Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το combo σόδα+ζάχαρη είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές που εχω ακούσει!το εχω βάλει σε στρατηγικά σημεία μες το σπίτι και εχω ησυχάσει...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωπα.υπαρχουν και κατσαριδες που πετανε; :confused:

Ολες οι μεγαλες καφε κατσαριδες που εχω δει μπορουν και πετανε. οι περισσοτερες βεβαια το αποφευγουν. Μαλλον ειναι κουραστικο!

Πριν χρονια μια τετοια ιπταμενη καθως πετουσε και την κυνηγουσαμε κουτουλησε πανω στο στομα του πατερα μου!

Ευτυχως δεν πολυκαταλαβαινει απο κατι τετοια ο ανθρωπος. Πιο πολυ σοκαριστηκα εγω που το ειδα.

Αυτο το μιγμα με τη ζαχαρη και μαγειρικη σοδα το πλαθουμε με νερο σε κατι σαν αλευρι η απλα βαζουμε τις 2 σκονες σε ιση αναλογια στο πιατο?

Δημοσ.

βάλε το σκύλο σου να την φάει έχει πρωτεΐνες σε κάποιες χώρες μάλιστα η κατσαρίδα θεωρείται εκλεκτό έδεσμα πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεια...

Δημοσ.

Πιο σιχαμερό από την θέα μιας κατσαρίδας, είναι να την πατάς και να διασκορπίζει τα εντόσθια στο πάτωμα και όπου αλλού πετάγονται.

Έχω καταλήξει στην χρησιμοποίηση λακ και αναπτήρα, ή ηλεκτρικής σκούπας.

Νον σπλάτερ μέθοδοι και σχετικά πιο εξ αποστάσεως

Δημοσ.

εγω επειδη μενω στον κατω οροφο της μεζονετας, εχει πολυ υγρασια και το καλοκαιρι κυριολεκτικα κανω παρεα με τις κατσαριδες. δεν κανω πλεον το κοπο να τις σκοτώσω, γιατι απλα θα πρεπει να τρεχω περα δωθε καθε 10 λεπτα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. δοκιμασα απεντομώσεις και ψεκασμους αλλα παντα επιστρεφουν πιο δυνατες. απλα εμαθα να ζω μαζι τους. Απλα δεν τις αφηνω να με ακουμπανε και ευτυχώς δεν σκαρφαλωνουν σε καναπεδες κρεβατια τραπεζια.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι σε ανοιχτό χώρο όμως, την κυνηγάς με ένα μπουκαλάκι οινόπνευμα και την περιλούζεις. ανάβεις μετά και βλέπεις τον μεζέ να σιγοψήνεται ενώ ακόμα περπατά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...