Zugzwang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, insomniacs! Σε λίγες μέρες πρόκειται να έχω ένα γλυκύτατο pomeranian στα χέρια μου Επειδή όμως ξέρω ότι τα σκυλάκια δεν είναι παιχνίδια, θέλω να προετοιμαστώ σωστά πριν έρθει στο νέο του σπιτάκι. Πέρα από διάφορες βασικές συμβουλές από άλλους ζωόφιλους και από site, θα ήθελα να έχω και τον κατάλληλο εξοπλισμό (μπολάκια για φαγητό και νερό, σουπλά γι' αυτά για να μη λερώνεται πολύ το πάτωμα, κρεβατάκι, περιλαίμιο, βούρτσα για το τρίχωμα, παιχνιδάκια κτλ --σαμπουάν και τροφή θα αγοράσω από το pet shop της γειτονιάς μου για να είμαι πιο σίγουρη). Έριξα μια ματιά στο amazon.com αλλά τα περισσότερα δε μου άρεσαν καθόλου αισθητικά και όσα λίγα μου άρεσαν, δεν ήταν διαθέσιμα για αποστολή στην Ελλάδα. Μήπως κάποιος συμφορουμίτης ξέρει κάποιο αξιόπιστο και καλόγουστο (η αισθητική μετράει πολύ για μένα) e-shop που να στέλνει και στη χώρα μας; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Tenshi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αγάπη και υπευθυνότητα,τα οποία δέν πουλάνε σε κανένα μαγαζί παρεμπιπτόντως... Ο σκύλος νά του (με το συμπάθιο) αν θα τρώει σε πλαστικό,τσίγκινο ή σε λαδόκολλα ή αν θα πίνει νερό απο φλιτζάνι.Το ίδιο ισχύει αν του πάρεις μαξιλάρι κρεβάτι των 100 ευρώ ή την αράζει σε φλοκάτη που θα πήγαινε για πέταμα. Αισθητική...ΧΑ...γι αυτό γέμισε αδέσποτα αυτή η χώρα!; Συγνώμη για το επιθετικό ύφος.Αν θές κρατάς την πρώτη γραμμή σάν συμβουλή...
Zugzwang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μην ανησυχείς, Tenshi, δε σε παρεξηγώ Ξέρω πώς έχει η κατάσταση αλλά εγώ ποτέ δε θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο σε μια ψυχούλα. Άλλωστε το τόνισα, "Επειδή όμως ξέρω ότι τα σκυλάκια δεν είναι παιχνίδια, θέλω να προετοιμαστώ σωστά πριν έρθει στο νέο του σπιτάκι". Το γεγονός ότι θέλω αυτά που θα αγοράσω να είναι καλόγουστα, δε σημαίνει ούτε ότι είμαι ανεύθυνη ούτε ότι δε θα φροντίζω και δε θα αγαπάω το σκυλάκι μου. Είχα σκυλάκι στο παρελθόν για πολλά χρόνια και νομίζω πως κατάφερα να τα συνδυάσω και τα δύο. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, πάντως
slygeo87 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν θές κρατάς την πρώτη γραμμή σάν συμβουλή... Δε ζήτησε καμία συμβουλή ο άνθρωπος. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σαμποτάρετε κάποιοι την επιλογή ενός ατόμου ν' ασχοληθεί με κάτι που τον γεμίζει. Θέλει να χώσει για την καύλα του φράγκα να πάρει σκυλίσιο μπολάκι. Τι ζόρι τραβάς εσύ τώρα; Φιλικά.
Tenshi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δέν σνομπάρω κανέναν,άλλα απο τα γραφόμενα μπορώ να καταλάβω οτι πάνω στον τομέα "κατοικίδιο" δέν έχει ιδιαίτερη εμπειρία.Τσολιάς δέν είμαι σε κανενός το πορτοφόλι,ας κάνει ότι καταλαβαίνει.Φυσικά όμως ένα ακριβό λούτρινο δέν σε πρόκειται να σε κάνει και σωστό ιδιοκτήτη. Το υφάκι σου μόνο φιλικό δέν είναι.
Zugzwang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δέν σνομπάρω κανέναν,άλλα απο τα γραφόμενα μπορώ να καταλάβω οτι πάνω στον τομέα "κατοικίδιο" δέν έχει ιδιαίτερη εμπειρία.Τσολιάς δέν είμαι σε κανενός το πορτοφόλι,ας κάνει ότι καταλαβαίνει.Φυσικά όμως ένα ακριβό λούτρινο δέν σε πρόκειται να σε κάνει και σωστό ιδιοκτήτη. Το υφάκι σου μόνο φιλικό δέν είναι. Συγνώμη που σου το λέω Tenshi, αλλά το δικό σου ύφος είναι πολύ λιγότερο φιλικό από του Sly... Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς είδες την απειρία στα γραφόμενά μου. Το γεγονός ότι δεν έχω αυλή, με αναγκάζει να φροντίσω για την καθαριότητα του σπιτιού και του κατοικίδιου μου. Γι' αυτό χρειάζομαι σουπλά, γι' αυτό χρειάζομαι μπολάκι και δεν φτάνει μια λαδόκολλα. Και στο κάτω-κάτω, όπως ξαναείπα, η αισθητική είναι κάτι σημαντικό για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το κακό σ' αυτό και σε τι επηρεάζει την ποιότητα ζωής του σκυλιού. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπέθεσες ότι βλέπω το σκυλάκι σαν αξεσουάρ αλλά έχεις και μια συμβουλή κι από μένα: μην βιάζεσαι να προβαίνεις σε συμπεράσματα. Ελπίζω κάποιος να μπορεί να απαντήσει on topic
Tenshi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη που σου το λέω Tenshi, αλλά το δικό σου ύφος είναι πολύ λιγότερο φιλικό από του Sly... Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς είδες την απειρία στα γραφόμενά μου. Το γεγονός ότι δεν έχω αυλή, με αναγκάζει να φροντίσω για την καθαριότητα του σπιτιού και του κατοικίδιου μου. Γι' αυτό χρειάζομαι σουπλά, γι' αυτό χρειάζομαι μπολάκι και δεν φτάνει μια λαδόκολλα. Και στο κάτω-κάτω, όπως ξαναείπα, η αισθητική είναι κάτι σημαντικό για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το κακό σ' αυτό και σε τι επηρεάζει την ποιότητα ζωής του σκυλιού. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπέθεσες ότι βλέπω το σκυλάκι σαν αξεσουάρ αλλά έχεις και μια συμβουλή κι από μένα: μην βιάζεσαι να προβαίνεις σε συμπεράσματα. Ελπίζω κάποιος να μπορεί να απαντήσει on topic Τρία πραγματάκια: A)Ουδέποτε ανέφερα οτι η "λαδόκολλα" έναντι του πιάτου είναι λύση.Δέν προβληματίζομαι για το αν η αισθητική είναι σημαντική για σένα.Όπως ειπες,δέν καταλαβαίνεις πώς επηρεάζεται η ποιότητα ζωής του στο ελάχιστο καί κάτι τέτοιο πραγματικά ισχύει.Είναι γεγονός όμως οτι ξεκινάς ανάποδα.Αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι πώς θα γίνει η σωστή προσαρμογή ενός νέου μέλους στην οικογένειά σου (γιατί έτσι βλέπω και τον σκύλο μου). Β)Το οτι δέν υπάρχει αυλή δέν πρέπει να σε προβληματίζει στο ελάχιστο.Επιτέλους ο μύθος οτι μαζί με τον σκύλο θέλεις και 2 στρέμματα για να τρέχει πρέπει να πάψει.Η καθαριότητα του σπιτιού είναι επίσης ένα θέμα,το οποίο όμως έγγειται καθαρά στο πώς θα εκπαιδεύσεις το σκυλί.Οι πρώτοι μήνες είναι όντως δύσκολοι.Εκτιμώ οτι η δέν είσαι άνθρωπος του στύλ "κλείνω το ζουζούνι μου ένα 8ωρο στο σπίτι" και δέν τρέχει τίποτα. Γ)Καλή επιτυχία ps. Δέν είμαι φίλος σου άλλα ούτε και του sly,οπότε αν παρεξηγήθηκε κάποιος με τα γραφόμενά μου,μήν νομίζεται οτι θα κοκκινίσω και απο ντροπή...
green gordon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μπορει να εχουν προηγουμενα η να του ειπε κατι...
Zugzwang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 @Tenshi Α) Πού το ξέρεις ότι ξεκίνησα ανάποδα; Σου μιλάω με κάθε ειλικρίνεια ότι έχω κάνει ενδελεχή έρευνα με άπειρες ερωτήσεις στο άτομο που το είχε ως τώρα, σε γνωστούς και σε site επαγγελματιών για να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν σωστότερα το σκυλάκι στο νέο του σπίτι (κι εγώ ως μέλος της οικογένειας το βλέπω). Σε αυτά βάλε ότι είχα κι άλλο σκυλάκι στο παρελθόν. Το γεγονός ότι εδώ έγραψα για τα προϊόντα που θέλω να του αγοράσω, δε σημαίνει ότι δεν προηγήθηκε άλλη έρευνα σε σημαντικότερα θέματα. Β) Αυτός ο μύθος που λες μάλλον σου ήρθε συνειρμικά στο μυαλό γιατί εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο. Μίλησα μόνο για την καθαριότητα. Παρόλα αυτά θα κάνω ότι μπορώ για να μην στερηθεί τίποτα, ούτε βόλτες ούτε τρέξιμο ούτε φροντίδα ούτε αγάπη αλλά και ούτε, όσο μπορώ περισσότερο, σωστή εκπαίδευση. Γ) Να είσαι καλά! Απάντηση στο ps: γεγονός αυτό που λες. Αλλά η στοιχειώδης ευγένεια είναι σωστή και χρήσιμη ακόμα κι όταν δε μιλάμε σε φίλους μας... Κάποιος με απάντηση on topic;
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως κάποιος συμφορουμίτης ξέρει κάποιο αξιόπιστο και καλόγουστο (η αισθητική μετράει πολύ για μένα) e-shop που να στέλνει και στη χώρα μας; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Ναι αλλα η αισθητικη ειναι υποκειμενικη .Δεν βρηκες τιποτα που να σου αρεσει σε καποιο ελληνικο μαγαζι ? Πχ σου αρεσει ? http://www.pethabit.gr/el/skylos-hagen/avenue-skylos-krevatakia.html
Zugzwang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις δίκιο, η αισθητική είναι υποκειμενική Όσο για το site...μμμ... Όχι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Μ' αρέσουν ιδιαίτερα τα έντονα και χαρούμενα χρώματα, π.χ. http://www.wag.com/dog/p/signature-housewares-paws-dog-set-of-2-bowls-with-stand-pear-green-222925 ή http://www.wag.com/dog/p/ethical-pet-paw-print-square-dog-dish-7-192417 Αλλά ακόμα κι αυτό, παρόλο που είναι μαύρο: http://www.wag.com/dog/p/petrageous-designs-pooch-basics-pet-food-bowl-6-inch-225223
sistah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Περιττο να πω οτι ξεχασα σε ποιο thread μπηκα με τα σεντονια σας. Συγκεκριμενα sites για αξεσουαρ σκυλων δεν γνωριζω, ομως θελω να σε ενημερωσω οτι απο οτι ειδα, ψαχνεις σε αμερικανικα sites, πραγμα που σημαινει ή μεγαλο κοστος μεταφορικων ή αδυναμια αποστολης στην Ελλαδα. Οποτε ξεκινα να ψαχνεις σε Ευρωπαικα sites π.χ amazon.co.uk
aris1986 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, insomniacs! Σε λίγες μέρες πρόκειται να έχω ένα γλυκύτατο pomeranian στα χέρια μου Επειδή όμως ξέρω ότι τα σκυλάκια δεν είναι παιχνίδια, θέλω να προετοιμαστώ σωστά πριν έρθει στο νέο του σπιτάκι. Πέρα από διάφορες βασικές συμβουλές από άλλους ζωόφιλους και από site, θα ήθελα να έχω και τον κατάλληλο εξοπλισμό (μπολάκια για φαγητό και νερό, σουπλά γι' αυτά για να μη λερώνεται πολύ το πάτωμα, κρεβατάκι, περιλαίμιο, βούρτσα για το τρίχωμα, παιχνιδάκια κτλ --σαμπουάν και τροφή θα αγοράσω από το pet shop της γειτονιάς μου για να είμαι πιο σίγουρη). Έριξα μια ματιά στο amazon.com αλλά τα περισσότερα δε μου άρεσαν καθόλου αισθητικά και όσα λίγα μου άρεσαν, δεν ήταν διαθέσιμα για αποστολή στην Ελλάδα. Μήπως κάποιος συμφορουμίτης ξέρει κάποιο αξιόπιστο και καλόγουστο (η αισθητική μετράει πολύ για μένα) e-shop που να στέλνει και στη χώρα μας; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Το σκυλι της φωτογραφίας Chow Chow δεν ειναι;
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/books/247699.%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82.html Το μόνο που θα χρειαστεί το σκυλάκι σου είναι αυτό το βιβλίο. Πάρτο για σένα. Είναι και ευχάριστο να το διαβάζεις. Για μαγαζιά δεν γνωρίζω που να πληρούν τα κριτήριά σου. Θα έστελνα και ένα λινκ για τροφές Orijin ή Acana .Ψάχτες όμως. Καλή τύχη με τα υπόλοιπα. Αχ, αυτά τα σκυλιά. Σα να μεγαλώνεις παιδί είναι. http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/ Και εδώ για τροφές.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το σκυλι της φωτογραφίας Chow Chow δεν ειναι; Κι εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη αλλα οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα