Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τι σχεση εχει που ειναι μεταναστες?!?!!

λαθρομεταναστης.

το "λαθρο" ειναι η μαγικη λεξουλα που διαχωριζει τον ρατσιστη απο τον αγανακτισμένο πολιτη.

καλο ειναι να θυμουνται αυτη την λεξουλα,οσοι χειροκροτανε μερικους γλοιωδεις προπαγανδιστες τυπου Λαζοπουλου,που το παιζουν κομμουνιστες/ανθρωπιστε/προοδευτικοι/κτλ μονο στα λογια και ποτε στην τσεπη τους.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει που ειναι μεταναστες?!?!! Ελεος πια ο κ0λ0ρατισμος! ΕΛΕΟΣ! Δηλαδη αν εσυ μια μερα πηγαινες μεταναστης καπου αλλου θα χαιροσουν αν σε ελεγαν βρωμ0-ελλ#να? Γιατι αυτο εισαι! Βρωμ0-ελλ#νας που το μονο που κανεις ειναι να κρινεις τον αλλον παρα να κοιτας να διορθωσεις τα δικα σου λαθη!!!!

Αλλο μεταναστης και αλλο λαθρομεταναστης. Αμα εχεις υποψιν σου εσυ Ελληνες λαθρομεταναστες που μου τους συγκρινεις με τους ΑβλανοΜπαγκλαντεΝιγηροΠακιστανους της χωρας μας, ελα να μας ξαναγραψεις τον συλλογισμο σου και να τον συζητησουμε.

Το πιο λυπηρο και συναμα αστειο ειναι οτι οι ιδιοι τυποι που κλαιγονται και χτυπιουνται για το πως εχει καταντησει η Αθηνα που φοβασαι να κυκλοφορησεις, το παιζουν και ανθρωπιστες ταχα μου και μη μου απτου με τους λαθρομεταναστες που εχουν κανει καταληψη και εχουν επιβαλει τους δικους τους νομους στη μιση Αθηνα για να μην πω στην μιση χωρα. Η αντιφαση και ο παραλογισμος στο μεγαλειο του, κι ολα αυτα για να παριστανει κανεις τον επαναστατη, συναμα τον λογικο και ταυτοχρονα τον μοντερνο.

Δημοσ.

Αναφέρω δύο περιπτώσεις.Όχι τις επιλογές που έχεις, αγαπητέ...

A, τυχαίο ήταν δηλαδή, όπως λέμε ρατσιστής > βιαστής ανηλίκων.

Makes perfect sense now.

:rolleyes:

Δημοσ.

Αλλο μεταναστης και αλλο λαθρομεταναστης. Αμα εχεις υποψιν σου εσυ Ελληνες λαθρομεταναστες που μου τους συγκρινεις με τους ΑβλανοΜπαγκλαντεΝιγηροΠακιστανους της χωρας μας, ελα να μας ξαναγραψεις τον συλλογισμο σου και να τον συζητησουμε.

Το πιο λυπηρο και συναμα αστειο ειναι οτι οι ιδιοι τυποι που κλαιγονται και χτυπιουνται για το πως εχει καταντησει η Αθηνα που φοβασαι να κυκλοφορησεις, το παιζουν και ανθρωπιστες ταχα μου και μη μου απτου με τους λαθρομεταναστες που εχουν κανει καταληψη και εχουν επιβαλει τους δικους τους νομους στη μιση Αθηνα για να μην πω στην μιση χωρα. Η αντιφαση και ο παραλογισμος στο μεγαλειο του, κι ολα αυτα για να παριστανει κανεις τον επαναστατη, συναμα τον λογικο και ταυτοχρονα τον μοντερνο.

Εμένα μου αρέσει που οι ανθρωπιστές μόνο στα λόγια είναι καλοί και να προβάλουν επιχειρήματα, αν δεν το έχετε προσέξει το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, άλλο ρατσιστής και άλλο αγανακτισμένος εγώ προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου άμεσα ρατσιστή αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω την κλοπή/ληστεία/δολοφονία όπως κάνετε μερικοί κρετίνοι που λέτε οι άνθρωπο φτάνουν στο περιθώριο και σκοτώνουν γιατί δεν έχουν να φάνε... Σε αυτούς που παρουσιάζουν τέτοια επιχειρήματα και φτάνουν στο σημείο να δικαιολογούν έσχατες πράξεις τους αξίζει να μην πώ να τους τύχει το ίδιο να δούνε μετά αν θα τους συμπεριφερθούν οι αυτόχειρες καλύτερα. Εγώ προτείνω να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε που ζούμε και μετά να καταλάβετε οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Όταν το καταλάβετε ελάτε να μας το πείτε αλλά μέχρι τότε μην αποφεύγετε τα στενάκια με τα γκέτο της Αθήνας, κάντε και από εκεί μια βόλτα.

Υ.Γ.

Όσοι δικαιολογείτε εγκληματικές πράξεις μου δίνεται την εντύπωση ότι και εσείς το ίδιο θα κάνατε δηλαδή αξιοπρέπεια 0. Έτσι θέλετε την Ελλάδα εν έτη 2011; Μια σύγχρονη Καμπούλ/Νιγηρία/Πακιστάν; Μπράβο σας.

Το πρόβλημα είναι οτι η δημοκρατία διαμορφώνετε στην Ελλάδα απο την πλειοψηφία προβάτων που κουνάνε σημαιάκια και γλύφουν για μια θέση στο δημόσιο, αυτά τα κόμματα που ψηφίζουν αυτά τα πρόβατα έχουν διαμορφώσει κυβερνήσεις που αδιαφορούν συστηματικά για τον τόπο αυτόν και σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχει καταντήσει αυτό που λέμε σήμερα Ελλάδισταν, κοινώς θα μπορούσαμε να ζούμε με μετανάστες αν και αυτοί είχανε δεί οτι είμαστε ένα σοβαρό κράτος, απο την στιγμή που βλέπουν οτι είμαστε ξέφραγο αμπέλι στα @@ τους κάνουν οτι γουστάρουν και με το δίκιο τους εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα. Και μη ξεχνάμε οτι αν θέλανε να σκοτώσουν/κλέψουν για να φάνε θα μπορούσανε να μην μπούνε καν στον κόπο και στην περιπέτεια να φτάσουν στην Ελλάδα να το κάνουν, θα μπορούσανε να το κάνουν στον τόπο τους όπως είπα παραπάνω εμείς το έχουμε επιτρέψει με την διαδικασία "Τον παίζω, Ψηφίζω, Πληρώνω".

Δημοσ.

A, τυχαίο ήταν δηλαδή, όπως λέμε ρατσιστής > βιαστής ανηλίκων.

Makes perfect sense now.

:rolleyes:

Όχι,τώρα το θέτεις διαφορετικά.

Σε περίπτωση που κάποιος μου αποδώσει χαρακτηρισμό ρατσιστή,θα ανταπαντήσω με χαρακτηρισμό υποκριτή.Μεταξύ των δύο,για μένα,έναν υποκριτής βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα.

Το point σου δέν μου είπες όμως,γιατί μια πρόταση με δόσεις "είμαι υπεράνω" δέν μου λέει κάτι... :whistle:

Δημοσ.

Όχι,τώρα το θέτεις διαφορετικά.

Σε περίπτωση που κάποιος μου αποδώσει χαρακτηρισμό ρατσιστή,θα ανταπαντήσω με χαρακτηρισμό υποκριτή.

Μεταξύ των δύο,για μένα,έναν υποκριτής βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα.

Το point σου δέν μου είπες όμως,γιατί μια πρόταση με δόσεις "είμαι υπεράνω" δέν μου λένε κάτι... :whistle:

Το point μου είναι πως έχει καταντήσει αηδία από κάποιους αυτή η προσπάθεια υποβιβάσουν τον βαρύτατο χαρακτηρισμό "ρατσιστής", προβάλλοντας τον ως δήθεν κλισέ για να κρύψουν κάπως τα όποια ρατσιστικά απωθημένα τους.

Guess what, όσο αναφέρεις κάτι ρατσιστικό (δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά), τόσο θα δίνεις αφορμές να σε αποκαλούν ρατσιστή, get used to it.

Σε περίπτωση διαφωνίας μπορούμε να ανατρέξουμε και στον ορισμό του ρατσισμού, να τον διαπραγματευτούμε όμως δε γίνεται, όσο και να θέλουν κάποιοι.

Δεν έχω διαβάσει όλο το thread, μερικές σελίδες από ρατσιστικά παραληρήματα μου ήταν αρκετές για να μου ανέβουν τα μελομακάρονα στο λαιμό, και είναι κρίμα γιατί έχω σκοπό να πάω αύριο να κλέψω ένα ταψί από τη μάνα μου.

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι τότε το πώς πραγματικά εκλαμβάνεις την έννοια ρατσιστής,γιατι υπάρχει διαφορά μεταξύ του -κάνω ένα καυστικό σχόλιο- και -πράττω αναλόγως-.

Δέν μου κάνει εντύπωση η σύγχυσή σου όμως,γιατι όταν χρησιμοποιούμε αλόγιστα τόσο σοβαρούς χαρακτηρισμούς (αφού το θέτεις έτσι),οι τελευταίοι έχουν εκφυλιστεί σε τέτοιο βαθμό που μπαίνουν στο τέλος κάθε πρότασης/προσβολής ελαφρά τη καρδία,προφανώς για να μειώσουν μέσα σε μια συζήτηση.Απο εκεί και πέρα τίθεται και το θέμα της προκατάληψης και μεταξύ μας,όταν κάποιος εκφράζει σκέψεις υπο αυτό το πρίσμα,εύλογο και επόμενο είναι να μήν τον πάρουμε στα σοβαρά.

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι τότε το πώς πραγματικά εκλαμβάνεις την έννοια ρατσιστής,γιατι υπάρχει διαφορά μεταξύ του -κάνω ένα καυστικό σχόλιο- και -πράττω αναλόγως-.

Τι εννοείς καυστικό σχόλιο;

Δεν υπάρχουν βαθμίδες ρατσισμού, ούτε χωρίζεται αυτός σε ρατσισμό σκέψης και ρατσισμό πράξης.

Δέν μου κάνει εντύπωση η σύγχυσή σου όμως,γιατι όταν χρησιμοποιούμε αλόγιστα τόσο σοβαρούς χαρακτηρισμούς (αφού το θέτεις έτσι),οι τελευταίοι έχουν εκφυλιστεί σε τέτοιο βαθμό που μπαίνουν στο τέλος κάθε πρότασης/προσβολής ελαφρά τη καρδία,προφανώς για να μειώσουν μέσα σε μια συζήτηση.Απο εκεί και πέρα τίθεται και το θέμα της προκατάληψης και μεταξύ μας,όταν κάποιος εκφράζει σκέψεις υπο αυτό το πρίσμα,εύλογο και επόμενο είναι να μήν τον πάρουμε στα σοβαρά.

Μία ρατσιστική άποψη δε θέλει βοήθεια για να μειωθεί.

Είναι πάτος εξ ορισμού.

Οι χαρακτηρισμοί έρχονται ελαφρά τη καρδία επειδή με την ίδια ευκολία γράφονται και απαράδεκτες απόψεις.

Μία γρήγορη ανασκόπηση στο συγκεκριμένο thread θα σε πείσει.

Δημοσ.

Σε περίπτωση διαφωνίας μπορούμε να ανατρέξουμε και στον ορισμό του ρατσισμού, να τον διαπραγματευτούμε όμως δε γίνεται, όσο και να θέλουν κάποιοι.

Για ενέτρεξε σε παρακαλώ και γραψε τον και εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...