Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 όχι έχω ακούσει στη ζωή μου.

1) Να μην βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. - Πήρα ναργιλέ.

2) Να μην πηδήξω απ'τη γέφυρα της Χαλκίδας. - Πήδηξα απ΄της Κορίνθου και από αεροπλάνο.

3) Να μην καβαλήσω/αγοράσω μηχανάκι. -Klein αγόρασα ακριβό αμάξι στα 22 μου, ποτέ δε τα χώνεψα με το μαλλί που έχω για ψώνιο.

4) Να μην αγοράσω φουρνάκι μικροκυμάτων στο διαμέρισμά μου. - ΘΕΛΩ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ!

Ρε παιδιά, κάποτε το ξέρω ότι είχε γίνει ντόρος. Τώρα κάπου το άκουσα πως έχει τελειώσει η έρευνα και ότι μετά από χρόνια είδαν πως ΔΕΝ είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο και ότι η ακτινοβολία τους είναι σχεδόν ίδια με οποιασδήποτε άλλης οικιακής συσκευής (βλ. τηλεόραση).

Βρείτε μου ένα μεστό Ελληνικό κείμενο/κατεβατό, που να τα λέει ένας τρελο-επιστήμονας ωραία.. να το εκτυπώσω και να το ταχυδρομήσω στη μάνα μου να νιώσει.

Δεν θα ήθελα απλά να έρθει καμιά φορά και να δει ότι το αγόρασα, θα ήταν σαν να μην τη σέβομαι.. Εκτός πάλι αν κάνω λάθος και είναι όντως καρκινογόνα, και πρέπει για το υπόλοιπο της ζωής μου να ζεσταίνω 4 τυροπιτάκια σε ολόκληρο φούρνο και να μου σκάει με φουσκωμένο φύλο κάθε δίμηνο ο ζουρνάς εν ονόματι ΔΕΗ.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις τα πάντα στον Google τύπε, ακόμη και με ποιον σε κερατώνει η γκόμενά σου. Και από άλλα Forums as well.

Γιατί δε το κλίνουμε το μπ***ακι το insomnia.gr;

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις τα πάντα στον Google τύπε, ακόμη και με ποιον σε κερατώνει η γκόμενά σου. Και από άλλα Forums as well.

Αρθρο για εκτυπωση ζητησες κοπελια, οχι τη γνωμη του insomnia.gr για τους φουρνους μικροκυματων. Αρθρα σου βρηκα, οχι ενα και δυο, αλλα παραπανω. Ποιο ειναι το παραπονο σου?

Οτι δεν σχολιασαμε τις τρομερες σου εμπειριες απο αεροπλανο και το ακριβο σου αμαξι σε τοπικ για φουρνους?

Η οτι τα links που σου δινω, δε στα εκανα απευθειας c/p εδω?

Η οτι απο το link που δινω παρεξηγησες οτι ηταν πολυ ευκολο να βρεις αυτο που θες?

Just my 2 cents. Χαιρετε.

Δημοσ.

τυροπιτακια σε μικροκυματα μετα δεν τα τρωει ουτε σκυλι.

Γενικά τη σφολιάτα την καταστρέφει. Πάντα τη μαλακώνει σε τρομακτικό βαθμό, δε κρατιέται η τυρόπιτα στο χέρι μετά, λυγίζει.

@MiDi_MiLiZ - μην ασχολείσαι ρε, είναι γνωστή περιπτωσάρα. :mrgreen:

Δημοσ.

1. Τσιγάρο . Το αστείο είναι ότι οι περισσότεροι γονείς - συγγενείς που είναι μέσα στις συμβουλές και στις νουθεσίες, ντουμανιάζουν σα φουγάρα..

παρόλα αυτά δεν κάπνισα συστηματικά ποτέ, απλά και μόνο επειδή ήμουν πάντα αντιδραστικός στη μόδα.

Και το κάπνισμα στο σχολείο είναι μόδα (μία από τις επαναστάσεις "του κώλου" , η άλλη πλέον είναι οι καταλήψεις)..

παρατήρηση : έχει γεμίσει ο τόπος ηλεκτρικά τσιγάρα, όχι για λόγους υγείας, αλλά για λόγους οικονομίας, και μάλιστα τα ζώα τώρα ρουφάνε καθαρή νικοτίνη σε πολύ μεγάλες ποσότητες σε σχέση με το απλό τσιγάρο..

2. μπάντζυ - freefall. δεν το έχω κάνει γιατί έχουν όριο γύρω στα 100 κιλά για τέτοιες δραστηριότητες (είμαι κοντά 140 ).... :wub:

3.μηχανές Αν και είμαστε καμένοι οικογενειακώς (έχω αδερφό που οι πιο πολλοί φίλοι τον ξέρουν ως "ρόμποκοπ" ή "στούκερμαν" για ευνόητους λόγους και όχι με το όνομα του, Νίκο) ,

πήρα μηχανή στα 25 για λόγους ευκολίας (το πρώτο μηχανάκι ήταν ένα εξίμισι suzuki freewind μονοκίλυνδρο, και το επόμενο είναι το aprilia caponord rally raid 1000 που το έχω και τώρα),

και δεν την έχω αποχωριστεί μέχρι τώρα.. Και δεν έχω ατύχημα εδώ και 15 χρόνια που οδηγάω, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι κάτοχοι μοτό.

Αν δεν οδηγήσεις μηχανή δεν ξέρεις τι να προσέχεις όταν οδηγάς αμάξι.. ΦΥΣΙΚΑ , μηχανή κι ανέμελο μαλλί δεν πάνε μαζί (αν δεν θέλεις το πτώμα σου να είναι τέλεια χτενισμένο αλλά με μια μεγάλη χωρίστρα εκεί που έχει ανοίξει το κρανίο !!!)

Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι λένε όλοι οι άσχετοι στα παιδιά τους να πάρουν αμάξι , αλλά δεν τους νοιάζει αν λαδώνουν για δίπλωμα γιατί δεν μπορούν να το πάρουν σωστά (δεν ξέρουν να οδηγάνε),

και για τα παιδιά των άλλων που θα σκοτώσουν στο δρόμο , στ' αρχ...... τους... :fear:

Με αυτή τη λογική όσο πιο θωρακισμένο είναι το όχημα τόσο καλύτερα.. Με το καλό και μπουλντόζα λοιπόν κι ας κάνω 2 ώρες να διανύσω 1 χιλιόμετρο !!:-D

Οι ίδιοι μαλάκες ημιμαθείς είναι (αναφέρομαι γενικά) που λένε να διώξεις τις γάτες αν μείνεις έγγυος γιατί θα κολλήσεις τοξόπλασμα

ενώ το 99% κολλάει από άπλυτα λαχανικά (ή κομμένα με μαχαίρια που έχουν κόψει μολυσμένο κρέας πριν) και από άψητα κρέατα . κίνδυνο έχεις από τοξόπλασμα αν είσαι στο πρώτο τρίμηνο, και πιάσεις με τα χέρια μολυσμένα σκατά γάτας τουλάχιστον 24 ωρών (τότε επωάζεται το παράσιτο στα κόπρανα και μεταδίδεται)

και μετά βάλεις τα χέρια στο στόμα σου, και πάλι απλά παρακολουθείται το έμβρυο για να δουν αν χρειαστεί να γίνει άμβλωση.

Κάθε γάτα στο μεταξύ μεταδίδει το τοξόπλασμα μόνο στους 2 πρώτους μήνες που το έχει κολλήσει και μετά παθαίνει ανοσία και δεν υπάρχει πρόβλημα..

(καημός ήταν αυτό το τελευταίο)..

4. microwaves..

Φυσικά είναι πολύ επικίνδυνοι , αν βάλεις το κεφάλι σου μέσα και τους βάλεις στο τέρμα για 5 λεπτά..

Ουπς,

σόρυ,

λάθος,

αυτό το κάνεις με το κινητό σου κάθε μέρα....:-)

ή με το dect ασύρματο σταθερό σου...

Επίσης οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι πολύ επικίνδυνοι αν βάλεις μέσα οινόπνευμα - βενζίνη ή νιτρογλυκερίνη και τους ανάψεις !!!

Σε άλλη περίπτωση απλώς πρέπει να προσέξεις να μην παραβράσουν τα τρόφιμα και χυθούν από το σκεύος..

Και φυσικά να μην τους χρησιμοποιείς με ανοιχτή την πόρτα (η οποία λειτουργεί φυσικά και σαν φράκτης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων), αν το καταφέρεις να τον παγιδεύσεις και να πάρει μπρος με ανοιχτή πόρτα....

Και αν θέλεις τη γνώμη μου, ΠΑΡΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ (υπάρχουν κιόλας κάποια πολύ ωραία μηχανάκια που έχουν και γκριλ για να ψήνεις κιόλας χωρίς να ανάβεις το γαιδουρόφουρνο)..

Και πάρε κι ένα καλό bluetooth ή handsfree για το κινητό σου, για να κάνεις καλό και στην υγεία σου μειώνοντας την ακτινοβολία που τρως όταν μιλάς χωρίς αυτά..

Δημοσ.

Και αν θέλεις τη γνώμη μου, ΠΑΡΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ (υπάρχουν κιόλας κάποια πολύ ωραία μηχανάκια που έχουν και γκριλ για να ψήνεις κιόλας χωρίς να ανάβεις το γαιδουρόφουρνο)..

Επρεπε να της πει να μην παρει .Αφου δεν ακουει :D B)

Δημοσ.

Στο θέμα.

Προσωπικά, και καρκίνο να προκαλούνε (εξαιρείται των όρχεων και λοιπών βασικών), η διευκόλυνση στο ζέσταμα και στο αφρόγαλα του καπουτσίνο αξίζει.

Δημοσ.

Βασικά αλουμινόχαρτο μήν πετάξεις μέσα και όλα καλά.

Κατα τ'άλλα, υπάρχουν 10+ καλές και διαφορετικές αιτίες για να βγάλεις καρκίνο που ο φούρνος μικροκυμάτων μοιάζει σάν σφεντόνα που βαράει ελέφαντα...

Δημοσ.

Στο θέμα.

Προσωπικά, και καρκίνο να προκαλούνε (εξαιρείται των όρχεων και λοιπών βασικών), η διευκόλυνση στο ζέσταμα και στο αφρόγαλα του καπουτσίνο αξίζει.

Αποφασίστε, το φαί κάνει καρκινογόνο ή η ακτινοβολία σας φταίει;

Γιατί εαν είναι το 2ο, τότε συγχαρητήρια, τι να σας κλάσει η ακτινοβολία του ΦΜ μπροστά στα dect και τις κεραίες κινητής.

Δημοσ.

Γιατι οχι; παμε σιγα σιγα

ενικος:

το μπο**δελακι, του μπο**δελακιου...

...Ω ΠΟΥ**ΝΑ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...