kwstass13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εχω τον εξης υπολογιστη -western digital wd10eals 1tb caviar bluetemta2 -msi4650-md1g 1gb -e retail -msi 870a-g54 -kingston khx1333c7d3k2/2gx 2gb(2*1gb) -amd athlon II*4 630 2.8 ghz quad core box tem ocz ocz600sxs2-un steal th xstream2 powtemsuppI1 -apx vortex 3620 black με αυτο το συστημα ειμαι ενταξει και για τα δυο ηχεια????
deesnider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου... Η σύνθεση ενός υπολογιστή, δεν περιορίζει τις επιλογές σου στα ηχεία που θα συνδέσεις επάνω του. Όποια θέλεις βάζεις!
kwstass13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ελεος!!μου προτεινεις ηχεια αξιας 280 ευρω και εγω σου λεω με 80
Navu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου... Η σύνθεση ενός υπολογιστή, δεν περιορίζει τις επιλογές σου στα ηχεία που θα συνδέσεις επάνω του. Όποια θέλεις βάζεις! +1!
cabdik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 οχι τα Χ530 παντως γιατι και παλια σειρα ειναι και δεν ειναι θωρακισμενα μαγνητικα!! και απορω πως υπαρχουν ακομα σε μαγαζια ενω τα Χ540 που ειναι καλυτερα, εχουν εξαφανιστει!! (ισως και για αυτον το λογο να εχουν εξαφανιστει!!) κοιτα η τα Ζ*** η αντιστοιχα σε EDIFIER, ειναι πολυ καλα! θα σου ελεγα να κοιταξεις και σε creative που εχει κατι 5.1 σε αντιστοιχες τιμες με τα Ζ506, αλλα δεν εχω ιδιαν αποψη οποτε ας πουν οσοι τα εχουν ακουσει!!
Navu Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Στην κατηγορία τιμής του ενδιαφέροντός σου, τα προσφερόμενα σετ δεν είναι τίποτε παραπάνω από 4-5 κλαμπατσιμπανέ κουτάκια που παίζουν έναν τσίκι-τσίκι ήχο (με απροσδιόριστα πρίμα και μεσαία) και ένα dominant subwoofer που κάτω από την επίφαση μπάσου ισχυρίζεται ότι αναπαράγει το χαμηλό. ΑΝ ΔΕΝ ήταν και τα games που θες να καλύψεις μέσα στις ανάγκες σου, θα σου έλεγα ευθέως "ξέχνα τα 5.1 της τρέλας και πάρε κάνα αξιοπρεπές 2.0/2.1 σε αυτά τα λεφτά". Πέρασα από αυτή την κατάσταση (των entry-level 5.1), αλλά και με πιο σοβαρά (έως πολύ σοβαρά και ακριβά) 5.1 σετ που είχα ΔΕΝ είχα ποτέ αυτό που θα περίμενε κάποιος ως ανταπόδοση για την τιμή τους. Θεωρώ το τίμημα πολύ μεγάλο απλώς και μόνο για να έχω την ψευδαίσθητη ότι βρίσκομαι "μέσα" στη δράση σε έντονες σκηνές μάχης πχ. Τα Edifier βρίσκονται σίγουρα κλάσεις πιο πάνω σε όλους τους τομείς (σε σύγκριση πάντα με τα ηχεία υπό συζήτηση), αλλά το ίδιο κλάσεις πάνω βρίσκεται και η τιμή τους...
deesnider Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Edifier S550 http://www.grande-utopia-em.com/ :lol: :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα