Terteri Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Vtsola είπε Παιδιά Κυριακή θα πάρω το βραδινό τρένο για Θεσσαλονίκη κ έχω αγχωθεί είναι τόσο επικίνδυνα όσο λενε; θα κινδυνεψω;έχει Έλληνες στο σταθμό; αγόρι 21 είμαι Η αλήθεια είναι πως πρεπει να εισαι προετοιμασμένος να ταξιδεψεις με το μισο πακισταν.. Συμβουλή: Βαγόνι 5, 6 μακρια !! βρες θέση στα άλλα..συνήθως εκει γινεται πανικός απο αλλοδαπούς.. Αν πάλι τα βρεις σκούρα, η επιλογη είναι να κατσεις σε μια θέση που δεν ειναι δική σου μεχρι να σε σηκώσουν (αν σε σηκώσουν) ώστε να εισαι κοντά σε καποιους που σου φαίνονται πιο νορμαλ και έλληνες..αλλιώς κυλικείο! Εγώ στο τελευταίο μου ταξίδι αυτό έκανα, γιατι έτυχε να ειμαι η μοναδική κοπέλα στο βαγόνι..οποτε δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω εκει μέσα.. Για να την παλέψεις πάρε ακουστικά, γυαλιά ηλίου, ζακέτα και power bank... Καλό σου ταξίδι! 1 1
michael92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Vtsola είπε Παιδιά Κυριακή θα πάρω το βραδινό τρένο για Θεσσαλονίκη κ έχω αγχωθεί είναι τόσο επικίνδυνα όσο λενε; θα κινδυνεψω;έχει Έλληνες στο σταθμό; αγόρι 21 είμαι
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Terteri είπε γιατι έτυχε να ειμαι η μοναδική κοπέλα στο βαγόνι.. Σ' αρέσει να ζεις επικινδύνως α; Tι ακολουθεί; σαφάρι στην Αφρική;
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Σ' αρέσει να ζεις επικινδύνως α; Tι ακολουθεί; σαφάρι στην Αφρική; Δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να πάθει κάτι μέσα στο τρένο ενώ ήταν ξύπνια;
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να πάθει κάτι μέσα στο τρένο ενώ ήταν ξύπνια; Καν'την εικόνα με 1 ώρα πριν, Terteri είπε ακουστικά, γυαλιά ηλίου, ζακέτα και power bank... Kάτι μου λέει πως δεν ήταν πολύ ξύπνια 1
Terteri Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Σ' αρέσει να ζεις επικινδύνως α; Tι ακολουθεί; σαφάρι στην Αφρική; Xαχααχαχα... Τι να κάνω..!?Δεν ήξερα.. Ενα σαφαρι θα το εκανα να σου πω την αλήθεια..! 6 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Καν'την εικόνα με Kάτι μου λέει πως δεν ήταν πολύ ξύπνια Αφου βρηκα καλη θέση, κοιμήθηκα κανένα 2 ωρο ..😛
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Πηγα πριν 10 μερες Θεσσαλονικη με το τρενο .Κανενα απολυτως πρόβλημα Εφυγα 6:22 από Αθηνα και την επομενη μερα 18:15 από Θεσσαλονικη Από Αθηνα μονο δυο στασεις Λιανοκλαδι και Λαρισσα αλλα στον γυρισμο ειχε καμμια δεκαρια στασεις αλλα εκανε τον ιδιο χρονο. Εκανε 4 ωρες και 8 λεπτα ακριβως και στο πηγαινε και στο ελα . Power bank δεν χρειαστηκα αν και ειχα δυο μαζι μου γιατι εχεις θεσεις φορτισης στα καθίσματα αναμεσα στα παραθυρα . Δικτυο δεδομενων κινητης όμως τραγικο Μεσα από την εφαρμογή για κινητα της TRENOSE 62 ευρω με επιστροφή ενώ από την ιστοσελιδα 90 ευρω. Β Θεση .
qwertyuiop2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει κανένας λόγος για νυχτερινά τρένα, κτελ , αεροπλάνα, αυτοκίνητα και λοιπές αηδίες ενώ το τυπικό, γρήγορο κι ασφαλέστατο 4ωρο τρενάκι με τη φανταστική διαδρομή, τους άνετους χώρους για βόλτα και το πλήρως εξοπλισμένο-σχετικά οικονομικό κυλικείο κοστίζει 58-62 ευρώ μέσω app και μπορεί να πέσει έως και στα 30 μέσω της ευρωπαϊκής κάρτας νέων (αν είστε ως 34 ετών).
Terteri Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Δεν υπάρχει κανένας λόγος για νυχτερινά τρένα, κτελ , αεροπλάνα, αυτοκίνητα και λοιπές αηδίες ενώ το τυπικό, γρήγορο κι ασφαλέστατο 4ωρο τρενάκι με τη φανταστική διαδρομή, τους άνετους χώρους για βόλτα και το πλήρως εξοπλισμένο-σχετικά οικονομικό κυλικείο κοστίζει 58-62 ευρώ μέσω app και μπορεί να πέσει έως και στα 30 μέσω της ευρωπαϊκής κάρτας νέων (αν είστε ως 34 ετών). Κάνει όντως 4 ωρα..? Γιατί κάποτε τις 6,5 ωρες τις είχες στο τσεπάκι σου, ασχέτως που έλεγαν 5 και κάτι αν θυμάμαι καλά..βέβαια ειχε και 9€, 19€ και 29€..
Προτεινόμενες αναρτήσεις