Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια ειλικρινα τι σας αρεσε απο το 500 days of summer. κλαψαρικες, μοιρολατρεικες φατσες και ενας παπαρας που τον εκανε οτι ηθελε η γκομενα για να συνειδητοποιησει στο τελος της ταινιας οτι για να βρει γκομενα πρεπει να ανοιξει το στομα του να πει δυο κουβεντες. ουαου και μετα ανακαλυψαμε την φωτια.

μάντεψε...

ΣΚΑΣΕ κάμπια! thumbs_up.gif

το καλτσον προσεχε μην σου σκισει.

Δημοσ.

Το ιδιο εργο λεμε, απο βιβλιο ειναι που εχει μερικες διαφορες.

Επισης ο butler δεν ηταν ουτε 15 λεπτα στο εργο, εκτος αν το ειδες για αυτον και οχι για την υποθεση.

Δε το ειπα για σενα αγαπητε,αλλά για καποιον αλλον, που ελεγε καποιες αλλες πρωταγωνιστριες οτι επαιζαν και δε καταλαβα.

(ΥΓ το βιβλιο δε το εχω διαβασει)

Το ξερω βρε οτι επαιζε μονο 15 λεπτα και βασικα για αυτον ξεκινησα να τη δω :P :P (δεν ηξερα οτι επαιζε τοσο λιγο και τη Σουανκ δε τη χωνευω καθολου)αλλά εγινε η αγαπημένη μου ταινια.Αν θελω να βουρκωσω στο κλαμα εικοσι λεπτα αρκουν :P

Δημοσ.

ρε παιδια ειλικρινα τι σας αρεσε απο το 500 days of summer. κλαψαρικες, μοιρολατρεικες φατσες και ενας παπαρας που τον εκανε οτι ηθελε η γκομενα για να συνειδητοποιησει στο τελος της ταινιας οτι για να βρει γκομενα πρεπει να ανοιξει το στομα του να πει δυο κουβεντες. ουαου και μετα ανακαλυψαμε την φωτια.

το καλτσον προσεχε μην σου σκισει.

Αν ηταν αντεστραμενοι οι ρολοι τωρα θα μιλαγαμε για το καημενο το κοριτσακι που το κακομεταχειριζετε ο αγρικος. Και στο τελος βρηκε τον αντρα τον σωστο. Τωρα θα λεγατε κοιτα τα γουρουνια τους αντρες...

Επισης οι γυναικες δεν τα θελουν ολα ευκολα για αυτο κανουν γλυκες στους μπατσους να μην τις γραψουν, ζητανε χαρες κανοντας ναζια και αλλα τετοια.

Δε το ειπα για σενα αγαπητε,αλλά για καποιον αλλον, που ελεγε καποιες αλλες πρωταγωνιστριες οτι επαιζαν και δε καταλαβα.

(ΥΓ το βιβλιο δε το εχω διαβασει)

Το ξερω βρε οτι επαιζε μονο 15 λεπτα και βασικα για αυτον ξεκινησα να τη δω :P :P (δεν ηξερα οτι επαιζε τοσο λιγο και γιατι τη Σουανκ δε τη χωνευω καθολου)αλλά εγινε η αγαπημένη μου ταινια.Αν θελω να βουρκωσω στο κλαμα εικοσι λεπτα αρκουν :P

ε νταξει, ειχες υγρα παντου δηλαδη :P

Δημοσ.

το κλαμα που χω ριξει παντως με τα disney, pixar κλπ δεν συγκρινεται με καμια ρομαντικάδα.

Δημοσ.

Ποσο θυμαμαι ποσο ρεζιλι ειχα γινει με το ps i love you, το ειχα δει με πρωην μου, και με ειχαν παρει τα κλαμματα , και κορομηλοοοο το δακρυ σε ολη την ταινια.. και να κρυβομουν να μη θελω να με δει ετσι :lol:

Δημοσ.

το κλαμα που χω ριξει παντως με τα disney, pixar κλπ δεν συγκρινεται με καμια ρομαντικάδα.

στα 15 πρωτα λεπτα του up βουρκωσα στο cinema

Δημοσ.

Αν ηταν αντεστραμενοι οι ρολοι τωρα θα μιλαγαμε για το καημενο το κοριτσακι που το κακομεταχειριζετε ο αγρικος. Και στο τελος βρηκε τον αντρα τον σωστο. Τωρα θα λεγατε κοιτα τα γουρουνια τους αντρες...

Επισης οι γυναικες δεν τα θελουν ολα ευκολα για αυτο κανουν γλυκες στους μπατσους να μην τις γραψουν, ζητανε χαρες κανοντας ναζια και αλλα τετοια.

μονοι σας χτισατε τον μυθο "οι αντρες ειναι σκληροι, οι αντρες δεν κλαινε, το αδυναμο φυλλο ειναι η γυναικα, ο αντρας κανει οτι θελει" εμεις απλα σας εκμεταλευομαστε στην ψυχρα οπου μας συμφερει πχ στον μπατσο να μην μας κοψει κλιση.

Δημοσ.

στα 15 πρωτα λεπτα του up βουρκωσα στο cinema

NAI ΡΕ ΤΟΥΦΑΚΟ. το Up ειναι απ τα πρώτα. μου κλεισε ο λαιμος απ τον κομπο λεμε.

Δημοσ.

μονοι σας χτισατε τον μυθο "οι αντρες ειναι σκληροι, οι αντρες δεν κλαινε, το αδυναμο φυλλο ειναι η γυναικα, ο αντρας κανει οτι θελει" εμεις απλα σας εκμεταλευομαστε στην ψυχρα οπου μας συμφερει πχ στον μπατσο να μην μας κοψει κλιση.

δηλαδη φεμινισμος οπου θελουμε και πισωγυρισμα σε ολα τα αλλα...

Επισης αυτα το οτι οι αντρες δεν κλαινε τα λενε τα παιδακια. Οχι μονο ηλικιακα.

NAI ΡΕ ΤΟΥΦΑΚΟ. το Up ειναι απ τα πρώτα. μου κλεισε ο λαιμος απ τον κομπο λεμε.

Ο αμοιρος ο wall-e που αγαπουσε την eve δεν παει πισω.

ZUmqG.jpg

7RDNe.jpg

Δημοσ.

πωπω ναι αυτες οι φτηνοφόρμες που γράφουν πισω σεξυ και γκερλυ και αηδιες. ποσο χάλι.

Δημοσ.

Τουφάκο που λέει και η άλλη, δεν υπάρχει λόγος πασά μου να ταυτίζεσαι με τους κακομοίρηδες στις ταινίες και να βγάζεις τα κόμπλεξ σου στο ινσόμνια. Διεκδίκησε μία γκόμενα και αν κάτσει φάση, έκατσε.

ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...