Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω υπομομή ώστε αυτά που θέλω να αγοράσω να είναι σε κάποια προσφορά είτε γενικά να έχουν μειωθεί οι τιμές τους. Έτσι έκανα και με το καινούργιο μου κινητό και με το BluRay player που αγόρασα. Η τελευταία μου αγορά μάλλον για το 2011. Έλεγα για κάποιον εξωτερικό σκληρό αλλά οι τιμές δεν με εμπνέουν :shifty:

Άμα πέσουν δραστικά, εδώ θα είμαστε.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τότε που άρχισε η κρίση βρήκα καλύτερη δουλειά και το 2012 έχω δώσει για προϊόντα τεχνολογίας 4000 ευρώ. (νέο pc 2 προνζτέκτορες , 2 πανιά , 2 ηχοσυστήματα.)

Δεν σκοπεύω να τα αλλάξω σύντομα όλα αυτά φυσικά.

Σε γενικές γραμμές η κρίση με επηρέασε θετικά όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα αφού με εξώθησε να πω "αει γαμηθείτε" και να φύγω από την χώρα.

Δημοσ.

Κανα ευχελαιο κανε πρωτα :devil: :devil:

Πως τα καταφερες και καηκαν pc και λαπτοπ? Επιτηδες να το εκανα δεν θα το καταφερνα :P

ΔΕΗ :devil:

εκαψε ολη την γειτονια και ευρω δεν εδωσε...

Δημοσ.

Για αυτο εχουμε ups :)

εκαψε ολη την γειτονια

οποτε εκαψε και το σπιτι

το ups εσεις το εχετε στην κολωνα...?

Δημοσ.

άλλες χρονιές θα ειχα σίγουρα 3000 σε προιόντα τεχνολογίας... Υπηρχε χρονια που ειχα στο e-shop τζίρο 2700 λιανική μονο στο ονομα μου (χωρια οικογενειας/τιμολογια κλπ).

φέτος ούτε 500, δεν ειναι καιρος για εξοδα...

Δημοσ.

εκαψε ολη την γειτονια

οποτε εκαψε και το σπιτι

το ups εσεις το εχετε στην κολωνα...?

Τα UPS προστατεύουν τις συνδεδεμένες σε αυτά συσκευές από τα εξής προβλήματα:

Διακοπή Ρεύματος: Πλήρης απώλεια τάσης που μπορεί να προκαλέσει βλάβες σε εξοπλισμό ιδίως όταν συνοδεύεται απο χαμηλές ή υψηλές τάσεις.

Στιγμιαία χαμηλή τάση: Προκαλεί τρεμόπαιγμα στα φώτα και, ορισμένες φορές, επανεκκίνηση σε υπολογιστικά συστήματα.

Στιγμιαία υψηλή τάση: Προκαλεί φθορά και ζημιές στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Υπόταση: Χαμηλή τάση ηλεκτρικού ρεύματος (κάτω απο 210 V). Υπερθερμαίνει τους ηλεκτροκινητήρες.

Υπέρταση: Υψηλή τάση ηλεκτρικού ρεύματος (άνω των 260 V). Μπορεί να καταστρέψει τους λαμπτήρες και προκαλεί ζημιές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό

Δημοσ.

Ρε μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις :P , εννοεί να δίνεις ρεύμα στον Η/Υ μέσω του ups για τις προστασίες που προσφέρει.

Δηλαδή σε περίπτωση υπέρτασης, κόβει το ρεύμα και περνάει σε μπαταρία δίνοντας μερικά λεπτά για να το κλείσεις.

Δημοσ.

Μαζί με την κρίση χτύπησε και ο χωρισμός οπότε τα έξοδα μου για τέτοια προϊόντα ανέβηκαν κατακόρυφα. :D :P

:fear:

τα συλλυπητηρια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...