teddy90 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 μιλαω με μια στο facebook και ειμαι σιγουρος οτι ειναι ψευτικο το προφιλ γτ εχω δει τις φωτο και σε αλλο...πως μπορω να την ξεσκεπασω? βοηθηστε...
Nikosgiann Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εγω παντως αν ειχα facebook,θα το εκανα σκοπο ζωης να τη ξεσκεπασω την υπουλη!
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Κλείσε τον λογαριασμό σου.Η χειρότερη ζημία που θα της κάνεις!
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Παιδια εχω εναν στο fb και τον εκανα να νομιζει οτι ειμαι γκομενα. Πειτε τι να τον βαλω να κανει.
ClouD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Να τον βάλεις να κάνει μια προσπάθεια να σε ξεσκεπάσει.
teddy90 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Να τον βάλεις να κάνει μια προσπάθεια να σε ξεσκεπάσει. χαχαχαχαχαχα κορυφη!!! κλαιω
Swimmer21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 μιλαω με μια στο facebook και ειμαι σιγουρος οτι ειναι ψευτικο το προφιλ γτ εχω δει τις φωτο και σε αλλο...πως μπορω να την ξεσκεπασω? βοηθηστε... Μπες εδω http://www.google.gr/imghp και ανεβασε την φωτογραφια της στο google, κανε αναζητηση και δες ποιος εχει την ιδια φωτο με αυτην. (ασε που μπορει η φωτο να ειναι απο καμια διασημη, σε blog η σε κανα πορνοsite κλπ)
johan0497 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Καλύτερα σκεπάσου εσύ και μην ασχολείσαι. Επίσης, μην κάνεις αντ από δω και από κει σαν κανας πικραμένος και σαλιάρης, παρά μόνο τα γνωστά σου πρόσωπα. Αυτήν την ιδέα έχω να προτείνω εγώ και γενικότερα get a life,τι ιδέα θέλεις να την ξεσκεπάσεις και μαλακίες? Πιάστηκες θύμα της φάρσας του και τώρα ζητάς εκδίκηση,ε φά'το τώρα και την επόμενη φορά πρόσεχε. Πριν βιαστείς να απαντήσεις νομίζοντας ότι σου κάνω επίθεση,ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα