Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που λέω ρε παιδί μου, εντάξει δε μπορεί, τελείωσε με το μερεμέτι χτίσιμο σκάει ένα θρεντ "DIY διαστημόπλοιο".

Δημοσ.

Εκεί που λέω ρε παιδί μου, εντάξει δε μπορεί, τελείωσε με το μερεμέτι χτίσιμο σκάει ένα θρεντ "DIY διαστημόπλοιο".

:mrgreen: (καλό)

Δημοσ.

Εδώ τους έχει αναλυτικά.

Link

χμμ ναι είναι αναλυτικά, μόνο η τιμή λείπει... και καλύτερα ίσως, γιατί δεν έχω τα υπογλώσσια μαζί μου τώρα :-)

Δημοσ.

Οκ τους μηχανισμούς θα τους βρώ με τα links που μου δώσατε, αυτό που με προβληματίζει είναι το πως θα γίνουν οι ενώσεις στο βασικό σώμα τις συρταριέρας χωρίς να φαίνονται βίδες κλπ. Εννοώ δηλαδή, πως θα κολλήσει το πάνω κομμάτι του σώματος με τα πλαινά, γιατί εδω τώρα δεν είναι κόντρα πλακέ θαλλάσης που οκ θα κάνω τις τρύπες, θα το κολλήσω, θα το στοκάρω και θα το βάψω και δεν θα φαίνεται τίποτα, εδώ αυτή η κατασκευή θα γίνει με μελαμίνες λευκές και λευκό pvc στο σόκορο... τί λέτε βρε παιδιά; Δείτε και την εικόνα που έχω βάλει στο πρώτο post για να καταλάβετε τι εννοώ :-)

Δημοσ.

Οκ τους μηχανισμούς θα τους βρώ με τα links που μου δώσατε, αυτό που με προβληματίζει είναι το πως θα γίνουν οι ενώσεις στο βασικό σώμα τις συρταριέρας χωρίς να φαίνονται βίδες κλπ. Εννοώ δηλαδή, πως θα κολλήσει το πάνω κομμάτι του σώματος με τα πλαινά, γιατί εδω τώρα δεν είναι κόντρα πλακέ θαλλάσης που οκ θα κάνω τις τρύπες, θα το κολλήσω, θα το στοκάρω και θα το βάψω και δεν θα φαίνεται τίποτα, εδώ αυτή η κατασκευή θα γίνει με μελαμίνες λευκές και λευκό pvc στο σόκορο... τί λέτε βρε παιδιά; Δείτε και την εικόνα που έχω βάλει στο πρώτο post για να καταλάβετε τι εννοώ :-)

Άν βάλεις γωνίες και τα βιδώσει απο την μέσα μεριά μήπως θα είναι καλύτερο? Θα βάλεις και κοντές βίδες να μην βγουν απο την άλλη μεριά και δεν θα φαίνονται...

Δημοσ.

Άν βάλεις γωνίες και τα βιδώσει απο την μέσα μεριά μήπως θα είναι καλύτερο? Θα βάλεις και κοντές βίδες να μην βγουν απο την άλλη μεριά και δεν θα φαίνονται...

Thanx για τη πρόταση φίλε, κι εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά αλλά μου φάνηκε λίγο φθηνοκατασκεύη και γιαυτό έψαχνα κάποιο πιό επαγγελματικό/στιβαρό τρόπο για να το δέσω.

Ρε συ zoranb έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να φτιάξεις site-blog με DIY κατασκευές? Θα βοηθούσες πολύ κόσμο μα το θεό.

Το έχω σκεφτεί αλλά εδώ ακόμα προσπαθώ να μάθω, πού να βοηθήσω; Όχι πως δεν θέλω αλλά είμαι σούπερ αρχάριος, το μόνο που έχω σαν όπλο είναι πως είμαι τελειομανής και τουλάχιστον ότι κάνω θάλω να το κάνω τέλεια!

Μόλις μάθω όμως μερικά πράγματα και είμαι ικανοποιημένος με αυτό που θα παράγω ίσως το κάνω ;)

Όσο για το άλλο που λες πως θα βοηθούσα κόσμο, πιστεύεις πως έχει φτιάξει κανείς τίποτά απόσα θέλω να φτιάξω, αμφιβάλλω εάν χρειάστηκε κανείς κανένα "ντουλαπάκι" και να το έφτιαξε με τη βοήθεια του thread μου... "Υπάρχει κανείς;"

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...