shadowfax-1- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Kαλη επιτυχια σε ολους.Ευχαριστουμε πολυ και για το διαγωνισμο παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Καλά θα 'ναι, όσοι ΔΕΝ "καίγονται" για το βιβλίο (όπως εγώ) να μην λάβουν μέρος στη συμμετοχή για να κληρωθούν τα άτομα που πραγματικά γουστάρουν St. Jobs. Κάνω αυτή την έκκληση για μην πάει το βιβλίο σε κάποιον που μπορεί και να μην το διαβάσει ποτέ, ή έστω κι αυτοί που έχουν την οικονομική άνεση να το αγοράσουν σε σχέση με άλλους που η αγορά του βιβλίου θα γίνει "αισθητή" στην τσέπη τους. Καλή τύχη κι ελπίζω να σας εμπνεύσει δημιουργικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Καλά θα 'ναι, όσοι ΔΕΝ "καίγονται" για το βιβλίο (όπως εγώ) να μην λάβουν μέρος στη συμμετοχή για να κληρωθούν τα άτομα που πραγματικά γουστάρουν St. Jobs. Κάνω αυτή την έκκληση για μην πάει το βιβλίο σε κάποιον που μπορεί και να μην το διαβάσει ποτέ, ή έστω κι αυτοί που έχουν την οικονομική άνεση να το αγοράσουν σε σχέση με άλλους που η αγορά του βιβλίου θα γίνει "αισθητή" στην τσέπη τους. Καλή τύχη κι ελπίζω να σας εμπνεύσει δημιουργικά. Οντως, εγω θα προτιμουσα βιογραφια Dennis Richie για παραδειγμα... αν υπαρχει!!! Του jobs για κανενα λογο δεν θα καθομουν να την διαβασω... ποσο μαλλον αν μεσα απο οτι λεγαμε εχουν μπει πραγματα που δεν ισχυουν λογω μαρκετινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioshrist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Πολύ ωραίο παιδιά. Μπράβο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wlearn.gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια για την διενέργεια του διαγωνισμού. Πολύ καλή κίνηση!! Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες Ακης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 To βιβλίο είναι καταπληκτικό παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 θα είναι ενδιαφέρον βιβλίο.. καλή επιτυχία σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsenex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ωραίος διαγωνισμός, kudos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 δήλωσα συμμετοχή αλλά δε το θέλω.. (αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσω... :-p ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xctaek21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Καλά θα 'ναι, όσοι ΔΕΝ "καίγονται" για το βιβλίο (όπως εγώ) να μην λάβουν μέρος στη συμμετοχή για να κληρωθούν τα άτομα που πραγματικά γουστάρουν St. Jobs. Κάνω αυτή την έκκληση για μην πάει το βιβλίο σε κάποιον που μπορεί και να μην το διαβάσει ποτέ, ή έστω κι αυτοί που έχουν την οικονομική άνεση να το αγοράσουν σε σχέση με άλλους που η αγορά του βιβλίου θα γίνει "αισθητή" στην τσέπη τους. Καλή τύχη κι ελπίζω να σας εμπνεύσει δημιουργικά. Οποιος καίγεται για το βιβλίο λογικό δεν είναι να το εχει αγοράσει; 17 ευρώ κάνει το βιβλίο. Μη τρελενόμαστε δεν είναι και η κλήρωση ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andypolitis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ένα μεγάλο μπράβο για την κίνηση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
indian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Οι βιογραφίες επιτυχημένων ανθρώπων είναι πάντα ενδιαφέρουσες και θα έλεγα διδακτικές. Ωραία διαγωνισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 δε πιστευω με το κλικ στο μηλο να κραταει τα προσωπικα μας δεδομενα και να τα στειλει στην apple και μετα να μας ερχεται σπαμ στο σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazomania Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Λες να κερδίσω! Δεν έχω κερδίζει ποτέ στη ζωή μου! Καλή ιδέα παιδιά να συνεχίσετε έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Καλη μου τύχη ελπίζω να κερδίσω κ εγω μια φορα σ´ ένα διαγωνισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις