Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 369
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα χαθηκε η μπαλα μου φαινεται. Με την καλη εννοια (αληθεια ο Ψινακης θα νοσταλγειται (sic) απο τους σημερινους 16αρηδες το 2025 ξερω γω; )

Φιλιππε αλλαξε ονομα στο θρεντ. Προτεινω...

Νοσταλγια και Retro Brainstorming: Απο την Κου-Κου-Ρου-Κου στον Σταματη Γαρδελη: Οι καλτ νεανικες μας αναμνησεις

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΑΣΗ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!!!

Δημοσ.

Σύγκρινες τον Τέλη με τον Ψινάκη. Δεν υπάρχει χρήστης τσιφώτης για μένα πια...

Νοικιαζα και αντεγραφα ολες τις ελληνικες καλτοτσοντες στα 90s και τις αντεγραφα με 2 βιντεο με συνδεση rf. Βλαχοι οπως λαχει, τα παιδια της πιατσας, σεξ 13 μποφορ ΚΛΠ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΕΡΤΟ....

Απλα σαν κωλογερος δημιουργω χασμα γενεων κατα ποσο χαλια ειναι σημερα οι καλτ φιγουρες. Ειχαμε κομφουζιο, θα εχουνε Αρβυλα πχ αλλα δεν ειναι το ιδιο. Αν και εδω που τα λεμε δεν μπορω να πω δεν ειναι κοινη αναφορα του κοσμου ο Τελης Σταλονε. Οπως καλως η κακως δεν ουτε η Κατερινα Σπαθη (προσοχη οχι η σοφτ Τινα)

να βαλω φωτο μου με γκουσκγκουνη να παρω ποντους;

Δημοσ.

δεν μπορεις να φανταστεις τι γλυκος ηχος ηταν αυτος της εναρξης εκπομπης οταν τον ακουγα αγγλια απο τα βραχεα στο ραδιοφωνο παγκοσμιου ληψεως :)

κατα τα αλλα...

γι αυτους που το βλεπουν ετσι:

http://www.youtube.com/watch?v=NMeiHPVVFZ4

και γι αυτους που το βλεπουν αλλιως:

http://www.youtube.com/watch?v=gqUvU6deHZ4

αυτη η αναδρομη με πιανει ακριβως απο το ετος γεννησης μου. καλα να ειμαστε να μεγαλωνουμε ρε σειρες!

Δημοσ.

Από τα Μπλε λεωφορεία στο μετρό*!

^Σας μπιπμπιπ, αν δεν το έχει πει κανείς άλλος.

*μόνο για αθηναίους.

Shinobi.

^ Ποιος σας διαφεντεύει;

Δημοσ.

Μαλλί χαίτη για όλους, κοντά μπροστά-μακρυά πίσω ή ουρίτσα στα αγόρια.

^Πουστόνεα.

Δορυφορική τηλεόραση. Οι μπαμπάδες να βλέπουν RTL τσόντες (όχι ο δικός μου) και το πρωί του Σ/Κ παιδικά στο eurosport. Από 3 κανάλια φτάσαμε στα 16 και η ΕΡΤ2 διπλή.

^Μου ξέρατε και το zapping;

Δημοσ.

Μαλλί χαίτη για όλους, κοντά μπροστά-μακρυά πίσω ή ουρίτσα στα αγόρια.

^Πουστόνεα.

Δορυφορική τηλεόραση. Οι μπαμπάδες να βλέπουν RTL τσόντες (όχι ο δικός μου) και το πρωί του Σ/Κ παιδικά στο eurosport. Από 3 κανάλια φτάσαμε στα 16 και η ΕΡΤ2 διπλή.

^Μου ξέρατε και το zapping;

Το καλύτερο ήταν ότι αν είχες 2 τηλεοράσεις, στο δορυφορικό αναγκαστικά έπαιζαν το ίδιο κανάλι.

Είχα ένα φίλο στο κωλόνησο που είχε μαζέψει άπειρες μάπες από τον πατέρα του επειδή τον έπιανε καθ' αυτόν τον τρόπο να βλέπει τσόντες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...