stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αυτο ειναι κοινο χαρακτηριστικο... Αμα δηλαδη ενας αντρας κοζαρει μια αλλη γυναικα, εσεις καθεστε αγερωχες και δε συμβαινει τιποτε ε; Ακομη και τη Σκλεναρικοβα να κοιταει ο γκομενος σας μπορει να κανετε σκηνη. σκατά σκηνή κάνουμε...τίποτα δεν κάνουμε οι κακομοίρες, πως δε βλέπουμε κάνουμε, προσπαθούμε να αποδεχτούμε τη φύση σας
pournaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 σκατά σκηνή κάνουμε...τίποτα δεν κάνουμε οι κακομοίρες, πως δε βλέπουμε κάνουμε, προσπαθούμε να αποδεχτούμε τη φύση σας Προφανως συναναστρεφομαι με αλλα θηλαστικα τοτενες
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Προφανως συναναστρεφομαι με αλλα θηλαστικα τοτενες ε καμιά φορά αντιδράμε κι όλας...γιατι να μας περνάτε και για χαζές πάει πολύ! http://www.youtube.com/watch?v=nI1EaTlsStE
otherside88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τους πηρες ολους και ξερεις την πλειοψηφια? το σημειωματαριο αναφεροταν σε αλλες εποχες δεν ειναι συγκρισιμο απο την αλλη ομως το Tristan und Isolde ειναι timeless love/drama story .... στην πρωτη προταση η απαντηση ειναι οχι... απλα εχω πολλους φιλους κ τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει... το σημειωματαριο φιλε μου ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΟΟΟΟ.... :wub: και μια χαρα συγκρισιμο... αφου θεωρεις συγκρισιμο το Tristan und Isolde...
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 τύλιξέ τη λίγο ρε βάηπερ, μου κλείνεις το γκαράζ προσπαθω αλλα θελει ωρα
stavi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 έριξα μια ματιά στα έργα που ταυτίζεστε... όλo ηρωισμοί. Ax, αχ, αχ, αχ δε θα μεγαλωσετε ποτέ.
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ax, αχ, αχ, αχ δε θα μεγαλωσετε ποτέ. Σαν τον Πητερ Παν.
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 α να μπράβο... Τι να πεις σταβι μου; Άντρες. Όλα τα ξέρουν και για όλα έχουν μια λύση.
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 .... στην πρωτη προταση η απαντηση ειναι οχι... απλα εχω πολλους φιλους κ τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει... το σημειωματαριο φιλε μου ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΟΟΟΟ.... :wub: και μια χαρα συγκρισιμο... αφου θεωρεις συγκρισιμο το Tristan und Isolde... ας το παρουμε αλλιως στο notebook ολα μπορει να τα κανει ο αντρας "τις σημερον ημεραν" εκτος απο το τελος με το γηροκομειο Υγ: το οτι μπορει να τα κανει, δεν σημαινει οτι θα τα κανει έριξα μια ματιά στα έργα που ταυτίζεστε... όλo ηρωισμοί. Ax, αχ, αχ, αχ δε θα μεγαλωσετε ποτέ. αμα εβλεπες και την ταινια ισως ξεπερναγες τα κουστουμια
NickTG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε το θέμα... Ή εγώ το έχω χάσει και δεν καταλαβαίνω τίποτα.
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε το θέμα... Ή εγώ το έχω χάσει και δεν καταλαβαίνω τίποτα. επειδη καταλαβαινει κανεις τπτ με τις γυναικες...
otherside88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ας το παρουμε αλλιως στο notebook ολα μπορει να τα κανει ο αντρας "τις σημερον ημεραν" εκτος απο το τελος με το γηροκομειο Υγ: το οτι μπορει να τα κανει, δεν σημαινει οτι θα τα κανει αμ μπραβο... στα λογια μου ερχεσαι... τι λεω εγω τοση ωρα!??!
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 αμ μπραβο... στα λογια μου ερχεσαι... τι λεω εγω τοση ωρα!??! οχι αυτο παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα