Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να βγαλω μια Χρεωστικη καρτα απο την ATEBank η καρτα λεγεται ΑΤΕnet VISA Debit Και ηθελα να ρωτισω για παραδηγμα αν της κανω καταθεση 10 ευρο και παω και κανω μια αγορα απο το ιντερνετ 15 θα μου παει -5 γινεται κατι τετοιο στην χρεωστικη????...Εγω την καρτα την θελω για να παιζω στοιχημα στο ιντερνετ οποιος γνωριζει ας με βοη8ησει

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ΑΤΕnet VISA Debit δεν δουλεύει στο ιντερνετ, δυστυχώς.

Eγω την θελω μονο για να παιζω στοιχημα οχι για αγορες μονο να περνω τα λεφτα απο την bwin αν κερδιζω....Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αυτοιν η καρτα παει μειον αν δεν εχεις λεφτα μεσα μπορεις να μου απαντησεις???

Δημοσ.

Παιδια θελω να βγαλω μια Χρεωστικη καρτα απο την ATEBank.

Η καρτα λεγεται ΑΤΕnet VISA Debit.

Και ηθελα να ρωτισω:

για παραδηγμα αν της κανω καταθεση 10 ευρο και παω και κανω μια αγορα απο το ιντερνετ 15, θα μου παει -5 γινεται κατι τετοιο στην χρεωστικη????

...Εγω την καρτα την θελω για να παιζω στοιχημα στο ιντερνετ οποιος γνωριζει ας με βοη8ησει

Eγω την θελω μονο για να παιζω στοιχημα οχι για αγορες μονο να περνω τα λεφτα απο την bwin αν κερδιζω....

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αυτοιν η καρτα παει μειον αν δεν εχεις λεφτα μεσα μπορεις να μου απαντησεις???

Το διόρθωσα.

Μαθε να βάζεις τελείες και παραγράφους

Δημοσ.

Λες να σου επιτρέψει να χρησιμοποιήσεις ποσό που δεν έχεις μέσα στην κάρτα? Ε?

Nαι φιλε μου..

γινεται κατι τετοιο γνωριζεις??

Δημοσ.

οχι φίλε. αυτό γίνεται μονο με τις πιστωτικές. Στις χρεωστικές όσα έχεις τόσα σου τραβάει. Παραπάνω δεν σε αφήνει.

Δημοσ.

Ωραια διλαδη δεν γινεται παραπανο χρεωση απο αυτα που εχεις μεσα αυτο ειναι σιγουρο??

Παιδια ποια χρεωστικη καρτα μου προτείνεται την θελω για να παιζω στοιχημα ποιο πολυ??

Δημοσ.

Παιδια θελω να βγαλω μια Χρεωστικη καρτα απο την ATEBank η καρτα λεγεται ΑΤΕnet VISA Debit Και ηθελα να ρωτισω για παραδηγμα αν της κανω καταθεση 10 ευρο και παω και κανω μια αγορα απο το ιντερνετ 15 θα μου παει -5 γινεται κατι τετοιο στην χρεωστικη????...Εγω την καρτα την θελω για να παιζω στοιχημα στο ιντερνετ οποιος γνωριζει ας με βοη8ησει

Χρειαζεσαι visa electron..

Χρονια κανω συναλαγες με χρεωστικες η καλυτερη και ποιο γρηγορη στο να παρεις μια καρτα

ειναι η Τραπεζα Κυπρου.

Προσεχε ομως γιατι πολλες τραπεζες βγαζουν καρτες χρεωστικες αλλα δεν μπορεις να κανεις αγορες η να παιξεις στοιχημα.

Ζητα αυτην και δεν θα εχει προβλημα.

http://www.bankofcyprus.gr/Cards_Gr/debitcard_gr/

Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις μια Paysafecard που πουλανε στο περιπτερο αν τυχων φοβασαι συναλαγες με καρτα.

Δημοσ.

Eγω την θελω μονο για να παιζω στοιχημα οχι για αγορες μονο να περνω τα λεφτα απο την bwin αν κερδιζω....Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αυτοιν η καρτα παει μειον αν δεν εχεις λεφτα μεσα μπορεις να μου απαντησεις???

Το ΑΤΕnet VISA Debit όκι ντουλεύει στα ιντερνετ.

Δημοσ.

Φίλε μου, η Αγροτική τράπεζα έχει προπληρωμένη, αν ψήνεσαι μπορείς να βγάλεις τέτοια, εγώ τέτοια έβγαλα πρόσφατα. Αν έχεις λογαριασμό στην ΑΤΕ και έχει βγάλει την απλή κάρτα αναλήψεων (αυτή που εσύ λες χρεωστική), μπορείς να πηγαίνεις στο ΑΤΜ με την απλή κάρτα και να μεταφέρεις χρήματα στην προπληρωμένη. Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να τρέχεις μέχρι το μηχάνημα της ΑΤΕ, αλλά μπορείς να πας ότι μέρα και ώρα θες, ακόμη και αν είναι κλειστό το κατάστημα. Μια άλλη λύση πάλι με την προπληρωμένη κάρτα της ΑΤΕ, είναι να κάνεις λογαριασμό e-banking και να κάνεις από το σπίτι σου την μεταφορά των χρημάτων.

Δημοσ.

Μια σημείωση,αρνητική θα τολμούσα να πω... Εμαθα πως για να "φορτίσεις-αποφορτίσεις" την προπληρωμένη της πειραιώς, χρεώνεσαι πλέον, 2 ευρω!

Αδιανόητο. :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...