμα και πατάς το Α που έχει στα εργαλεία φτιάχνεις ένα τετράγωνο σύρωντας και κρατώντας το κουμπί από το ποντίκι,βλέπεις ότι στης γωνίες έχει σύμβολα που σημαίνει ότι μπορείς να πατήσεις εκεί μετά για να το φτιάξεις και άλλο εάν χρειαστεί,μέσα εκεί γράφεις πλέων στα ελληνικά ο,τι θέλεις.

Είναι λίγο μπελάς αλλά μόλις καταλάβεις τα βασικά θα δεις ότι θα τα φτιάχνεις στο πι και φι.

Κάπως έτσι δηλαδή

pecs001.png

Αν θες πες τι λέξεις θέλεις στα υπόλοιπα να τα βάλω.

ΛΟΛ τα ζωάκια μου τα ξέρω όλα ^_^ :-D

pecs002.png

Δημοσ.

Μην απελπίζεσαι εύκολο είναι απλά θέλει λιγάκι δουλειά,όπως είπα κάνε όλο το παράθυρο pdf επικόλληση στο mspaint που υπάρχει σε κάθε έκδοση windows.Πιάσε το πινέλο από τα εργαλεία το άσπρο χρώμα διάλεξε και ένα μεγαλούτσικο μέγεθος και σαν πρώτο βήμα σβήσε όλα τα αγγλικά από την φωτό.

Μετά, αφού την αποθηκεύσεις αυτήν την φωτό,για την περίπτωση που κάτι κάνεις τρομερά λάθος,διαλέγεις και πάλι το μαύρο χρώμα και πατάς το Α που έχει στα εργαλεία φτιάχνεις ένα τετράγωνο σύρωντας και κρατώντας το κουμπί από το ποντίκι,βλέπεις ότι στης γωνίες έχει σύμβολα που σημαίνει ότι μπορείς να πατήσεις εκεί μετά για να το φτιάξεις και άλλο εάν χρειαστεί,μέσα εκεί γράφεις πλέων στα ελληνικά ο,τι θέλεις.

Είναι λίγο μπελάς αλλά μόλις καταλάβεις τα βασικά θα δεις ότι θα τα φτιάχνεις στο πι και φι.

Κάπως έτσι δηλαδή

pecs001.png

Αν θες πες τι λέξεις θέλεις στα υπόλοιπα να τα βάλω.

ΛΟΛ τα ζωάκια μου τα ξέρω όλα ^_^ :-D

pecs002.png

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα για μενα αυτο ειναι χρονοβορο αν σκεφτεις οτι δουλευω και οτι οταν εμαι σπιτι ο μικρος , μολις δυομισι χρονων δεν με αφηνει σε ησυχια.

επειδη ολες αυτες τις μερες παιδευομαι ,....εχω καταληξει οτι θελω εναν σταθερο πινακα με τρεις η τεσσερις κολωνες και με συγκεκριμενο υψος και πλατος κελιων ωστε να μπορω να ¨πεταω¨ εικονες η φωτογραφιες μεσα στον πινακα αυτον και να μπορω να γραφω πανω απο καθε φωτο την ονομασια της.δηλαδη θελω το περιγραμμα των pdf χωρις τις φωτο....εχω να βαλω δικες μου.

το εκανα στο word αλλα ο πινακας δεν ειναι σταθερος και ειναι και σε ιντσες.

Δημοσ.

Μπορείς να ορίσεις σταθερό πλάτος και ύψος των κελιών του πίνακα: τον επιλέγεις, δεξί κλικ, Ιδιότητες και εισάγεις τα νούμερα που θέλεις στις κατάλληλες θέσεις. Για να βλέπεις εκατοστά αντί ίντσες, πρέπει να κάνεις την ανάλογη ρύθμιση από τις επιλογές του Word.

Δημοσ.

η τελικα να μου χρειαζεται ενα προγραμμα σαν αυτο flash pro 3 ( http://helpingtogrow.istores.com/inc/sdetail/65/4043 ) αλλα να μπορω να γραψω στα ελληνικα!

εχει κανεις να μου προτεινει κανενα free προγραμματακι?

( και αυτο που γραφει : Preview and print 1, 2, 4, 6 or 8 images per page.

ειναι πολυ εξυπηρετικο, αυτο προσπαθω να πετυχω, πολλες εικονες με ιδιο μεγεθος και ονομασια η καθε μια στο πανω μερος κα εκτυπωση σε κολλα Α4)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...