Προς το περιεχόμενο

Το 3DMark έρχεται και στο Android


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τις συσκευές tablet και smartphones να έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας, είναι απολύτως φυσιολογικό η αγορά των games να επεκτείνεται σε αυτά ολοένα και περισσότερο. Για το λόγο αυτό η Futuremark, η εταιρεία που που έχει αναπτύξει το benchmark εργαλείο 3DMark για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για κυκλοφορία του δημοφιλούς προγράμματός της σε έκδοση για την πλατφόρμα του Android μέσα στο 2012.

 

Μέσα από το Δελτίο Τύπου της εταιρείας φαίνεται ότι το 3DMark για Android θα επικεντρώνεται περισσότερο σε tablets συσκευές που θα τρέχουν το λογισμικό της Google παρά σε smartphones. Αυτό είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η μεγαλύτερη οθόνη των tablets είναι αρκετά πιο βολική για gaming απ’ ότι αυτή των smartphones. Άλλωστε τα tablets έχουν ιδανικότερη επεξεργαστική ισχύ έτσι ώστε να υποστηρίξουν καλύτερα παιχνίδια υψηλης ανάλυσης.

 

Διευκρινίζεται ότι το 3DMark για Android θα πραγματοποιεί συγκριτικές δοκιμές σχετικά με το rendering, τεστ σχετικά με τον επεξεργαστή και άλλα συγκριτικά φυσικής. Τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται με “εκπληκτικά” όπως υποστηρίζει η εταιρεία γραφικά, και θα μπορούν να συγκριθούν online με αποτελέσματα άλλον χρηστών του Android. ο τρόπος με τον οποίο θα αναπαριστώνται τα αποτελέσματα θα είναι ίδιος με αυτόν που θα παρουσιαστεί στην έκδοση του προγράμματος για τα Windows 8.

 

Link.png Site: neowin.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

poor man's benchmark:

αν παίζει απροβλημάτιστα (χωρίς να κολλάει) Angry Birds, πάρτο, είναι καλό το κινητό..! :mrgreen:

 

πέρα από τη πλάκα, όχι πάλι με τα benchmark shit, pc θα καταντήσει πάλι το θέμα (ήδη η αγορά android είναι πολύ fragmented, θα έχουμε και ta benches τώρα)

 

 

 

 

..(είπα να πω τον πόνο μου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιά benches,σε λίγο μας βλέπω με κολλητήρια και κατσαβίδια ακριβείας να αλλάζουμε το h/w του κινητού μας...

 

Πολλά από αυτά ανοίγουν μονό με σφυροκάλεμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα αρχισουν σιγα-σιγα και οι μοντες στα tablets για overclocking ωστε να βγαζουν μεγαλυτερο σκορ, θα δουμε και κανενα tablet με προσαρμοσμενο κανιστρο LN2 να ψυχετε στους -196 και συχνοτητα 5Ghz... θα μπει και νεα κατηγορια για τα tablets στα overclocking events και καπου εκει θα εχουν εξισωθει πλεον με τα PC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...