evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα...Έχω το εξής θέμα μου έδωσαν έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο 320GB με εγκατεστημένα τα Windows XP και θέλω να διαγράψω ότι έχει μέσα για να αδειάσει τέλειος για να τον Έχω σαν δεύτερο σκληρό δίσκο για να περνάω της ταινίες και τα παιχνίδια για να μην χάνονται σε κάθε format (θέλω τον ποιο εύκολο και γρήγορο τρόπο)
agent_smith Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Win+R ανοίγει το run γράφεις μέσα diskmgmt.msc διαλέγεις τον δίσκο κάνεις Delete Volume και έπειτα δημιουργείς νέο με quick format. Αλλιώς επιλέγεις τον δίσκο στo My computer δεξί κλικ και format quick.
billst21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 τον έχει τον δίσκο επάνω, δεξί κλίκ, διαμόρφωση και τέλος.
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει θα ανοίξει επειδή και τα δυο έχουν Windows μέσα...
billst21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 θα κάνεις boot απο τον άλλον και θα τον διαγραψει κανονικά.
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Θα πάθουν τίποτα οι σκληροί άμα τους αποσυνδέσω για λίγο μέχρι να γίνει η διαμόρφωση τον ανεμιστήρα??? έχει έναν ανεμιστήρα μπροστά από τους δίσκους...
billst21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 δεν κατάλαβα τι ενοείς με τον ανεμιστήρα....
billst21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 κλείσε το pc, βγάλε τους σκληρούς, φτιάξε το fan όπως το θέλεις και ξαναβάλτους, δεν παθαίνουν τίποτα. αν κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς.
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία το έκανα αλλά έχει δυο τόμους-διαμερίσματα πως μπορώ να τα ενώσω???
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία το έκανα αλλά έχει δυο τόμους-διαμερίσματα πως μπορώ να τα ενώσω??? Win+R ανοίγει το run γράφεις μέσα diskmgmt.msc διαλέγεις τον δίσκο κάνεις Delete Volume και έπειτα δημιουργείς νέο με quick format. Αλλιώς επιλέγεις τον δίσκο στo My computer δεξί κλικ και format quick.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα