MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Επαναλαμβάνεσαι... Εφόσον θεωρείς ότι τα συμπεράσματά μου είναι λανθασμένα, ότι αγνοώ την ερμηνεία των όρων που αναφέρεις και ότι μπερδεύω, ή παραλείπω πράγματα και καταστάσεις, αν το κρίνεις σκόπιμο, διόρθωσε/ενημέρωσε/συμπλήρωσέ με. Αν όχι για να μπει η δική μου σκέψη στο σωστό κατά την άποψή σου δρόμο, τουλάχιστον για να μην παραπληροφορούνται οι υπόλοιποι από τα κακώς διατυπωμένα, ή εσφαλμένα λεγόμενά μου. Το: «- Κάνεις λάθος.» «- Γιατί;» «- Διότι αυτό που λες δεν είναι σωστό.» στερείται λόγου ύπαρξης. Έχουμε διαφορετική αντίληψη περί του τι αποτελεί «ευγενική παρέμβαση». Η υποβόσκουσα ειρωνεία για παράδειγμα, κατά τη δική μου άποψη, δεν είναι τέτοια. Επί της ουσίας όμως: Εγώ είπα αυτό που πιστεύω. Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσω να αμφιβάλλω γι' αυτό, απλώς και μόνο διότι κάποιος μου λέει ότι είναι λάθος. Εκείνος πρέπει να παραθέσει διορθώσεις. Αυτά τα περί «παιδιών δημοτικού» (ή «πεντάχρονων», που έχω εισπράξει σε άλλα θέματα), με διασκεδάζουν αφάνταστα. Ίσως λόγω της τεράστιας βαρύτητας που θεωρώ ότι έχουν... Όσο για τα «παραδείγματα και εμπειρίες του παρελθόντος»... μιλάς για «παραδείγματα και εμπειρίες του παρελθόντος» σε άλλες χώρες, υπό διαφορετικές των ελληνικών συνθήκες και δεδομένα και σου φαίνεται περίεργο ότι τα γράφω στα τέτοια μου... Ο.Κ! Επίσης «δικαίωμά σου»... Εκτός από ευχολόγια και απαξιώσεις,μήπως έχεις να συμπληρώσεις και κάτι εποικοδομητικό;Ο dee στο φινάλε με το φτωχό του το μυαλό βγάζει και κανα δυό συμπεράσματα αναλύοντας το σκεπτικό του,απόλυτα κατανοητά από μας τους μισόχαζους της μάζας. Εσύ; H πλακα ειναι οτι το συγκεκριμενο τρολ την ελεγε και σε οσους ακολουθησαν την τακτικη του οτι καταστρεφουν με ειρωνειες και χωρις επιχειρηματα το θρεντ, οταν ειναι ο πλεον εριστικος πρωτομαστορας του flame της ειρωνειας. Το δυστυχες ειναι πως νομιζει οτι κλεβει εντυπωσεις ΥΓ. Ποσταρει και στο thread του Ισλαμισμου. Μην τον χασετε :D YΓ2. Καιρο ειχαν να δω omnislash καθ'εικονα και καθ'ομοιωσην 1
deesnider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείς ότι οι μια ΑΕ / ΔΕΚΟ δεν φορολογείται ? Εννοώ ότι δε φορολογείται, ούτε υπόκειται στους ίδιους αυστηρούς ελέγχους με μια ιδιωτική επιχείρηση, διότι ως «παιδί του κράτους», προστατεύεται από το «μπαμπά» του. Ακριβώς όπως και οποιοσδήποτε από τους κρατικούς «νταβατζήδες» που αποφασίζουν το τι θα πληρώσεις εσύ κι εγώ ως φορολογούμενοι, ή το τι ποινή θα αντιμετωπίσεις αν παρανομήσεις, δεν υπόκειται στο ίδιο - είτε φορολογικό, είτε ποινικό - καθεστώς με τους «κοινούς θνητούς». Τώρα, αν θέλεις να με κάνεις να γελάσω τρανταχτά, ζήτα μου αποδείξεις για την ισχύ των όσων υποστηρίζω. Εντάξει μπορείς να είσαι ένας εκ των αγανακτησμένων αλλά να λες ότι παλαβομάρα σου κατέβει είναι άλλο πράγμα. Το καταλαβαίνεις ότι όταν η εφημερίδα δημοσιεύει αποτελέσματα ΑΕ δεν αρθρογραφεί, απλά πουλά χώρο. 1) Τις «παλαβομάρες» που λέω, τις λέω ελεύθερα. Αν κάποιος θέλει να τις δεχθεί ως πραγματικότητα, καλώς. Αν δε θέλει, πάλι καλώς. 2) Η εφημερίδα δημοσιεύει αυτά που της δίνουν. Από τη στιγμή που απλώς πουλά χώρο (και δεν αρθρογραφεί, ώστε να φέρει την ευθύνη των όσων δημοσιεύει), ούτε την αρμοδιότητα έχει, ούτε και την έννοια να ερευνήσει την εγκυρότητά τους. Από που ακριβώς λοιπόν, συνάγεται το συμπέρασμα, ότι αυτά που τις δίνουν είναι αληθή; Τις επίσημες καταστάσεις της ΔΕΗ τις εγκρίνεις Όχι...
leecherman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι... Χρυσοχοΐδη,εσύ; Πάλι αδιάβαστος θα ψηφίσεις; btw,κοίταγα να δω πως θα τον αδειάσεις που σούσκαψε τον 500σέλιδο λάκκο,αλλά έστριψες χρυσοχοΐδικα και χρυσοστομίδικα,(θυμάσαι την απάντηση του σχωρεμένοπυ παπαπούστη όταν τον ρώτησαν για τη χούντα; ),όλα τα μαλάματα την ίδια λάμψη έχουνε,πανάθεμά τους... Μεταξύ μας τώρα,αυτός διάβασε την εισήγηση που σου πάσσαρε;
παπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Με αύξηση φορολογίας οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν όσο και να χτυπιόμαστε κάτω. Μα δεν προκειται για τις τιμες. Η Ελλαδα χανει απο δυο τρυπες, η μια ειναι το ελλειμα της και το αλλο ειναι το ισοζυγιο Δες εδω ποσα Μεχρι τωρα πληρω μονο ο ΙΤ με την ανεργια του. Φετος θα το πληρω ο ΙΤ με το 500ρικο του. Του χρονου; Ε ειναι αδικο.
DrLo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοώ ότι δε φορολογείται, ούτε υπόκειται στους ίδιους αυστηρούς ελέγχους με μια ιδιωτική επιχείρηση, διότι ως «παιδί του κράτους», προστατεύεται από το «μπαμπά» του. Ακριβώς όπως και οποιοσδήποτε από τους κρατικούς «νταβατζήδες» που αποφασίζουν το τι θα πληρώσεις εσύ κι εγώ ως φορολογούμενοι, ή το τι ποινή θα αντιμετωπίσεις αν παρανομήσεις, δεν υπόκειται στο ίδιο - είτε φορολογικό, είτε ποινικό - καθεστώς με τους «κοινούς θνητούς». Τώρα, αν θέλεις να με κάνεις να γελάσω τρανταχτά, ζήτα μου αποδείξεις για την ισχύ των όσων υποστηρίζω. Αυτό είναι άλλο. Άλλο να λες "η εφορία πχ κάνει τα στραβά μάτια σε χρέη κάποια δημόσιας υπηρεσίας" και άλλο να λες "δε φορολογείται" 1) Τις «παλαβομάρες» που λέω, τις λέω ελεύθερα. Αν κάποιος θέλει να τις δεχθεί ως πραγματικότητα, καλώς. Αν δε θέλει, πάλι καλώς. Συμφωνώ ... αυτό δε σημαίνει ότι δεν λες λάθος πράγματα. Το αν μια ΑΕ φορολογείται η όχι δεν είναι θέμα γνώμης, είναι γεγονος. 2) Η εφημερίδα δημοσιεύει αυτά που της δίνουν. Από τη στιγμή που απλώς πουλά χώρο (και δεν αρθρογραφεί, ώστε να φέρει την ευθύνη των όσων δημοσιεύει), ούτε την αρμοδιότητα έχει, ούτε και την έννοια να ερευνήσει την εγκυρότητά τους. Από που ακριβώς λοιπόν, συνάγεται το συμπέρασμα, ότι αυτά που τις δίνουν είναι αληθή; Δεν είπε ότι έχει κα΄νεις αρμοδιότητα, απλά προσπαθώ να σου πω ότι η εγκυρότητα της εφημερίδας δεν έχει καμία σχέση με την εγκυρότητα των όικονομικών στοιχείων που δημοσιέυονται εκεί (πράμγα που αμφισβήτησες). Τέλος πάντων μη το κουράζουμε. Είναι φανερό ότι κάτι μέσες άκρες σωστό προσπαθείς να πεις αλλά δε ξέρεις τι και πως μπορείς να το πεις χωρίς να ακουστεί άκυρο.
leecherman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα μάθει,μικρό παιδί είναι ακόμα. Ίσως γιατί δεν πήγε σε κλαδική για εκπαίδευση; btw,άλλο είναι να πει κάποιος πως δεν φορολογείται και άλλο ότι η φορολογία που υφίσταται δεν έχει αντίκρυσμα; Έννοιες του ΔΝΤ,αν μπορούσα να τις αφομοιώσω τώρα θάμανε δεξί χέρι (θα του την έπαιζα δηλαδή...) του Κούτσουρου.Εσύ; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2012 από leecherman
deesnider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Άλλο να λες "η εφορία πχ κάνει τα στραβά μάτια σε χρέη κάποια δημόσιας υπηρεσίας" και άλλο να λες "δε φορολογείται" Έστω ότι εγώ αδυνατώ να εκφραστώ σωστά. Ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά μεταξύ των δύο τμημάτων που έχεις σε εισαγωγικά; Το αν μια ΑΕ φορολογείται η όχι δεν είναι θέμα γνώμης, είναι γεγονος. Γεγονός άνευ σημασίας όμως, εφόσον μιλάμε για «στραβά μάτια». Δεν είπε ότι έχει κα΄νεις αρμοδιότητα, απλά προσπαθώ να σου πω ότι η εγκυρότητα της εφημερίδας δεν έχει καμία σχέση με την εγκυρότητα των όικονομικών στοιχείων που δημοσιέυονται εκεί (πράμγα που αμφισβήτησες). Δεν ξέρω αν εγώ έχασα κάπου το νόημα των λεγομένων σου, ή εσύ των δικών μου. Ας το επαναλάβω όμως, για το ενδεχόμενο να μην υπήρξα εγώ σαφής: Δεν ασχολούμαι καν με το αν το έντυπο στο οποίο δημοσιεύονται τα στοιχεία αυτά είναι έγκυρο ή όχι. Την εγκυρότητα των ίδιων των στοιχείων είναι που αμφισβητώ ευθέως, ακριβώς επειδή προέρχονται από δημόσια επιχείρηση, έννοια η οποία στο δικό μου μυαλό, είναι συνώνυμη της αναξιοπιστίας, όπως και το κράτος στο οποίο υπάγεται.
DrLo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ασχολούμαι καν με το αν το έντυπο στο οποίο δημοσιεύονται τα στοιχεία αυτά είναι έγκυρο ή όχι. Την εγκυρότητα των ίδιων των στοιχείων είναι που αμφισβητώ ευθέως, ακριβώς επειδή προέρχονται από δημόσια επιχείρηση, έννοια η οποία στο δικό μου μυαλό, είναι συνώνυμη της αναξιοπιστίας, όπως και το κράτος στο οποίο υπάγεται. Τα οικονομικά στοιχεία κάθε ΑΕ ελέγχονται από ελεκτικές εταιρείες κατά κανόνα ιδιωτικές , στη συγκεκριμένη περίπτωση την E&Y.
leecherman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ΣΟΛ ίσως;Κουπερς+ Λάϊμπραντ;KPMG;Ρώτα και το μπάρμπα μου το ψεύτη. Με λίγο (νταξ τώρα,τι λίγο,βάλε κάτι παραπάνω..) λαδάκι μέχρι και στην ΕΟΚ μπήκαμε. Μ´αρέσει που αυτός ο κόσμος χτίζεται πάνω σε υγιείς βάσεις ανθρωπιστικού εμπορίου.Και υπάρχει κόσμος που σπουδάζει πάνω σ´ αυτές τις υγιείς βάσεις...
Cossutius. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Mόλις βγήκαν τα αποτελέσματα για τους αναπληρωτές δασκάλους της ειδικής αγωγής για όποιον ενδιαφέρεται. Δευτεροβαθμια απ την άλλη εβδομάδα για να μπορέσει το υπουργείο να γλυτωσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Αλλωστε ειναι προτιμότερο να μη λειτουργουν τα τμήματα ένταξης για να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου που απο 300 δις, έγινε 600 (βάση των εδω λεγομένων) παρόλλα τα κουρέματα, παρά τα ΑΜΕΑ να έχουν εκπαιδευτικούς. Μάλιστα βγήκε ψεύτης και ο υπουργός που ειχε πει προ 2 εβδομάδων οτι μέχρι της 21 του μηνός δε θα υπάρχει σχολείο με κενό. Καλό ταξίδι σε όσους τους πήραν, καλή αναμονή στους υπόλοιπους. Και μη ξεχνάτε οι καθηγητές. Είστε προνομιούχοι. Σας ταίζουν και δωρεάν πλέον :P:P
pournaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Mόλις βγήκαν τα αποτελέσματα για τους αναπληρωτές δασκάλους της ειδικής αγωγής για όποιον ενδιαφέρεται. Δευτεροβαθμια απ την άλλη εβδομάδα για να μπορέσει το υπουργείο να γλυτωσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Αλλωστε ειναι προτιμότερο να μη λειτουργουν τα τμήματα ένταξης για να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου που απο 300 δις, έγινε 600 (βάση των εδω λεγομένων) παρόλλα τα κουρέματα, παρά τα ΑΜΕΑ να έχουν εκπαιδευτικούς. Μάλιστα βγήκε ψεύτης και ο υπουργός που ειχε πει προ 2 εβδομάδων οτι μέχρι της 21 του μηνός δε θα υπάρχει σχολείο με κενό. Καλό ταξίδι σε όσους τους πήραν, καλή αναμονή στους υπόλοιπους. Και μη ξεχνάτε οι καθηγητές. Είστε προνομιούχοι. Σας ταίζουν και δωρεάν πλέον :P:P Τα εδω δεδομενα λενε για "600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.", 461 δις δηλαδη που και καλα θα ξεπληρωσουν τα 300 αρχικα, και οτι αλλο υπαρχει ακομη και απο το κρατος προς ιδιωτες. Τα 600 τα βγαλαμε για μια ακομη φορα απο το χαλασμενο τηλεφωνο. 1
Cossutius. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα 600 δις. Σε άλλη συζήτηση έγινε που αναφέρω εγω.
pournaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα 600 δις. Σε άλλη συζήτηση έγινε που αναφέρω εγω. Η οποια ειναι; Για αυτο μιλησα για χαλασμενο τιλεφωνο... 1
Cossutius. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ανέφερε χρήστης, εδω στο φορουμ, προ ολίγον ημερών, οτι το χρέος έχει πάει απο 300δις ευρω στα 600 δις ευρω. Βαριέμαι απίστευτα να κάθομαι να βρισκω το συγκεκριμένο ποστ και το συγκεκριμένο θρεντ. Το θέμα ειναι οτι το εν λόγω ζήτημα και συγκεκριμένα τον αριθμό των 600 δις χρέους, τον ακούω όλο και συχνότερα σε διάφορες κουβέντες που κάνω. Αν αποτελεί χαλασμένο τηλέφωνο, έχει καλός. Αλλάζω το ποστ και το κάνω έτσι γιατί χάνουμε την ουσία: "Αλλωστε ειναι προτιμότερο να μη λειτουργουν τα τμήματα ένταξης για να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου που απο 300 δις, έγινε 461 παρόλλα τα κουρέματα, παρά τα ΑΜΕΑ να έχουν εκπαιδευτικούς." H μπορώ να το κάνω και έτσι: "Αλλωστε ειναι προτιμότερο να μη λειτουργουν τα τμήματα ένταξης για να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου που απο 300 δις, έχει αυξηθεί παρά τις προσπάθειες των πολιτών, από το να έχουν τα ΑΜΕΑ, εκπαιδευτικούς." Αν ωστόσο θεωρείς οτι δεν υπάρχει αύξηση, μπορώ να γράψω και αυτό. "Αλλωστε ειναι προτιμότερο να μη λειτουργουν τα τμήματα ένταξης για να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου , παρά τα ΑΜΕΑ να έχουν εκπαιδευτικούς." Αλλο ειναι το θέμα και αφορά τις περικοπές υπαλλήλων, (δημοσίων υπαλλήλων) σε απόλυτα αναγκαίες θέσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραγικές ελλείψεις στην εκπαίδευση η οποια αποτελεί και προτεραιότητα αν θέλουμε να μιλάμε για...μελλοντική ανάπτυξη.
pournaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ανέφερε χρήστης, εδω στο φορουμ, προ ολίγον ημερών, οτι το χρέος έχει πάει απο 300δις ευρω στα 600 δις ευρω. Βαριέμαι απίστευτα να κάθομαι να βρισκω το συγκεκριμένο ποστ και το συγκεκριμένο θρεντ. Το θέμα ειναι οτι το εν λόγω ζήτημα και συγκεκριμένα τον αριθμό των 600 δις χρέους, τον ακούω όλο και συχνότερα σε διάφορες κουβέντες που κάνω. Αν αποτελεί χαλασμένο τηλέφωνο, έχει καλός. Αλλάζω το ποστ και το κάνω έτσι γιατί χάνουμε την ουσία: "Αλλωστε ειναι προτιμότερο να μη λειτουργουν τα τμήματα ένταξης για να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου που απο 300 δις, έγινε 461 παρόλλα τα κουρέματα, παρά τα ΑΜΕΑ να έχουν εκπαιδευτικούς." H μπορώ να το κάνω και έτσι: "Αλλωστε ειναι προτιμότερο να μη λειτουργουν τα τμήματα ένταξης για να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου που απο 300 δις, έχει αυξηθεί παρά τις προσπάθειες των πολιτών, από το να έχουν τα ΑΜΕΑ, εκπαιδευτικούς." Αν ωστόσο θεωρείς οτι δεν υπάρχει αύξηση, μπορώ να γράψω και αυτό. "Αλλωστε ειναι προτιμότερο να μη λειτουργουν τα τμήματα ένταξης για να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου , παρά τα ΑΜΕΑ να έχουν εκπαιδευτικούς." Αλλο ειναι το θέμα και αφορά τις περικοπές υπαλλήλων, (δημοσίων υπαλλήλων) σε απόλυτα αναγκαίες θέσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραγικές ελλείψεις στην εκπαίδευση η οποια αποτελεί και προτεραιότητα αν θέλουμε να μιλάμε για...μελλοντική ανάπτυξη. Εγω απλα μια επισημανση εκανα, διοτι απο κατι τετοια αρχιζει και τυπωνεται στο μυαλο του καθενος οτι ναναι, αυριο εγω καπου εδω μεσα μπορει να γραψω για 900 δις, εσυ τον αλλον μηνα για 1,5 τρις και παει λεγοντας. Κατα τα λοιπα, αφου το υπουργειο δε βρηκε τιποτε υπαλληλους απο ασχετες υπηρεσιες να τους μεταταξει, (ωστε να μην απολυθει κανεις), παλι καλα να λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα