Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia Neo V 199E (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω βρεί το neo στα 250€, και σκέφτομαι μόνο και μόνο για την κάμερα να το προτιμήσω...έβγαλα φωτό μέσα στο μαγαζί και πραγματικά είναι εντυπωσιακό...

Από θέμα οθόνης βέβαια, η καλύτερη που έχω δεί live είναι του optimus black...μακράν η καλύτερη από πάρα πολλά.....

Δημοσ.

Εχω βρεί το neo στα 250€, και σκέφτομαι μόνο και μόνο για την κάμερα να το προτιμήσω...έβγαλα φωτό μέσα στο μαγαζί και πραγματικά είναι εντυπωσιακό...

Από θέμα οθόνης βέβαια, η καλύτερη που έχω δεί live είναι του optimus black...μακράν η καλύτερη από πάρα πολλά.....

Αλλο τα 200€ αλλα τα 250€

δες τις φωτο στο ιντερνετ για νεο κ νεο V ...

Δημοσ.

το παρηγγειλα και εγω και μου ειπαν πως θα τους ερθουν καινουριες παρτιδες απο παρασκευη αν θυμαμε καλα αλλα πιθανον να αργισει λογο της μεγαλης ζητησης του μαλιστα μου ειπε πως εχει κανει και αλος ενας παραγκελια εδω και κανα μηνα και ακομα περιμενουνε συσκευες

Παιδιά πήγα χθες Σάββατο και τους είπα να μου κάνουν κράτηση το μαύρο όπως προανέφερα...Το άσπρο δεν μου άρεσε καθόλου...δεν ξέρω γιατί! :whistle:

* * * * * ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ * * * * *

Επίσης χθες το Σάββατο (αφού είχα δει πολλά μηνύματα και είχα προβληματιστεί) πήρα τηλέφωνο στον Κοτσόβολο (στο κατάστημα Αργυρούπολης) και ρώτησα αν έχουν το Xperia Neo V γιατί δεν υπάρχει στο site και μου είπαν ότι υπάρχει αλλά πρέπει να το παραγγείλω γιατί έρχονται απευθείας από την αντιπροσωπία(έτσι είπε αν θυμάμαι καλά)...ΑΛΛΑ είπε και ότι υπάρχει σε κάποια καταστήματα (σε κάποια το άσπρο, σε άλλα το λευκό, σε άλλα και τα 2) αλλά δεν συγκράτησα που...Μπορείτε να καλέσετε και να ενημερωθείτε...! :mrgreen: Η τιμή είναι 199.90€

:blink: :wacko: :P

Δημοσ.

το παρηγγειλα και εγω και μου ειπαν πως θα τους ερθουν καινουριες παρτιδες απο παρασκευη αν θυμαμε καλα αλλα πιθανον να αργισει λογο της μεγαλης ζητησης του μαλιστα μου ειπε πως εχει κανει και αλος ενας παραγκελια εδω και κανα μηνα και ακομα περιμενουνε συσκευες

:blink: :wacko: :P

ναι...ολοι οι αλλοι εχουν πλεον σε αυτη την τιμη εκτος απο αυτους...μας εχουν πρειξει στη χαζομαρα...

Δημοσ.

Στο κατάστημα Vodafone στην Κηπούπολη που πέρασα χθές το είχαν ( το μεσημέρι ), για κάντε κανένα τηλέφωνο να σας πουν αν υπάρχει κανένα. Το κινητό λέει για 199 ευρώ εύκολα και φυσικά πολλά μπράβο στον τσάκαλο που είδε την προσφορά.

Δημοσ.

Πολυ καλο το thread guys γραφτηκα στο φορουμ γι αυτο..

σημερα που πηγα παντως σε 2 βοντα δεν το ειχαν.. και απο εμπειρια με την εταιρεια οταν δεν το εχουν διαθεσιμο... τρεχα γυρευε.. ιδωμεν..

Δημοσ.

H voda δεν έχει γιατί μέσα στις επόμενες 8 μέρες θα μοιράσει 2000 τέτοια σε όσους έχουν cu . Για την ακρίβεια , με ανανέωση 10 ευρώ μπορεί να πάρουν 2 ή 20 ή 200 λεπτά χρόνου ομιλίας ή 1 από τα 2000 neo v .

Δημοσ.

H voda δεν έχει γιατί μέσα στις επόμενες 8 μέρες θα μοιράσει 2000 τέτοια σε όσους έχουν cu . Για την ακρίβεια , με ανανέωση 10 ευρώ μπορεί να πάρουν 2 ή 20 ή 200 λεπτά χρόνου ομιλίας ή 1 από τα 2000 neo v .

τι εννοεις, σε κληρωση?

Δημοσ.

Για λευκο που ψαχνει μια φιλη της ειπαν μπορει να παει και 15μερες γιατι τα περιμενουν πολλοι (εγω λεω μπορει και μετα τις γιορτες)...

Μονο εδω μεσα τα πουλανε 5 ατομα. Πηρε και CU μπας και, 2€ κερδισε :P .δε παει στο πλαισιο γτ εχει μια μικρο επιδοτηση..

Σε αλλο φορουμ ειδα και αγγελια για 250! ελεος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...