evoracing Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα... Ψάχνω ενα πρόγραμμα το οποίο να αναπαράγει ΟΛΕΣ τις μορφές video και να διαβάζει και εξωτερικούς υποτίτλους στα ελληνικά(αλλά προγράμματα βάζεις εξωτερικούς υποτίτλους στα ελληνικά και τα βγάζει σε άλλες γλωγσες)
biomecanoid Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 VLC - Video Lan Player - ολοι οι players που περνουν subs παιζουν και ελληνικα απλος θελουν settings
gagarin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα... Ψάχνω ενα πρόγραμμα το οποίο να αναπαράγει ΟΛΕΣ τις μορφές video και να διαβάζει και εξωτερικούς υποτίτλους στα ελληνικά(αλλά προγράμματα βάζεις εξωτερικούς υποτίτλους στα ελληνικά και τα βγάζει σε άλλες γλωγσες) KMPlayer... Απιστευτα ελαφρυς και με πληθωρα επιλογων...
mchls Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε το ανεπιφυλακτα... Μακραν το καλυτερο http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm
evoracing Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Το KMPlayer το είχα και παλιά και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και το K-Lite Mega Codec Pack θα το δοκιμάσω... Γίνεται ώμος να κάνω το Windows Media Player να παίξει όλες τις μορφές video (και αν όχι όλες τις πιο συνηθισμένες)
remalis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 VLC - Video Lan Player - ολοι οι players που περνουν subs παιζουν και ελληνικα απλος θελουν settings το καλύτερο για μένα, λιτό, ελαφρύ και παίζει τα πάντα. Επίσης και το media player classic Το KMPlayer το είχα και παλιά και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και το K-Lite Mega Codec Pack θα το δοκιμάσω... Γίνεται ώμος να κάνω το Windows Media Player να παίξει όλες τις μορφές video (και αν όχι όλες τις πιο συνηθισμένες) πρέπει να περάσει codecs για να παίζει και νομίζω δεν υπάρχει λόγος, εκτός βέβαια αν το προτιμάς, αλλα δοκίμασε κ τα άλλα μηπως γλιτώσεις τη μανούρα με codecs κλπ
mchls Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Αμα δοκιμασεις και το μαθεις το media player classic θα ξεχασεις μετα το windows media player...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 νομίζω πως όταν περάσεις το K-Lite Mega Codec Pack σου βγάζει επιλογή με ποιό πρόγραμμα θέλεις να αναπαράγεις τα αρχεία, όπου και μπορείς να διαλέξεις τον WMPlayer
mchls Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 νομίζω πως όταν περάσεις το K-Lite Mega Codec Pack σου βγάζει επιλογή με ποιό πρόγραμμα θέλεις να αναπαράγεις τα αρχεία, όπου και μπορείς να διαλέξεις τον WMPlayer Ισχυει οντως...
evoracing Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά...Για το Windows Media Player που μπορώ να βρω Codes???
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Σου είπε ο Σνουκα στο 8ο Post. Το klite βάζει και το mpc αλλά δεν είναι δεσμευτικό. Οι codecs δουλεύουν και με τον wmp. Αν δεν θέλεις να βάλεις ολόκληρο πακέτο μπορείς να βάλεις μόνο ffdshoe tryouts μαζί με το Haali και ίσως το vobsub αν δεν θέλεις να αφήσεις το ffdshow να αναλάβει την προβολή υπότιτλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα