Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη φεμινισμος οπου θελουμε και πισωγυρισμα σε ολα τα αλλα...

Επισης αυτα το οτι οι αντρες δεν κλαινε τα λενε τα παιδακια. Οχι μονο ηλικιακα.

Ο αμοιρος ο wall-e που αγαπουσε την eve δεν παει πισω.

αφου εσεις οι ιδιοι τα επιτρεπετε τα πισωγυρισματα. αν πχ ο μπατσος ειναι σοβαρος δεν θα χαρισει την κληση σε καμια.

ειπα μυθος στο ποστ μου. παντως οπως οι γυναικες γουσταρουν τον μαλακα που τις φτυνει αλλα τοσο γουσταρουν οι αντρες τις σκυλες που τους σερνουν απο την μυτη.

ακομη και ο wall-e γουσταρε την ρομποτινα με τα σουπερ οπλα που ταραζε τα παντα και κοντεψε να τον ανατιναξει ουκ ολιγες φορες. you get the point?

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφου εσεις οι ιδιοι τα επιτρεπετε τα πισωγυρισματα. αν πχ ο μπατσος ειναι σοβαρος δεν θα χαρισει την κληση σε καμια.

ειπα μυθος στο ποστ μου. παντως οπως οι γυναικες γουσταρουν τον μαλακα που τις φτυνει αλλα τοσο γουσταρουν οι αντρες τις σκυλες που τους σερνουν απο την μυτη.

ακομη και ο wall-e γουσταρε την ρομποτινα με τα σουπερ οπλα που ταραζε τα παντα και κοντεψε να τον ανατιναξει ουκ ολιγες φορες. you get the point?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμουλα. Όλα αυτά που περιγράφεις είναι μία μεγάλη υποκρισία.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμουλα. Όλα αυτά που περιγράφεις είναι μία μεγάλη υποκρισία.

σε ποιο απ τα τρια μερη του ποστ μου αναφερεσαι;

Δημοσ.

σε ποιο απ τα τρια μερη του ποστ μου αναφερεσαι;

Αν κρίνω από την εμπειρία μου, μία γκόμενα που με σέρνει από τη μύτη συνήθως είναι too good για 'μενα. Εξακριβωμένο. Μαθαίνω από τα λάθη μου και ρίχνω τον πήχη.

Μάντεψε τι συμβαίνει όταν σε φτύνει ένας άντρας! Ή είσαι μπάζο γι' αυτόν ή απλά είναι μαλάκας και σε κοροϊδεύει. ΜΑΚΡΙΑ.

Να μου πεις ότι μία γυναίκα γουστάρει ένα συνδυασμό όμορφου, δυναμικού και ευαίσθητου άντρα, τότε ναι, μαζί σου.

Γνώμη μου.

Δημοσ.

Είχα κλάψει με το τεχνητή νοημοσύνη του Σπίλμπεργκ…

Στις ρομαντικές ταινίες μπορεί να συγκινηθώ αλλά δεν κλαίω.Η ζωή είναι ωραία και σε αυτή είχα κλάψει.

Δημοσ.

σκάστε πια με τα σποιλερ του γουόλι βρε :Ρ. δεν το χω δει ακομα <_<

Κακώς.

Δες την άμεσα.

Γάμησέ τα αδερφέ μου..

Και μετά ακούμε να μας λένε οι γυναίκες πως είναι ευαίσθητες.

Στη ζωή φαίνεται αυτό και όχι στις ταινίες... :X

Δημοσ.

Κακώς.

Δες την άμεσα.

αμεσα οχι, αλλα ναι θα την δω. ειναι εδω και καιρο 1η στη λιστα, αλλα δεν πολυβλεπω πλεον moviez :-(

Και μετά ακούμε να μας λένε οι γυναίκες πως είναι ευαίσθητες.

Στη ζωή φαίνεται αυτό και όχι στις ταινίες... :X

δεν είμαστε δλδ?

Δημοσ.

Αν κρίνω από την εμπειρία μου, μία γκόμενα που με σέρνει από τη μύτη συνήθως είναι too good για 'μενα. Εξακριβωμένο. Μαθαίνω από τα λάθη μου και ρίχνω τον πήχη.

Μάντεψε τι συμβαίνει όταν σε φτύνει ένας άντρας! Ή είσαι μπάζο γι' αυτόν ή απλά είναι μαλάκας και σε κοροϊδεύει. ΜΑΚΡΙΑ.

Να μου πεις ότι μία γυναίκα γουστάρει ένα συνδυασμό όμορφου, δυναμικού και ευαίσθητου άντρα, τότε ναι, μαζί σου.

Γνώμη μου.

δεν ξερω αν πρεπει να ριξεις τον πηχη ή απλα να ψαξεις για αλλα χαρακτηριστικα ή να ξαναεξετασεις τα στανταρ σου. παντως ειναι σοφο να καταλαβενεις τι εκανες λαθος και να προσπαθεις να το αποφυγεις, το εμαθα με το δυσκολο τροπο.

επισης συμφωνω στο περι φτυσιματος, οταν δεν υπαρχει ξεκαθαρο ενδιαφερον και εισαι στην αμφιβολια μακριααααα, δεν χρειαζεται να προχωρισει καν το πραμα! εχω βαρεθει να ακουω δικαιολογιες γυναικων που προσπαθουν να αθωωσουν ανεπιθυμιτες συμπεριφορες αντρων, "παρτο χαμπαρι κοπελα μου, δεν παει καλα το πραμα δεν σε γουσταρει με 80% πιθανοτητες" για τους αντρες δεν ξερω δεν εχω κανει ποτε τετοια κουβεντα με αντρα.

ολες οι γυναικες γουσταρουν παντως το μειγμα που λες, το θεμα ειναι οτι δεν ειναι αρκετο μονο αυτο. τι να τον κανω αν με εχει κλασμενη και ασχολειται με τον εαυτο του ολη την ωρα, παραδειγμα λεμε τωρα.

Είχα κλάψει με το τεχνητή νοημοσύνη του Σπίλμπεργκ…

Στις ρομαντικές ταινίες μπορεί να συγκινηθώ αλλά δεν κλαίω.Η ζωή είναι ωραία και σε αυτή είχα κλάψει.

κι εγω ετσι ακριβως. Στην τεχνιτη νοημοσυνη, στον βασιλεια των λιονταριων πιτσιρικα, η αμα δω κανα σκυλακι να παθαινει κακο.

δεν είμαστε δλδ?

ελα τωρα, δεν χρειαζεται να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. ^_^

Δημοσ.

ενταξει cold hearted ευα.

εγω αμα μου γράψεις στο ίντερνετ με κεφαλαία βάζω τα κλάματα

Δημοσ.

αμεσα οχι, αλλα ναι θα την δω. ειναι εδω και καιρο 1η στη λιστα, αλλα δεν πολυβλεπω πλεον moviez :-(

δεν είμαστε δλδ?

Αξίζει πάντως τον κόπο. Δεν την περίμενα τόσο καλή.

Όσο και εμείς. Δεν πιστεύω πως είναι χαρακτηριστικό φύλου αλλά του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Δημοσ.

Όσο και εμείς. Δεν πιστεύω πως είναι χαρακτηριστικό φύλου αλλά του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Α να μπραβο, εχω κουραστει να διαβαζω οι αντρες ειναι ετσι και οι γυναικες ειναι αλλιως λες και ειμαστε ολοι ιδιοι. Ο καθε ανθρωπος εχει την δικη του προσωπικοτητα για αυτο δεν μου αρεσουν οι γενικοτητες.

Δημοσ.

Α να μπραβο, εχω κουραστει να διαβαζω οι αντρες ειναι ετσι και οι γυναικες ειναι αλλιως λες και ειμαστε ολοι ιδιοι. Ο καθε ανθρωπος εχει την δικη του προσωπικοτητα για αυτο δεν μου αρεσουν οι γενικοτητες.

και ολοι παλευουν για να γινουν ενα με την μαζα

δες τι παιζουν τα ραδιοφωνα για ενα καλο παραδειγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...