slygeo87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ολες οι γυναικες γουσταρουν παντως το μειγμα που λες, το θεμα ειναι οτι δεν ειναι αρκετο μονο αυτο. τι να τον κανω αν με εχει κλασμενη και ασχολειται με τον εαυτο του ολη την ωρα, παραδειγμα λεμε τωρα. Nαι θέλω να πω λες μου αρέσει ο Μήτσος που είναι δυναμικός, όμορφος και ευαίσθητος. Όχι μου αρέσει ο Μήτσος επειδή με φτύνει και οδηγάει χάρλεη.
evabb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 και ολοι παλευουν για να γινουν ενα με την μαζα δες τι παιζουν τα ραδιοφωνα για ενα καλο παραδειγμα. μ αρεσει που αυτοανερισε. απο την μια λες " και φυσικα ολοι οι παροντες θα που οτι γι αυτον δεν ισχυει το χ κλισε" και απο την αλλη λες οτι ολοι παλευουν να γινουν ενα με την μαζα.
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 λες και ειμαστε ολοι ιδιοι. ιδιες ναι.ιδιοι δεν ξερω.
evabb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Nαι θέλω να πω λες μου αρέσει ο Μήτσος που είναι δυναμικός, όμορφος και ευαίσθητος. Όχι μου αρέσει ο Μήτσος επειδή με φτύνει και οδηγάει χάρλεη. καλα το εχω ακουσει κι αυτο το τελευταιο. απλα οπως λες ειναι θεμα στανταρς. τα ετερωνυμα ελκονται μονο στην φυσικη.
Marria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ιδιες ναι.ιδιοι δεν ξερω. Μπα δεν ειμαστε, αλλιως θα ηταν πιο ευκολες οι ανθρωπινες σχεσεις και ολοι παλευουν για να γινουν ενα με την μαζα δες τι παιζουν τα ραδιοφωνα για ενα καλο παραδειγμα. Μεχρι σε καποια ηλικια θα συμφωνησω. Αλλα καποτε πηζει το μυαλο και ψαχνεις κατι περισσοτερο απο την εμφανιση, τα λεφτα, και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Θες και το κατι περισσοτερο, να εχει και λιγο μυαλο ο αλλος. Το δυσκολο ειναι να ξεχωρισεις , οχι να γινεις ενα με τη μαζα. Αυτο ειναι και το πιο ευκολο. Αλλα ποιος θα παει κοντρα στο ρευμα?
De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Nαι θέλω να πω λες μου αρέσει ο Μήτσος που είναι δυναμικός, όμορφος και ευαίσθητος. Όχι μου αρέσει ο Μήτσος επειδή με φτύνει και οδηγάει χάρλεη. Καλά αυτός που οδηγάει χάρλευ και έχει μπεί στο τριπάκι αυτό (δε μιλάω για τον απλό enthusiast), o tough guy δηλ. είναι γεννημένος και προορισμένος για να είναι στο περιθώριο, κομπλεξικός κ μαλάκας μια ζωή. Κάτι αντίστοιχο της Sarah Jessica parker ένα πράγμα. Άνθρωποι όλο εφέ κι από μέσα πιο ρηχοί κ από φθηνό πιάτο ΙΚΕΑ. Η γκόμενα που θα πάει με τον τύπο μόνο κ μόνο επειδή έχει χάρλευ, της αξίζει ότι κι αν πάθει μετά από τον tough guy. (Βρίσιδι,ξυλοφόρτωμα,φόνος,βιασμός)
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μπα δεν ειμαστε, αλλιως θα ηταν πιο ευκολες οι ανθρωπινες σχεσεις α για ανθρωπινες σχεσεις μιλαμε; οκ,τοτε.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Το δυσκολο ειναι να ξεχωρισεις , οχι να γινεις ενα με τη μαζα. Αυτο ειναι και το πιο ευκολο. Αλλα ποιος θα παει κοντρα στο ρευμα? Εγώ! γι αυτό και σκαλίζω τη μύτη μου δημοσίως! Λοιπόν αφήστε τα σάπια! Ποια από σας κούκλες θα δει μαζί μου τον Καλιγούλα; μιλάμε για πολύ κλάμα.
evabb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλά αυτός που οδηγάει χάρλευ και έχει μπεί στο τριπάκι αυτό (δε μιλάω για τον απλό enthusiast), o tough guy δηλ. είναι γεννημένος και προορισμένος για να είναι στο περιθώριο, κομπλεξικός κ μαλάκας μια ζωή. Κάτι αντίστοιχο της Sarah Jessica parker ένα πράγμα. Άνθρωποι όλο εφέ κι από μέσα πιο ρηχοί κ από φθηνό πιάτο ΙΚΕΑ. Η γκόμενα που θα πάει με τον τύπο μόνο κ μόνο επειδή έχει χάρλευ, της αξίζει ότι κι αν πάθει μετά από τον tough guy. (Βρίσιδι,ξυλοφόρτωμα,φόνος,βιασμός) :confused: μηπως το ξεφτυλιζεις λιγο; δεν μιλαμε για κακοποιηση εδω.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 και ολοι παλευουν για να γινουν ενα με την μαζα δες τι παιζουν τα ραδιοφωνα για ενα καλο παραδειγμα. Στα περι προσωπικότητας συμφωνώ οτι υπάρχει μια γενικότερη μαζοποιήση-προβατοποιήση, και αυτό ΟΝΤΩΣ αντικατοπτρίζεται στα ραδιόφωνα και γενικότερα σε όλους τους χώρους διασκέδασης.
Yperaspisths Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αν κρίνω από την εμπειρία μου, μία γκόμενα που με σέρνει από τη μύτη συνήθως είναι too good για 'μενα. Εξακριβωμένο. Μαθαίνω από τα λάθη μου και ρίχνω τον πήχη. Μάντεψε τι συμβαίνει όταν σε φτύνει ένας άντρας! Ή είσαι μπάζο γι' αυτόν ή απλά είναι μαλάκας και σε κοροϊδεύει. ΜΑΚΡΙΑ. Να μου πεις ότι μία γυναίκα γουστάρει ένα συνδυασμό όμορφου, δυναμικού και ευαίσθητου άντρα, τότε ναι, μαζί σου. Γνώμη μου. Γενικά οταν μιλάμε για ανθρώπους, γενικεύσεις είναι κακό να γίνονται. Παντως πολλοί υποστηρίζουν οτι για να υπάρχει μέλλον σε μια σχέση θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία στα προσόντα του κάθε ανθρωπου ώστε να υπάρχει αντιστάθμιση . Κάποιοι το αποκαλούν ως ''φυσικη επιλογή''. Επιλέγεις δηλαδή το ταίρι που θεωρείς οτι θα σου δώσει δυνατότερους απογόνους και θα σε γεμίσει με ευτυχία. Παράδειγμα 1 Η κοπέλα είναι όμορφη και έχει μια καλή δουλεια βγάζοντας αρκετά χρήματα. Ο άντρας απλα έχει μια καλή δουλειά και βγάζει χρήματα ,αλλα είναι ασχημος. Η σχέση θα οδηγηθεί σε αποτυχία διότι η γυναίκα έχει δυο προσόντα και ο άντρας ενα. Παράδειγμα 2 Η γυναίκα είναι πανέμορφη και 20 ετων και ο άντρας είναι 50 ετών, ΑΛΛΑ πάμπλουτος. Εδώ η σχέση είναι πιθανόν να πετύχει διότι υπάρχει ισορροπία στα προσόντα. Αυτά βέβαια είναι γενικεύσεις που δεν είναι δυνατόν να συμπεριλάβουν το σύνολο των ανθρώπων. Η ψυχή είναι αδύνατον να μετρηθεί και να αξιολογηθεί με πειράματα. Σε αυτό διαφέρουμε απο τα ζώα.
Tomahawk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εγώ προσπερνάω τα περισσότερα κουλά/κουτσά/στραβά που έχετε πει εδω μέσα και στέκομαι μόνο σε μερικά. λοιπον υπαρχει μια ευκολη εξηγηση γιατι η γυναικα θελει τον μαλακα κι οχι αυτον που της δινει την αγαπη στο πιατο. 1) δεν μας αρεσουν τα ετοιμα ειναι η ευκολη λυση πως να το θεσω, δεν υπαρχει ουτε αγωνια για το τι θα γινει αργοτερα ουτε τπτ. βαδισμα σε σιγουρο εδαφος. 2) θελουμε να διαλεξουμε εμεις κι οχι να μας διαλεξουν 3) συνηθως το "καλο" παιδι που λιωνει για παρτι μας δεν ειναι τπτ αλλο παρα ενα "καλο παιδι" που απο το τρακ του και την μαλακια που τον δερνει πουλαει λαθος το προιον του. Ωραία, μη διαμαρτύρεστε λοιπόν για το "μαλακομαγνήτη" που "δήθεν" έχετε, γιατί πραγματικά το έχετε, εφόσον διαλέγετε ΕΣΕΙΣ το προϊόν σας. Είμαστε οι επιλογές μας, you know! Αυτό το "καλό παιδί" που λιώνει για πάρτι σας παίζει αρκετά να είναι και κάτι άλλο παρά ένα "καλό παιδί" και τουλάχιστον αυτό το καλό παιδί σε γουστάρει (μάλλον πολύ περισσότερο), σε αντίθεση απο το μαλάκα που θα τρέχεις απο πίσω του, και έχει και το θάρρος να έρθει να στο πει, έστω και με το τρακ που μπορεί να έχει. Αλλα έτσι πάει, σχεδόν όλες θέλετε έναν υπεύθυνο marketing για γκόμενο, μόνο που αυτός τις περισσότερες φορές επειδή θα πουλάει "σωστά" το προϊόν του μάλλον θα αγοράζουν κι άλλες απο αυτόν! Μην τυχόν και διανοηθείτε να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι με κάποιο "καλό" παιδί, γιατί παίζει και να περνάτε καλά τελικά μαζί του αλλα ξέχασα, οι φίλες σας, τα "κακά κορίτσα" ίσως να μην τον εγκρίνουν γιατί είναι low profile... Η Stavi απο την άλλη ψάχνει να βρει επιβεβαίωση σε κάποιες σκέψεις της μέσα απο ένα forum όπου οι περισσότεροι κάνουν χαβαλέ, άλλοι trollάρουν και όσοι μιλάνε σοβαρά δύσκολα θα παραδεχθούν αν κάνουν κάτι απο αυτά που ρωτάει η topic starter είτε γιατί δε γουστάρουν είτε γιατί είναι πολύ brutal αρσενικά του πληκτρολογίου. Μετά επειδή καταρρίφθηκε, απο το forum, η πεποίθηση της αρχίζει και κατεβάζει χριστοπαναγίες!! Ωραία πράματα!
Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή ας πούμε βγαίνει η stavi και η eva και λένε "εμείς κάνουμε αυτό". Καπάκια πετάγεται κάποιος μαντραχαλάς και ρίχνει ένα "ναι αλλά κι εμείς που κάνουμε το άλλο...". Το πρώτο εμείς περιλαμβάνει γκόμενα, γυναίκα, κολλητή, μάνα, θεία, γιαγιά, κόρη ξερωγώ. Αλλά δε γαμιέται, κάποιος απαντάει, με το τι κάνω μεταξύ άλλων κι εγώ, ο κολλητός μου, ο αδερφός μου, ο πατέρας μου και ο γιος μου. Δεν ξεκαβαλάτε με την εγωποίηση του πλανήτη λέω εγώ, μπορεί να πετύχετε και κανένα υγιές σεξάκι. Μπαίνετε στην ίδια κατηγορία με τον "Πρόεδρο Χρηστών Ίντερνετ" και τους παπάδες, εκπροσωπώντας μονάδες και σύνολα που μόνο τη δική σας εκπροσώπηση δε χρειάζονται.
Andreas2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έκλαψα στο ''The Howard the duck''με συγκίνισε η αγάπη του παπιού.
FilipposMD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Όταν βλέπουμε, εμείς οι γυναίκες, στην τηλεόραση ή τέλος πάντων σε ταινίες ζευγαράκια που είτε κάνουν έρωτα, είτε μαλώνουνε, είτε κάνουν ναζάκια ή τέλος πάντων ότι και να κάνουν, το μυαλό μας πάει to someone special και κείνει την ώρα αντί να βλέπουμε τους ηθοποιούς βλέπουμε εμάς με αυτόν... Τέλος παντων, δεν ξέρω αν το κάνουν όλα τα κοριτσάκια, εγώ πάντως το κάνω, οπότε ρωτάω και τα κοριτσάκια του φόρουμ, εσείς το κάνετε αυτό;; Εγώ έκλαψα στο ''The Howard the duck''με συγκίνισε η αγάπη του παπιού. Πρέπει να την δω αυτή την ταινία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα