freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 φφακ μου ερχοταν να σπασω το πσ με αυτη την ηλιθια ταινια. μάντεψε... ΣΚΑΣΕ κάμπια!
evabb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια ειλικρινα τι σας αρεσε απο το 500 days of summer. κλαψαρικες, μοιρολατρεικες φατσες και ενας παπαρας που τον εκανε οτι ηθελε η γκομενα για να συνειδητοποιησει στο τελος της ταινιας οτι για να βρει γκομενα πρεπει να ανοιξει το στομα του να πει δυο κουβεντες. ουαου και μετα ανακαλυψαμε την φωτια. μάντεψε... ΣΚΑΣΕ κάμπια! το καλτσον προσεχε μην σου σκισει.
NickTG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 φφακ μου ερχοταν να σπασω το πσ με αυτη την ηλιθια ταινια. :shock:
mary Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Το ιδιο εργο λεμε, απο βιβλιο ειναι που εχει μερικες διαφορες. Επισης ο butler δεν ηταν ουτε 15 λεπτα στο εργο, εκτος αν το ειδες για αυτον και οχι για την υποθεση. Δε το ειπα για σενα αγαπητε,αλλά για καποιον αλλον, που ελεγε καποιες αλλες πρωταγωνιστριες οτι επαιζαν και δε καταλαβα. (ΥΓ το βιβλιο δε το εχω διαβασει) Το ξερω βρε οτι επαιζε μονο 15 λεπτα και βασικα για αυτον ξεκινησα να τη δω :P (δεν ηξερα οτι επαιζε τοσο λιγο και τη Σουανκ δε τη χωνευω καθολου)αλλά εγινε η αγαπημένη μου ταινια.Αν θελω να βουρκωσω στο κλαμα εικοσι λεπτα αρκουν
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια ειλικρινα τι σας αρεσε απο το 500 days of summer. κλαψαρικες, μοιρολατρεικες φατσες και ενας παπαρας που τον εκανε οτι ηθελε η γκομενα για να συνειδητοποιησει στο τελος της ταινιας οτι για να βρει γκομενα πρεπει να ανοιξει το στομα του να πει δυο κουβεντες. ουαου και μετα ανακαλυψαμε την φωτια. το καλτσον προσεχε μην σου σκισει. Αν ηταν αντεστραμενοι οι ρολοι τωρα θα μιλαγαμε για το καημενο το κοριτσακι που το κακομεταχειριζετε ο αγρικος. Και στο τελος βρηκε τον αντρα τον σωστο. Τωρα θα λεγατε κοιτα τα γουρουνια τους αντρες... Επισης οι γυναικες δεν τα θελουν ολα ευκολα για αυτο κανουν γλυκες στους μπατσους να μην τις γραψουν, ζητανε χαρες κανοντας ναζια και αλλα τετοια. Δε το ειπα για σενα αγαπητε,αλλά για καποιον αλλον, που ελεγε καποιες αλλες πρωταγωνιστριες οτι επαιζαν και δε καταλαβα. (ΥΓ το βιβλιο δε το εχω διαβασει) Το ξερω βρε οτι επαιζε μονο 15 λεπτα και βασικα για αυτον ξεκινησα να τη δω :P (δεν ηξερα οτι επαιζε τοσο λιγο και γιατι τη Σουανκ δε τη χωνευω καθολου)αλλά εγινε η αγαπημένη μου ταινια.Αν θελω να βουρκωσω στο κλαμα εικοσι λεπτα αρκουν ε νταξει, ειχες υγρα παντου δηλαδη
salliara Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 το κλαμα που χω ριξει παντως με τα disney, pixar κλπ δεν συγκρινεται με καμια ρομαντικάδα.
Marria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ποσο θυμαμαι ποσο ρεζιλι ειχα γινει με το ps i love you, το ειχα δει με πρωην μου, και με ειχαν παρει τα κλαμματα , και κορομηλοοοο το δακρυ σε ολη την ταινια.. και να κρυβομουν να μη θελω να με δει ετσι
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 το κλαμα που χω ριξει παντως με τα disney, pixar κλπ δεν συγκρινεται με καμια ρομαντικάδα. στα 15 πρωτα λεπτα του up βουρκωσα στο cinema
evabb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αν ηταν αντεστραμενοι οι ρολοι τωρα θα μιλαγαμε για το καημενο το κοριτσακι που το κακομεταχειριζετε ο αγρικος. Και στο τελος βρηκε τον αντρα τον σωστο. Τωρα θα λεγατε κοιτα τα γουρουνια τους αντρες... Επισης οι γυναικες δεν τα θελουν ολα ευκολα για αυτο κανουν γλυκες στους μπατσους να μην τις γραψουν, ζητανε χαρες κανοντας ναζια και αλλα τετοια. μονοι σας χτισατε τον μυθο "οι αντρες ειναι σκληροι, οι αντρες δεν κλαινε, το αδυναμο φυλλο ειναι η γυναικα, ο αντρας κανει οτι θελει" εμεις απλα σας εκμεταλευομαστε στην ψυχρα οπου μας συμφερει πχ στον μπατσο να μην μας κοψει κλιση.
salliara Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 στα 15 πρωτα λεπτα του up βουρκωσα στο cinema NAI ΡΕ ΤΟΥΦΑΚΟ. το Up ειναι απ τα πρώτα. μου κλεισε ο λαιμος απ τον κομπο λεμε.
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 μονοι σας χτισατε τον μυθο "οι αντρες ειναι σκληροι, οι αντρες δεν κλαινε, το αδυναμο φυλλο ειναι η γυναικα, ο αντρας κανει οτι θελει" εμεις απλα σας εκμεταλευομαστε στην ψυχρα οπου μας συμφερει πχ στον μπατσο να μην μας κοψει κλιση. δηλαδη φεμινισμος οπου θελουμε και πισωγυρισμα σε ολα τα αλλα... Επισης αυτα το οτι οι αντρες δεν κλαινε τα λενε τα παιδακια. Οχι μονο ηλικιακα. NAI ΡΕ ΤΟΥΦΑΚΟ. το Up ειναι απ τα πρώτα. μου κλεισε ο λαιμος απ τον κομπο λεμε. Ο αμοιρος ο wall-e που αγαπουσε την eve δεν παει πισω.
salliara Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 πωπω ναι αυτες οι φτηνοφόρμες που γράφουν πισω σεξυ και γκερλυ και αηδιες. ποσο χάλι.
slygeo87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τουφάκο που λέει και η άλλη, δεν υπάρχει λόγος πασά μου να ταυτίζεσαι με τους κακομοίρηδες στις ταινίες και να βγάζεις τα κόμπλεξ σου στο ινσόμνια. Διεκδίκησε μία γκόμενα και αν κάτσει φάση, έκατσε. ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα