Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε.

εμ δεν κάνουμε πλάκα με τέτοια θέματα , αύριο μπορεί να δω χάουζ και να σκεφτώ να σε εγχειρίσω , θα κάτσεις?

Δημοσ.

αδερφέ είσαι 18 χρονών και φοβάσαι ότι θα μάθουν οι δικοί σου οτι καπνίζεις? εισαι ενήλικος , δεν δίνεις λόγο σε κανέναν όσων αφορά το σώμα σου.

βλέπω το avatar σου και αναρωτιέμαι ..

τεσπα άμα το καταλάβει ο γιατρός στα τέτοια σου , τσιγάρο καπνίζεις δεν σουτάρεις ζα για να το πει στους δικούς σου αν και πάλι αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται λόγο ιατρικού απορρήτου το οποίο βέβαια απ ότι ξέρω δεν ισχύει προς τους κηδεμόνες σου όταν είσαι ανήλικος.

αν του κόψουν το "χαρτζιλίκι" τότες θα δεις πως θα τους δείνει τον λόγο.

Δημοσ.

@gokuthelegend

έχεις ένα δίκιο αλλα 18 χρονών μπορεί να βρει δουλειά , έστω της πείνας τουλάχιστον να έχει το δικό του χαρτζιλίκι και να μην δίνει λόγο τι κάνει στην ζωή του.

Δημοσ.

αδερφέ είσαι 18 χρονών και φοβάσαι ότι θα μάθουν οι δικοί σου οτι καπνίζεις? εισαι ενήλικος , δεν δίνεις λόγο σε κανέναν όσων αφορά το σώμα σου.

βλέπω το avatar σου και αναρωτιέμαι ..

τεσπα άμα το καταλάβει ο γιατρός στα τέτοια σου , τσιγάρο καπνίζεις δεν σουτάρεις ζα για να το πει στους δικούς σου αν και πάλι αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται λόγο ιατρικού απορρήτου το οποίο βέβαια απ ότι ξέρω δεν ισχύει προς τους κηδεμόνες σου όταν είσαι ανήλικος.

Ναι βρε γιατι ναι ενα μπορει να μου κοψουν χαρτζιλικι αλλα το κραταω μυστικο τοσο καιρο γιατι να μου την χαλασει ο οδοντιατρος....

ε ενταξει αμα μου πει κατι θα του πω να μην πει τιποτα και τελείωσε!

Δημοσ.

Να κοψουν το χαρτζιλικι σε παιδι 18 χρονων επειδη μαθαν για το καπνισμα. Δεν ξερω, μου ακουγεται πολυ ασχημο.

Δημοσ.

Αρκετά προτιμότερο από το να του πληρώνουν τα τσιγάρα.

ρε παιδιά αχαχαχαχ το κάνατε λες και δεν μπορω χωρις τσιγάρα λες και κανω 2-3 πακέτα την ημέρα...

4-5 τσιγάρα κάνω με την παρεα τιποτα αλλο..!

Δημοσ.

ρε παιδιά αχαχαχαχ το κάνατε λες και δεν μπορω χωρις τσιγάρα λες και κανω 2-3 πακέτα την ημέρα...

μπραβο ρε

Δημοσ.

κάνε copy το link του post σου και paste στον browser σε 2 χρόνια να δεις τι αστείο που θα σου φανεί τότε που θα κάνεις ένα πακέτο τη μέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...