Mygiakism Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια, εχω αυτη την εκδοση 4στορυ και θελο να κανω χακ τι κανω??????????????????????????????????????????????????????? :cry: :cry:
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν νομιζω κανεις να σου απαντησει ακομα και να ξερει, πως να κανεις hack...εδω ειμαστε δικαιοι players σε οτι και αν παιζουμε online...καλυτερα μαθε να παιζεις ή αμα πιστευεις πως χανεις λογω cheat αλλων παιχτων και δεν μπορεις να το αποφυγεις, αλλαξε παιχνιδι....
Mygiakism Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ρε φίλε, ένας φίλος μου το θέλει, ξέρεις τίποτα ? αν όχι τι να κάνουμε... εγώ απλά ρωτάω αν ξέρει κανείς δεν ρωτάω τη γνώμη του... OK :angry:
aekoupoli Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 καλυτερα ψαξε στο google για να μην σου εχει απαντησει κανεις τοσες μερες μαλλον δεν θα σου απαντησουν
Mygiakism Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 καλυτερα ψαξε στο google για να μην σου εχει απαντησει κανεις τοσες μερες μαλλον δεν θα σου απαντησουν δεν βρισκο τιποτα ειναι για πιο παλια εκδοση :cry:
nilox154 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα