pOLoS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 C110 3-5 PC X-Tra Pressure Washer Patio Cleaner Set with 1400 Watt Motor 66.8€ ,56% κάτω φαίνεται αρκετά καλό και έχει πολύ καλές κριτικές
downhill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 είναι από καιρό στη λίστα μου ένα τέτοιο, αλλά άκουσα από ένα φίλο που πήρε kaercher, ότι δεν καθαρίζει καλά το αμάξι και αφήνει λεκέδες. Αν είναι να χρειάζεται πάλι σφουγγάρισμα με το χέρι, δε νομίζω ότι έχει πολύ νόημα. έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο? έχει το ίδιο και με 44 λίρες Link απλά δεν έχει ένα εξάρτημα
idomeneas26 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εχω ενα παρόμοιο της nilfisk στα 100 bar πίεση, αλλα δεν έχει και πολύ δύναμη .Αν το θέλεις για το αυτοκίνητο δεν θα στο πρότεινα. Πάρε κατι άλλο με περισσότερα bar.
jhab Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Γειά και απο εμένα. Εγώ αγόρασα ακριβώς αυτό ( χ2) και είμαι ικανοποιημένος. 110bar λεει αλλά δεν θα το πιστοποιήσω ούτε θα το διαψέυσω. Το θέμα είναι οτι η αντλία του σε αντίθεση με τις παλιές τουλάχιστον μικρές σειρές της karher είναι αλουμινίου αντί για πλαστική. Τα αξίζει τα λευτά του στις εποχές μας.
george888 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 τελικα αξιζει η αγορα του για πλυσημο αυτοκινητου;ποσο θα μας στοιχισουν τα μεταφορικα για ελλαδα;
GeorgT. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μη περιμένετε να πλυνετε το αυτοκίνητο χωρις να το βάλετε χέρι στο σκούπισμα μετα π.χ! Ακόμα κ στα πρατηρια που κάνουν καλό πλύσιμο βλέπετε οτι αναγκαστηκα το βάζουν και χέρι! Πρωσοπικα έχω ενα noname μικρό που ούτε ξέρω πόσα watt είναι πάνω απο 10 χρονια κ μια χαρα κανει τη δουλειά του!
fotis 65 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 όταν βγάλει σε προσφορά το lidl http://www.skroutz.gr/s/313237/Lavor-Speed-20.html να πάρεις είναι δυνατό και αξιόπιστο γύρω στα 120 ευρώ. Με το παραπάνω (nilfisk) δεν θα μείνεις ευχαριστημένος.
coyote2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εγω πάλι που το πλένω με τις προσφορές τυπου groupon σχεδόν τσάμπα.... είμαι λάθος?
downhill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 υπάρχει κι ενα σύστημα που είναι σα σκούπα που πετάει νερό.. κάνει γύρω στα 35ε κ είναι της gardena. ίσως είναι καλύτερη λύση και πιο οικονομική.. αρκεί να μην αφήνει γρατζουνιές στο αμάξι
ktiniatros81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μην λέμε στον αέρα κουβέντες..εγώ έχω το συγκεκριμένο εδώ και 6 μήνες περίπου(αγόρασα από amazon) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μια χαρά πλένει το αυτοκίνητο.Σίγουρα θέλει χέρι για να βάλεις σαμπουάν(δεν έχω πετύχει να κάνω καλό αφρο με το εξάρτημα που έχει μέσα) και στο στέγνωμα(εκεί δεν γίνεται αλλιώς, εκτός κι αν θέλει κανείς να αγοράσει...σεσουάρ).Για όσους δεν γνωρίζουν επειδή το έχω ψάξει αρκετά η Nilfisk είναι από τις καλύτερες εταιρίες στα πιεστικά και ιδιαίτερα διαδεδομένη στο εξωτερικό απλά στην Ελλάδα δεν έχει διαφημιστεί τόσο πολύ.Για ένα αντίστοιχο kaercher από Ελλάδα χρειάζονται τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα...
george888 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 τα μεταφορικα ποσο ειναι;αυτες οι μαρκες einhell λενε τιποτα οι ψευτικα ειναι;
GeorgT. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μην λέμε στον αέρα κουβέντες..εγώ έχω το συγκεκριμένο εδώ και 6 μήνες περίπου(αγόρασα από amazon) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μια χαρά πλένει το αυτοκίνητο.Σίγουρα θέλει χέρι για να βάλεις σαμπουάν(δεν έχω πετύχει να κάνω καλό αφρο με το εξάρτημα που έχει μέσα) και στο στέγνωμα(εκεί δεν γίνεται αλλιώς, εκτός κι αν θέλει κανείς να αγοράσει...σεσουάρ) τα πες ολα σε 3 γραμμές
greekparot Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ερχεται Ελλαδα με δωρεαν εξοδα αποστολης απο amazon αγγλιας.
loupis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 παντως αν το παρακολουθειται βγαζει και το μεγαλυτερο μοντελο το amazon σε προσφορα. Ειναι αυτό http://www.amazon.co.uk/Nilfisk-Accessory-Pressure-Washer-1650W/dp/B003M8H6U4/ref=cm_pdp_imgs_itm_title_1 Περυσι το νοεμβριο νομιζω περιπου 80 ευρο το ειχα παρει... και μεχρι τωρα τα παει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις