Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Φίλε, μπορεί να το καταλάβει πανεύκολα ο γιατρός.
Dimitris362 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 εγω που κανω 1-2 τσιγαρα την εβδομαδα εδω και 7-8 μηνες το καταλαβε
nicoc89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε. εμ δεν κάνουμε πλάκα με τέτοια θέματα , αύριο μπορεί να δω χάουζ και να σκεφτώ να σε εγχειρίσω , θα κάτσεις?
gokuthelegend Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 αδερφέ είσαι 18 χρονών και φοβάσαι ότι θα μάθουν οι δικοί σου οτι καπνίζεις? εισαι ενήλικος , δεν δίνεις λόγο σε κανέναν όσων αφορά το σώμα σου. βλέπω το avatar σου και αναρωτιέμαι .. τεσπα άμα το καταλάβει ο γιατρός στα τέτοια σου , τσιγάρο καπνίζεις δεν σουτάρεις ζα για να το πει στους δικούς σου αν και πάλι αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται λόγο ιατρικού απορρήτου το οποίο βέβαια απ ότι ξέρω δεν ισχύει προς τους κηδεμόνες σου όταν είσαι ανήλικος. αν του κόψουν το "χαρτζιλίκι" τότες θα δεις πως θα τους δείνει τον λόγο.
nicoc89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 @gokuthelegend έχεις ένα δίκιο αλλα 18 χρονών μπορεί να βρει δουλειά , έστω της πείνας τουλάχιστον να έχει το δικό του χαρτζιλίκι και να μην δίνει λόγο τι κάνει στην ζωή του.
blackdeagle Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 αδερφέ είσαι 18 χρονών και φοβάσαι ότι θα μάθουν οι δικοί σου οτι καπνίζεις? εισαι ενήλικος , δεν δίνεις λόγο σε κανέναν όσων αφορά το σώμα σου. βλέπω το avatar σου και αναρωτιέμαι .. τεσπα άμα το καταλάβει ο γιατρός στα τέτοια σου , τσιγάρο καπνίζεις δεν σουτάρεις ζα για να το πει στους δικούς σου αν και πάλι αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται λόγο ιατρικού απορρήτου το οποίο βέβαια απ ότι ξέρω δεν ισχύει προς τους κηδεμόνες σου όταν είσαι ανήλικος. Ναι βρε γιατι ναι ενα μπορει να μου κοψουν χαρτζιλικι αλλα το κραταω μυστικο τοσο καιρο γιατι να μου την χαλασει ο οδοντιατρος.... ε ενταξει αμα μου πει κατι θα του πω να μην πει τιποτα και τελείωσε!
Mika Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 να εχεις υπ οψιν σου οτι κατα πασα πιθανοτητα οι γονεις σου το ξερουν.
blackdeagle Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 να εχεις υπ οψιν σου οτι κατα πασα πιθανοτητα οι γονεις σου το ξερουν. από που βρε;
-nick- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Να κοψουν το χαρτζιλικι σε παιδι 18 χρονων επειδη μαθαν για το καπνισμα. Δεν ξερω, μου ακουγεται πολυ ασχημο.
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αρκετά προτιμότερο από το να του πληρώνουν τα τσιγάρα.
blackdeagle Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αρκετά προτιμότερο από το να του πληρώνουν τα τσιγάρα. ρε παιδιά αχαχαχαχ το κάνατε λες και δεν μπορω χωρις τσιγάρα λες και κανω 2-3 πακέτα την ημέρα... 4-5 τσιγάρα κάνω με την παρεα τιποτα αλλο..!
Adon1s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά αχαχαχαχ το κάνατε λες και δεν μπορω χωρις τσιγάρα λες και κανω 2-3 πακέτα την ημέρα... 4-5 τσιγάρα κάνω με την παρεα τιποτα αλλο..! μπραβο ρε
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά αχαχαχαχ το κάνατε λες και δεν μπορω χωρις τσιγάρα λες και κανω 2-3 πακέτα την ημέρα... 4-5 τσιγάρα κάνω με την παρεα τιποτα αλλο..! κάνε copy το link του post σου και paste στον browser σε 2 χρόνια να δεις τι αστείο που θα σου φανεί τότε που θα κάνεις ένα πακέτο τη μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις