Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Ψάχνω ενα πρόγραμμα το οποίο να αναπαράγει ΟΛΕΣ τις μορφές video και να διαβάζει και εξωτερικούς υποτίτλους στα ελληνικά(αλλά προγράμματα βάζεις εξωτερικούς υποτίτλους στα ελληνικά και τα βγάζει σε άλλες γλωγσες)

Δημοσ.

Καλησπέρα... Ψάχνω ενα πρόγραμμα το οποίο να αναπαράγει ΟΛΕΣ τις μορφές video και να διαβάζει και εξωτερικούς υποτίτλους στα ελληνικά(αλλά προγράμματα βάζεις εξωτερικούς υποτίτλους στα ελληνικά και τα βγάζει σε άλλες γλωγσες)

KMPlayer...

Απιστευτα ελαφρυς και με πληθωρα επιλογων...

Δημοσ.

Το KMPlayer το είχα και παλιά και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και το K-Lite Mega Codec Pack θα το δοκιμάσω... Γίνεται ώμος να κάνω το Windows Media Player να παίξει όλες τις μορφές video (και αν όχι όλες τις πιο συνηθισμένες)

Δημοσ.

VLC - Video Lan Player - ολοι οι players που περνουν subs παιζουν και ελληνικα απλος θελουν settings

το καλύτερο για μένα, λιτό, ελαφρύ και παίζει τα πάντα.

Επίσης και το media player classic

Το KMPlayer το είχα και παλιά και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και το K-Lite Mega Codec Pack θα το δοκιμάσω... Γίνεται ώμος να κάνω το Windows Media Player να παίξει όλες τις μορφές video (και αν όχι όλες τις πιο συνηθισμένες)

πρέπει να περάσει codecs για να παίζει και νομίζω δεν υπάρχει λόγος, εκτός βέβαια αν το προτιμάς, αλλα δοκίμασε κ τα άλλα μηπως γλιτώσεις τη μανούρα με codecs κλπ

Δημοσ.

νομίζω πως όταν περάσεις το K-Lite Mega Codec Pack σου βγάζει επιλογή με ποιό πρόγραμμα θέλεις να αναπαράγεις τα αρχεία, όπου και μπορείς να διαλέξεις τον WMPlayer

Ισχυει οντως...

Δημοσ.

Σου είπε ο Σνουκα στο 8ο Post.

Το klite βάζει και το mpc αλλά δεν είναι δεσμευτικό. Οι codecs δουλεύουν και με τον wmp.

Αν δεν θέλεις να βάλεις ολόκληρο πακέτο μπορείς να βάλεις μόνο ffdshoe tryouts μαζί με το Haali και ίσως το vobsub αν δεν θέλεις να αφήσεις το ffdshow να αναλάβει την προβολή υπότιτλων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...